ASAYİŞ - 06 Nisan 2023 Perşembe 17:47

Çankırı’da kaçakçılık operasyonu: 1 gözaltı

A
A
A
Çankırı’da kaçakçılık operasyonu: 1 gözaltı

Çankırı’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve kaçak malzemeler ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.

Çankırı’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve kaçak malzemeler ile yakalanan şahıs gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan, satan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon çerçevesinde kent merkezinde bir ikamet ve bir şahsın üzerinde yapılan aramada, 6 bin 480 adet içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 2 bin 500 adet boş sigara paketi, 13 adet sentetik ecza hapı, 20 adet değişik boyutlarda bronz sikke, 3 adet kapak benzeri tarihi eser niteliğinde obje, ve 1 adet kafası ve gövdesi ayrı olarak küçük heykel ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahıs hakkında adi işlem başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul’da düzenlenen "Kuyu-30" operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da düzenlenen "Kuyu-30" operasyonunda iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Sultangazi, Eyüpsultan, Bakırköy, Bağcılar ve Ataşehir ilçelerinde düzenlenen "Kuyu-30" operasyonlarında kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, iş yeri kurşunlanması, ikamet kurşunlanması, rüşvet, tehdit, mala zarar verme, genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edilen 23 şüphelinin yakalandığını belirtti. Şüphelilerin, söz konusu ilçelerde farklı tarihlerde silahlı çatışmada olay yerinde bulunan bir şahsın yaralanması ve bir şahsın öldürülmesi, rüşvet, iş yerine silahlı saldırı ve iş yerine el bombalı saldırı gibi eylemlerde bulundukları tespit edildi. Operasyonda 5 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek, 3 çelik yelek ve muhtelif miktarda esrar ve metamfetamin ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, "Halkımızın desteğiyle organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.