SPOR - 27 Ağustos 2024 Salı 11:24

Minik basketbolcular Büyükşehir’in kurslarında yetişiyor

A
A
A
Minik basketbolcular Büyükşehir’in kurslarında yetişiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaz kursları kapsamında basketbol eğitimleri hız kesmeden devam ederken, geleceğin minik ’dev adamları’ Büyükşehir’in kurslarında yetişiyor.



Hayata geçirdiği proje ve sosyal belediyecilik çalışmaları ile 7’den 70’e tüm vatandaşların yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentte yaşayan çocukları yaz tatilinde de yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Onlarca farklı branşta düzenlenen kurslar kapsamında basketbol eğitimi de genç sporcular ile buluşturuluyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurslarda çocuklar hem keyifli vakit geçiriyor hem de yaz tatillerinde gelişimlerine katkı sağlıyor.



“Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz”


Fiziksel ve zihinsel gelişime katkı sağlayan basketbol kursları hakkında bilgi veren Antrenör Olcay Parlak, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen kurslarda çocuklarımız ile birlikte hem eğleniyoruz hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Amacımız çocuklarımıza basketbolu sevdirmek, temel becerileri kazandırmak. Çocuklarımızdan ve velilerimizden kurslara büyük bir ilgi var. Bundan çok mutluyuz, bize bu imkanları sağlayan Özlem Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.



Minik basketbolcular Büyükşehir’in kurslarında yetişiyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Nevşehir Yanlış kapıdan girdi, çöken tavanda asılı kaldı NEVŞEHİR (İHA) – Nevşehir’de elektrik sayaçlarından endeks okuma işi yapan bir çalışan, yanlış kapıdan girince çöken asma tavanda asılı kaldı. Medaş çalışanının aşağı düşme anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, Yeni Mahalle Lale Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen Medaş çalışanı elektrik sayaçlarında endeks okuma işlemi yapmak için bir iş hanına girdi. İlk defa iş hanına giren çalışan burada elektrik sayaçlarının yerini aramaya başladı. Birinci kata çıkan çalışan, açık bırakılan depo kapısından içeri girdi. Çalışan, karanlıkta yanlış yere basınca asma tavan çöktü. Medaş çalışanı bir anda kendisini alt katta bulunan telefoncu dükkanının tavanında asılı halde buldu. Dükkandaki iş yeri sahibi ve müşterisi, bir anda tavandan düşen adamı görünce neye uğradıklarına şaşırdı. İşletme sahibi Fehmi Menekşe yaptığı açıklamada, "Olay anında ben dışarıdaydım. Bir görevli elektrik sayaçlarını okumak için yukarı gitmiş. Orası depoydu. Klima için gelenler kapıyı açık bırakarak gitmişler. Medaş görevlisi de kapıyı açık görünce içeri girmiş. Ortam karanlık olduğu içinde bir anda asma tavandan aşağıya düşmüş. Personel çok korktu. Ama şükürler olsun herhangi bir yaralanma olmadı” ifadelerini kullandı.
Nevşehir Yanlış kapıdan girdi, çöken tavanda asılı kaldı... O anlar kamerada Nevşehir’de elektrik sayaçlarından endeks okuma işi yapan bir çalışan, yanlış kapıdan girince, çöken asma tavanda asılı kaldı. Medaş çalışanının aşağıya düşme anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay Yeni Mahalle Lale Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi öğrenilemeyen Medaş çalışanı elektrik sayaçlarında endeks okuma işlemi yapmak için bir iş hanına girdi. İlk defa iş hanına giren çalışan burada elektrik sayaçlarının yerini aramaya başladı. Birinci kata çıkan çalışan açık bırakılan depo kapısından içeri girdi. Karanlıkta, yanlış yere basınca asma tavan çöktü. Medaş çalışanı bir anda kendisini alt katta bulunan telefoncu dükkanının tavanında asılı halde buldu. İş yerinde müşterisi ile ilgilenen iş yeri sahibi ve müşterisi, bir anda tavandan düşen adamı görünce neye uğradıklarına şaşırdı. İşletme sahibi Fehmi Menekşe yaptığı açıklamada “Olay anında ben dışarıdaydım. Bir görevli elektrik sayaçlarını okumak için yukarı gitmiş. Orası depoydu. Klima için gelenler kapıyı açık bırakarak gitmişler. Medaş görevlisi de kapıyı açık görünce içeri girmiş. Ortam karanlık olduğu içinde bir anda asma tavandan aşağıya düşmüş. Personel çok korktu. Ama şükürler olsun her hangi bir yaralanma olmadı” ifadelerini kullandı.