GÜNDEM - 28 Ekim 2024 Pazartesi 13:58

Gemlik ve Yıldırım’da su kesintisi

A
A
A
Gemlik ve Yıldırım’da su kesintisi

BUSKİ Genel Müdürlüğü, Gemlik ve Yıldırım ilçelerinde yapılacak çalışmalar çerçevesinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.


BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 2 ilçede yapılacak çalışmaları şu cümlelere duyudu;


"BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde Gemlik ilçesi, Eşref Dinçer Mahallesi, Ova Caddesi ve civarında 30 Ekim 2024-30 Kasım 2024 tarihleri arasında 09.00-16.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacaktır. BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar çerçevesinde Yıldırım İlçesi, Vatan Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi ve Anadolu Mahallesi’nde 30 Ekim 2024 ve 31 Ekim 2024 tarihlerinde 09.00 ve 18.00 saatleri arasında su kesinti yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur."


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’un Bulanık ilçesinde 200 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile ‘Cumhuriyet yürüyüşü’ yapıldı Muş’un Bulanık ilçesinde Cumhuriyetin 101. yılı nedeniyle ‘Cumhuriyet yürüyüşü’ yapıldı. Muş’un Bulanık Kaymakamlığı, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Cumhuriyet Yürüyüşü”, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yeni mahallede toplanarak ilçe merkezinde stadyumuna kadar gerçekleştirilen yürüyüşe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş sırasında 200 metrelik Türk bayrağı açıldı. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Koşansu, “Geleceğin büyükleri sevgili öğrencilerimiz, sevgili çocuklarımı, gençlerimiz, hiç şüphem yok ki, Cumhuriyetimizin önemini ve anlamını kavrayarak ülkemizi şu an olduğu seviyeden daha üst seviyeye sizler çıkartacaksınız. Bugün milli birlik ve kardeşlik içerisinde ‘Cumhuriyet yürüyüşü’ adı altında 200 metre uzunluğundaki dev bayrağımız ve açılan pankartlarımız, öğrencilerimiz tarafından omuzlarda taşındı. Halkın yoğun ilgisi ve büyük coşkusuyla yapılan yürüyüş, alkışlar ve müziklerle anlamlı, duygu dolu anlar yaşattı. Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun” dedi. Yürüyüşe, Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, İlçe Gençlik Spor Merkezi Müdürü Muhammed Kaya, kamu kurumu müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Osmaniye ’Millet Bahçesi’ Osmaniye’nin yeni akciğeri olacak Osmaniye’de 70 dönüm arazi üzerine yapımı devam eden ’Millet Bahçesi’ tamamlandı. İçerisinde 6 bin ağacın bulunduğu Millet Bahçesi Osmaniye’nin yeni akciğeri olacak. Osmaniye’de 70 dönüm arazi üzerine kurulan, içerisinde 6 bin ağaç, satış ofisleri, millet kıraathanesi, biyolojik gölet, çocuk oyun alanı, tuvalet, koşu ve bisiklet yolu, tematik bahçeler, oturma alanları, ahşap teras ve tematik alanlar bulunan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşasına başlanan ‘Millet Bahçesi’ Osmaniye’nin yeni akciğeri olacak. Osmaniyelilerin nefes alacağı modern bir ‘Millet Bahçesi’ne kavuştuğunu söyleyen Vali Erdinç Yılmaz, "Şu anda Osmaniye Millet Bahçemizin içindeyiz. Millet Bahçemizi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tamamladı, Osmaniye Belediyemize devri gerçekleşti. Millet Bahçeleri biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın projesi. Bu proje de burada hamdolsun yapılmış ve gerçekleşmiş oldu. 70 bin metrekare alan içerisinde 6 bin ağaç, Selçuklu mimarisi gerçekten çok güzel camimiz, biyolojik göletimiz, çocuk parkımız yer alıyor. Osmaniyeli hemşehrilerimizin nefes alacağı, Osmaniye’mize yakışır bir Millet Bahçesi’ne kavuşmuş olduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza minnettarız. Belediyemiz burayı en güzel şekilde işletecek, Osmaniyeli hemşehrilerimizin hizmetine en güzel şekilde hazırlayacak. Osmaniyeli hemşehrilerimiz buraya artık istedikleri zaman, 29 Ekim’den sonra gelebilecekler. Çocuklarımızın güven içinde oynayacakları bir park, yürüyüş yolu, bisiklet yoluyla gerçekten çok güzel bir Millet Bahçesi’ne kavuşmuş olduk. Osmaniye’mize ne kadar hizmet etsek az kalır. Hizmet yaptıkça, hizmet kazandırdıkça ayrıca heyecan duyuyoruz, ayrıca çalışma azmimiz artıyor. Şehitler diyarı yiğit Osmaniye’mize bu hizmeti kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Bugün Sayın Milletvekilimiz ve Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Osmaniye Millet Bahçemizi gezdik, çok mutlu olduk. Osmaniyeli hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.