ASAYİŞ - 14 Mayıs 2020 Perşembe 15:27

Elazığ’da 600 kilo kaçak balık avına 10 bin TL ceza

A
A
A
Elazığ’da 600 kilo kaçak balık avına 10 bin TL ceza

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından kaçak olarak avlanan 600 kilogram balık ele geçirildi, yakalanan 2 şahsa ise 10 bin TL para cezası kesildi.

Elazığ’da jandarma ekipleri tarafından kaçak olarak avlanan 600 kilogram balık ele geçirildi, yakalanan 2 şahsa ise 10 bin TL para cezası kesildi.


Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, kaçak balık avı ile ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında kaçak olarak av yapan ve araca yüklenen çok miktarda balık olduğu bilgisi ulaştı. Ekipler harekete geçerek araçla kaçmaya çalışan şüpheliler M.Ç. ile S.Ç’yi yakaladı. Araçtan ise 600 kilogram sazan ele geçirildi.


2 şüpheliye kaçak olarak avlandıkları gerekçesiyle 10 bin TL para cezası kesildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da deprem sonrası dışarıda kalanlar ateş başında ısınmaya çalıştı İstanbul’daki 6.2’lik depremin ardından vatandaşlar ikinci günde de parklarda çadırda kalmaya devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde soğuk havada çadırda kalan vatandaşlar ateş yakarak ısınmaya çalıştı. İstanbul’da dün Silivri merkezli yaşanan 6,2’lik depremin ardından vatandaşlar çadırlarını alıp park ve bahçelerde konaklamaya devam etti. Depremin 2. gününde çadırda kalan vatandaşlarda azalma görülürken, çadırda kalmaya devam edenler ise gece saatlerinde ateş yakarak ısınmaya çalıştı. "Bir anda deprem olur diye korkuyoruz" Deprem sonrası, ailecek çadırda kaldıklarını söyleyen Emin Ali Yeşildağ, "Deprem anında evde uzanıyordum, kucağımda kardeşim vardı bir anda ev haliyle dışarı çıktım. 2 gündür buradayız, bütün sülalemiz burada bir anda deprem olur diye korkuyoruz. Binamızda çatlama var, bekliyoruz. Burada 1 hafta kadar kalmayı düşünüyoruz. Denilecek bir şey yok çadırda mecburi kalıyoruz. Bizim binalarımız yeni bina değil fakat yine de şükrediyoruz" dedi. "1999’da annem beni alıp dışarı koşmuş, bugün ben çocuğumu alıp koştum" Güvende olmadıklarını belirten Ahmet Aluç ise, "Ben depreme evde yakalandım. Eşim bana seslendi ben de çocuğumu alıp bir köşede bekledim. Deprem bitene kadar bekledim sonra hanımı ve çocuğu alıp dışarı çıktım. Akrabalarımızla burada buluştuk, çadır kurduk 2 gündür de burada bekliyoruz. 50 senelik binalarda kiracıyız, güvenliğimiz yok. Bunu 1999 Depremi’nde annem yaşadı kendini dışarı attı, beni yanına aldı. Bu depremde de ben çocuğumu aldım çadıra geldim. Aynı şeyleri yaşıyoruz" diye konuştu. "Burada kadar Ali dedim" Binalarında çatlak olduğunu söyleyen Ali Şahin, "Depreme evde telefonla konuşurken yakaladım. İlk anda olmaz diye düşündüm o kadar deprem oldu ki bu sefer olmaz diye ümitlendim. Sonra bina çatladı. Kendi kendime buraya kadarmış diye düşündüm. Ablamdaydık ve yeğenlerim vardı kendimi geçtim çocukları dışarı attım. Mahalleli de dışarı çıkmıştı ardından ailece sahile geldik. Depremin bitmesini bekliyoruz. İnşallah bu felaketler başımızdan gider" dedi.