YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 11:15

CHP YÖNETİMİNDEN SALİHLİ BELEDİYESPOR`A ``TATLI`` DESTEK

A
A
A
CHP YÖNETİMİNDEN SALİHLİ BELEDİYESPOR`A ``TATLI`` DESTEK

Salihli Belediyespor`un Pazar günü Manisa`da Somaspor ile oynayacağı Play-Out maçı öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Örgütü futbolculara tatlı ikramında bulundu.
Takımı, Ramiz Turan Stadı`ndaki idmanda sırasında ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ve yönetim kurulu üyeleri, oynayacakları maçta başarılar dilediler. Bölgesel Amatör Lig`de (BAL) bu yıl da mücadele etmek için Somaspor`u yeneceklerini belirten Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Feridun Yarkın, ``Bu sezon bazı şanssızlıklar yaşadık. Grubumuzda istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi yeni sezonda, yeniden BAL`da mücadele etmek için Somaspor ile Play-Out maçı oynayacağız. Oyuncularım bu maça en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Manisa 19 Mayıs Stadı`nda Pazar günü saat 16.00`da oynanacak maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz`` dedi.
Yarkın, idmanı ziyaret ederek baklava ikramında bulunan CHP yönetimine de teşekkür etti.
CHP İlçe Başkanı Nurlu ise, ``Salihli Belediyespor`lu futbolculara destek olmak için, onların yanlarında olduğumuzu göstermek adına bugün buradayız. Maçı kazanacaklarına inanıyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir