YEREL HABERLER - 02 Mart 2012 Cuma 09:24

ÇAYCUMA BELEDİYESİ PAZAR ALANLARINI KARDAN TEMİZLEDİ

A
A
A
ÇAYCUMA BELEDİYESİ PAZAR ALANLARINI KARDAN TEMİZLEDİ

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde pazar alanları kardan temizlendi.
Çaycuma’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Çaycuma Belediyesi ekipleri, pazar alanlarında biriken karları her hangi bir tehlikeye neden olmaması için temizledi. İş makineleri ile sebze-meyve, köylü pazarı ve tuhafiye pazar yerlerindeki karlar temizlenerek, kamyonlara yüklendi. Amaçlarını halkın huzur içinde pazar alışverişini yapmalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Etkili kar yağışı ile mücadelemizi sürdürüyoruz. 24 saatlik çalışma programı ile gece hastane ve çevresi, köprü, ana yolları temizledik. Gündüz pazar alanlarını temizledik. Ayrıca Velioğlu ve Gemiciler mahallelerimizde tüm yolları greyder ile temizledik” dedi.
Pazar alanlarında kar temizleme çalışmasını takip eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, pazar alanlarında gördüğü vatandaşlarla sohbet ederek, görüş alış verişinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de kamyonet ile kamyon çarpıştı: 2 yaralı İstanbul Arnavutköy’de kamyonet ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar panik geçiren yaralı sürücüye ilk müdahaleyi jandarma personeli yaptı. Kaza, saat 16.00 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı Caddesi Çilingir Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Cadde üzerinde Yassıören istikametine ilerleyen Ömer Ü. yönetimindeki 34 UM 877 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak ana yola çıkmaya çalışan A.E. yönetimindeki 34 MEH 274 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Ömer Ü. ile yanındaki Mustafa Y. yaralandı. Hafriyat kamyonun sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Panik geçirdi, jandarma personeli destek oldu Kazada yaralanan Ömer Ü., geçirdiği kaza nedeniyle panik yaşadı. Olay yerinde bulunan bir jandarma personeli sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar kazazedenin koluna girerek ayakta durmasına ve bilincinin kapanmamasına yardımcı olmaya çalıştı. Panik geçiren sürücü, olay yerine sevk edilen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırılırken diğer yaralı Mustafa Y. ise Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yol trafiğe kapandı Kaza nedeniyle jandarma ekipleri yolu tamamen trafiğe kapatarak, kaza yeri ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Ekiplerin çalışmaları sürerken sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. Kazanın görgü tanıklarından olan Kamuran Korkmaz isimli vatandaş, "Benim arkadamdan geliyordu kamyonet ve çok süratliydi. Kamyon bana yol verdi, ben geçtim arkamdan bu kaza oldu" ifadelerini kullandı.