ASAYİŞ - 15 Ekim 2024 Salı 17:50

Batman’da 20 saniyede düz kontak yaparak araç çalan 4 zanlı tutuklandı

A
A
A

Batman’da 20 saniyede otomobili düz kontak yaparak çalan 4 zanlı tutuklandı.

Merkez GAP Mahallesi’nde bir otomobil sahibi, sabah aracını yerinde bulamayınca durumu polise bildirdi. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, saat 04.30 sıralarında 3 kişi park halindeki bir otomobilin kapı kilidini kırarak açtığını, bir kişinin otomobili “düz kontak” yöntemi ile direksiyon kilidini açtıktan sonra dışarıdaki 2 kişi ise otomobili itekleyerek saniyeler içerisinde çaldığını belirledi.

Polis, yaptığı çalışmalar sonucunda yaklaşık 20 saniye içinde otomobili çalan zanlılar D.Y, M.M.Y, A.A ile B.Ö’yi yakaladı. Zanlılar, emniyet işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Osman Arslan - Selman Tür


Batman’da 20 saniyede düz kontak yaparak araç çalan 4 zanlı tutuklandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Güngören’de devrilen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldular, o anlar kamerada İstanbul Güngören’de, fren yerine gaza basan kadın sürücü, geri gelerek iş yerinin önüne devrildi. O sırada okuldan dönen öğrenciler, yaklaşık bir metrelik yükseklikten devrilen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza akşam saatlerinde Güngören Akıncılar Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sürücü kimliği henüz öğrenilemeyen 06 FJ 3015 plakalı aracın sürücüsü, geri geldiği sırada fren yerine gaza bastı. Hızlı bir şekilde gelen araç kontrolden çıkarak, bir iş yerinin önüne devrildi. Kazada kimse yaralanmazken, o sırada aracın hızla geldiğini gören öğrenciler, kaçmaya başlayarak kurtuldu. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri, araçta sıkışan ve yara almadan kazayı atlatan sürücüyü aracın içinden kurtardı. Araç sürücüsü kadın ise, kaza nedeniyle şoka girerek ağlamaya başladı. Olayda kimse yaralanmazken iş yerinin önüne devrilen araç ise, çekici yardımıyla kurtarıldı. Kaza anı güvenlik kamerasında, öğrenciler son anda kurtuldu Öte yanda kazanın yaşandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın hızlı bir şekilde geri geri geldiği görülüyor. O sırada kaldırımda yürüyen 2 kızın aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu görülüyor.