ASAYİŞ - 24 Ekim 2024 Perşembe 07:09

Motosiklet yola atlayan yayaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

A
A
A
Motosiklet yola atlayan yayaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa’da seyir halindeki motosikletin önüne atlayan zihinsel engelli adam kazaya sebep oldu. Yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.


Kaza, 05.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu V.E.E., 16 MA 2592 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken, yola birden zihinsel engelli olduğu iddia edilen S.K. atladı. Frene basan V.E.E., manevra yapmasına rağmen S.K.’ye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü V.E.E., yolcu konumunda bulunan Amjad Zaitoun ve S.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerindeki ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Motosiklette yolcu konumunda bulunan ve yaşanan kazada ağır yaralanan Amjad Zaitoun, kaldırıldığı Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Sürücü V.E.E. ile yaya S.K.’nin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.


Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.




Motosiklet yola atlayan yayaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Arabasını satarak hayvancılığa başlayan depremzede baba ve böbrek hastası 2 evladının umudu olan 22 koyunu polis ekipleri buldu Hatay’da arabasını satarak hayvancılığa başlayan ve böbrek hastası 2 evladının tedavisi için mücadele eden depremzede Yusuf Çınar’ın çalınan koyunları, satılmak üzereyken polis ekipleri tarafından bulunarak teslim edildi. Geçtiğimiz günlerde, Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi’nde küçükbaş hayvan yetiştiricisi Yusuf Çınar’ın arabasını satarak hayvancılığa başlamak için satın aldığı 22 koyun, 2 hırsız tarafından çalınmıştı. Hırsızlık anının anbean güvenlik kamerasına yansıdığı olayda, tek varlığı olan ve böbrek hastası 2 evladının tedavisi için de mücadele eden Çınar’ın çalınan koyunları polis ekipleri tarafından bulundu. Koyunlarını eksiksiz bir şekilde teslim alan Çınar, yaşadığı sevinci ilk olarak ailesiyle paylaştı. "Koyunlarımı bulunduktan sonra görünce çok sevindim, hemen geldim ve ailemle paylaştım" Çalınan hayvanlarına kavuşmanın heyecanını yaşayan 35 yaşındaki Yusuf Çınar, aracını satıp hayvanları satın aldığını belirterek, "Koyunlarım bulundu ve çok mutluyum. Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü’ne ve ekiplerine teşekkür ederim. Koyunlarımı bulup bana teslim ettiler. Koyunlarımı bulunduktan sonra görünce sevinçle gelip çocuklarımla ve eşimle paylaştım. Çocuklarım da çok sevindiler ve sabaha kadar koyunlarla ilgilendiler, şu anda da bakımlarını yapıyoruz. Koyunlarımı iki gün kapalı bir alanda saklamışlar, şu an ahıra getirdim, burada tedavilerini yapıp havanlarımın yemlerini verdim. Hayvanlarım kaldıkları ortamdan dolayı biraz rahatsız olmuşlar ve iki gün aç kalmışlar. Tedavilerinden dolayı biraz maddi zararım var ama hayvanlarımın iyi olması için uğraşıyorum. Koyunlarımı çalan iki kişi de şu an gözaltındalar, şikayetçi oldum ikisinden de. Koyunlarımı alıp başka bir ile satacaklardı; polis ekipleri suçüstü yapınca satamadılar. Şu an koyunlarım bende" ifadelerini kullandı.
Kayseri Başkan Özdoğan’dan doğa tutkunlarına davet: "Görmeyen kalmasın" Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Dağı’nın eteklerinde bulunan Ortaseki Ormanları’nda sonbahar güzelliklerinin ortaya çıktığını belirterek, tüm vatandaşları bu eşsiz doğa harikasını keşfetmeye davet etti. Başkan Özdoğan, "Ortaseki Ormanları’nı görmeyen kalmamalı" dedi. Ortaseki Ormanları, son dönemlerde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri haline geldi. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken bu bölge; Hacılar Belediyesi öncülüğünde yapılan seyir terasları, yürüyüş yolları, yağmur barınakları ve yön levhaları ile daha da cazip hale getirildi. "Tüm Halkımızı Davet Ediyorum" Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ortaseki Ormanları’nın dört mevsim farklı güzellikler sunduğunu ifade ederek, bölgenin özellikle sonbaharda doğaseverler ve fotoğraf tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Özdoğan, "Ortaseki, gerek sonbahar gerekse yaz aylarında bambaşka güzelliklere sahip. Doğa yürüyüşü, kamp ve fotoğrafçılık için ideal bir alan. Hacılar Belediyesi olarak bu eşsiz doğal güzelliği daha fazla tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz" diye konuştu. Başkan Özdoğan, herkesi Ortaseki Ormanları’nı ziyaret etmeye davet ederek, "Ortaseki Ormanları, hem Kayseri’mizin hem de ülkemizin değerli doğa alanlarından biri. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Tüm halkımızı bu eşsiz doğa harikasını görmeye ve keyifli vakit geçirmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. Ortaseki Ormanları, Erciyes’in eteklerindeki konumuyla hem doğa sporları hem de fotoğrafçılık açısından büyük ilgi görüyor. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenler, bu bölgenin sunduğu güzellikleri keşfederek unutulmaz hatıralar biriktiriyor.