YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 14:29

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİCİLERİ REKTÖR KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

A
A
A
İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİCİLERİ REKTÖR KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Koçak Üniversite-Sanayi işbirliğinde İnşaat Mühendisleri Odasının da büyük önemi olduğunu vurguladı. Ayrıca İnşaat Mühendisleri Odasının yapacağı Meslek İçi Eğitim çalışmalarına da destek olacağını vurgulayan Koçak en kısa sürede sadece Ulusal değil Uluslararası bir kongrenin Erzurum da yapılabileceğini söyledi.
Atatürk Üniversitesi’nin Avrasya İpek Yolu Üniversiteler Konsorsiyumu (ESRUC)’un liderliğini üstlendiğini hatırlatan Koçak bu bağlamda yapılabilecek bir kongrenin Uluslar arası boyuta taşınabileceğini söyledi.
Erzurum İMO Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr A.Ferhat Bingöl daha önce Erzurum da İMO adına Tarihi Eser Çalıştayını gerçekleştirdiklerini ve bu dönemde de yapılacak bir kongrenin hem şehrimiz hem Üniversitemiz hem de Odamız için olumlu sonuçlar doğuracağını söyledi.
Ziyarete İnşaat Mühendisleri Odası’nı temsilen A.Ferhat Bingöl , Atila Kumbasaroğlu, Mesut Güven, İlhan Tohumcu, Serhat Kılıç ve Abulkadir Orhan katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir