ASAYİŞ - 24 Ekim 2024 Perşembe 14:11

İki otomobil çarpıştı: 1’i polis 2 yaralı

A
A
A
İki otomobil çarpıştı: 1’i polis 2 yaralı

Çorum’un Osmancık ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i polis 2 kişi yaralandı.


Kaza, Şenyurt Mahallesi 9. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru K. B. idaresindeki 19 HK 656 plakalı otomobil ile İsmail B. yönetimindeki 19 AVV 414 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



İki otomobil çarpıştı: 1’i polis 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Ahmet Akın’dan terör saldırısına sert tepki; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, TUSAŞ’a yapılan terör saldırısına çok sert tepki gösterdi. Akın, zamanlamasının çok manidar olduğunu belirtirken “Terörün peşinden giden, teröre hizmet eden, teröre yol veren herkesi hepinizin huzurunda lanetliyorum. Bilinmeli ki, ne dün, ne bugün, ne de yarın teröre boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Salonuna gerçekleşen oturumda salondaki koltuklar Türk bayrağıyla donatıldı. Oturum saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik dün yapılan terör saldırısını şiddetle kınadığını söyleyen Başkan Akın, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Yaşananlardan derin üzüntü duyduğunu belirten Akın, “Bu terör saldırısında tüm işaretler PKK’yı işaret ediyor. Bir kez daha terör örgütü PKK’yı da huzurlarınızda lanetliyorum. Terör saldırısının zamanlaması oldukça manidar, bunun planlı bir provokasyon olduğu, terörden beslenenlerin huzur ve istikrar istemediği ortada. Her zaman söyledim. Yine söyleyeceğim. Terörün peşinden giden, teröre hizmet eden, teröre yol veren herkesi hepinizin huzurunda lanetliyorum. Bilinmeli ki, ne dün, ne bugün, ne de yarın teröre boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Böylesine hain bir terör saldırısının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın hemen öncesine gelmesi de tesadüf değil. Bu nedenle hain terör saldırısı karşısında huzur ve istikrar isteyenler olarak Cumhuriyet’e, Cumhuriyet değerlerine çok daha fazla sarılmamız bir zorunluluktur” diye konuştu. Meydanları dolduralım Şehitlere sahip çıkmanın, terörü lanetlemenin en önemli yollarından birinin bir olmaktan, iri olmaktan, diri olmaktan ve kardeşliği büyütmekten geçtiğini ifade eden Akın, ”Cumhuriyetin 101. yılında 29 Ekim’de, Balıkesir’de bir olalım, iri olalım, diri olalım ve hep beraber “Yaşasın Cumhuriyet” diyerek meydanları dolduralım” dedi.
Gümüşhane İntihar etmek için gölete gittiğini söyleyen genç 17 saattir aranıyor Gümüşhane’nin Köse ilçesinde borçları olduğu için yakınlarına gölete girerek intihar edeceğini söyleyerek ortadan kaybolan genç 17 saattir aranıyor. Olay, dün gece 23.00 sıralarında Gümüşhane’nin Köse ilçesi Akbaba Köyü göletinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, borçları olduğu öğrenilen ve kız arkadaşı ile erkek kardeşini arayarak intihar edeceğini söyleyen Mehmet Ali Taral (25), gece saatlerinde traktörüyle Akbaba Köyü göletinin kıyısına geldi. Cep telefonunu traktörün içerisine bırakarak kayıplara karışan gençten uzun süre haber alamayan yakınları durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık, jandarma, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi. Gece boyunca süren aramalarda bulguya rastlanamazken sabah saatlerinden itibaren aramalara hız verildi. JAK ekipleri su yüzeyinde ve su altında arama gerçekleştirirken Mehmet Ali Taral’a ait bir ize henüz rastlanamadı. Öte yandan Taral’a ait kıyafetleri koklayan iz takip köpeklerinin göletin aksi istikametinde bulunan Kelkit-Köse karayolu bölgesinde aramalarını yoğunlaştırması ekiplerin çalışmalarını bu alana da genişletmesine neden oldu. Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Serhat Demiral, Köse Kaymakamı Hakan Öznay ve Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler de arama çalışmalarını yakından takip etti.
Muş Korkut’taki GSB yatırımları genç ve çocukları bekliyor Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Muş’un Korkut ilçesine yapılan yatırımlar ilçedeki gençlerin sosyalleşme ve kötü alışkanlıklardan korunmalarına destek veriyor. Son iki yıl içerisinde ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan ve tüm personel ve tefrişatı Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan gençlik merkezi, kapalı spor salonu ve ilçe stadı gençlerini kullanımına açıldı. Kazandırılan tesisler sayesinde ilçede ikamet eden vatandaşlar, zamanlarını daha verimli geçirebileceği alanlara kavuştu. Bu kapsamda Korkut Kaymakamı Orhan Ayaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, ilçedeki tesisleri gezerek Gençlik ve Spor İlçe Müdüründen tesislerin son durumu hakkında bilgi aldılar. Kaymakam Ayaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımların ilçeye değer kattığını ifade ederek, “Korkut ilçemizde Gençlik ve Spor anlamında yapılan yatırımları Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve ilçe müdürümüzle birlikte ziyaret ettik. Bu yatırımlar ilçemize değer katacaktır. İnşallah buralardan gençlerimizin güzel bir şekilde istifade etmelerini sağlayacağız. Bu tesislerin verimli bir şekilde kullanılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tesislerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah buradaki hizmetleri daha da verimli hale getireceğiz” dedi. Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Müdür Taşdemir ise tüm ilçelerde hayata geçirilen spor ve gençlik yatırımları ile çocuk ve gençlerin ilgi duydukları alana erişebildiğine dikkat çekerek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca başta Muş ilimiz olmak üzere 5 ilçemize tesisler yaptık. Şu anda 5 ilçemizdeki ve Muş merkezimizde spor salonlarımızda gençlerimiz ve çocuklarımız antrenörlerimiz eşliğinde yüzme, karate, güreş, tekvando, voleybol, basketbol, futbol ve boks gibi birçok branşta eğitim alıyorlar. Bu tesisler sayesinde çocuk ve gençlerimiz ilgi duydukları spor branşını rahatlıkla yapma imkanı kazandılar. Ayrıca gençlik merkezlerimizde açtığımız kurslara katılan her yaş grubundan vatandaşlarımız buralarda sosyalleşebiliyorlar. Çeşitli alanlarda açtığımız kurslara katılarak kendilerini geliştirme imkanına sahip oluyor. Vatandaşlarımız için oluşturmuş olduğumuz nezih ve konforlu mekanlarımızı inşallah önümüzdeki zaman diliminde daha güzelleştireceğiz. Tüm gençlerimiz gençlik merkezlerimizi doldurmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.