YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 17:59

BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİ TİYATRO İLE TANIŞACAK

A
A
A
BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİ TİYATRO İLE TANIŞACAK

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) bünyesindeki AB Bilgi Merkezi, hiç tiyatro oyunu izlememiş olan bin ilköğretim öğrencisini tiyatroya götürecek.
AB Bilgi Merkezi, ’Tiyatro Günleri’ kapsamında öğrenciler, Sivas Devlet Tiyatrosu’nda sergilenen Avrupalı yazar Erik Vos’un "Dans eden Eşek" adlı oyunu izleyecek. Yarın saat 10.30-13.30 saatleri arasında iki seans halinde sunulacak gösterinin ardından öğrencilere Görkem Pasa Çadırı’nda lokum kitapları sunumu yapılacağı ve çocuklar için hazırlanmış kitapların dağıtılacağı belirtildi.
Proje ile AB’nin ana temalarından oluşan barış, özgürlük ve birlikteliğin çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatılmasının amaçlandığı belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Siyasilerden Sırrı Süreyya Önder’e geçmiş olsun mesajı Siyasiler, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan DEM Partili Sırrı Süreyya Önder için geçmiş olsun mesajları paylaştı. Siyasiler, İstanbul’da geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM Başkanvekilimiz Sırrı Süreyya Önder’e, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tedavisi hassasiyetle sürdürülen Sayın Önder’in sağlık durumunu yakından takip ediyor, kendisine acil şifalar diliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acil şifalar diliyoruz" açıklamasında bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sayın Sırrı Süreyya Önder’e geçirdiği rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisine Rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi.