GÜNDEM - 27 Haziran 2024 Perşembe 09:58

Kaymakam Gökçe, lavanta ve altın otu hasadına katıldı

A
A
A
Kaymakam Gökçe, lavanta ve altın otu hasadına katıldı

Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe ilçede üretimine başlanan tıbbi aromatik bitkilerden lavanta ve altın otu olarak da bilinen ölmez çiçek hasadına katıldı.



Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Soner Altun ve Asma Mahalle Muhtarı Mesut Yılmaz ile birlikte Asma Mahallesi’nde üretime yeni başlanan ve ilçe tarımına önemli katkı sağlayacak katma değeri yüksek tıbbi aromatik bitkilerden olan lavanta ve altın otu olarak da bilinen ölmez çiçek hasadına katılarak üreticiler; Arzu, Melis ve Engin Dirik’ten bilgi aldı.



Kaymakam Gökçe, ilçenin tarım yönünden bereketli bir coğrafyada bulunduğunu, ürün çeşitliliği açısından şanslı olduğunu ve üretime yeni başlanan tıbbi aromatik bitkilerin ise ilçe tarımına önemli bir katkı sağlayacağını belirterek çiftçilere bereketli bir sezon temennisinde bulundu.



Kaymakam Gökçe, lavanta ve altın otu hasadına katıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Hakan Çalhanoğlu: “Gruptan çıkma şansımızı yüzde 90 görüyorum” SAMSUN (İHA) – Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, “Ben gruptan çıkma şansımızı yüzde 90 görüyorum” dedi. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Türkiye’nin Karadağ’ı 1-0 üstünlükle geçtiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İlk olarak Karadağ karşılaşmasını değerlendiren Çalhanoğlu, “Şimdi şöyle düşünmek lazım. Rakibi küçültmemek lazım. Sonuçta onlar da iyi oyunculara sahipler. Tabii zor bir zeminde biraz zorlandık. Sizler de eminim görmüşsünüzdür. Sonuna kadar inandık. Bugün oyundan kopmamaya çalıştık. Önemli olan buydu. Tabii golü bulduktan sonra biraz daha rahatladık. Ama en önemlisi tabii ki oyundan düşmemekti. Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz” dedi. İzlanda karşılaşmasına ilişkin de konuşarak hava şartlarından ötürü zorlu bir mücadele beklediğini söyleyen Hakan Çalhanoğlu,”Önümüzdeki maç bizim için çok önemli olacak. Tabii Galler’in ve İzlanda’nın beraber oynaması bizim için iyi oldu. Orada zor bir maç bekliyor bizi. Sonuçta oraya gittiğim için biliyorum soğuk bir havada zor olacak. İnşallah oradan galip gelerek döneriz” diye konuştu. Hakan Çalhanoğlu Milli Takımın gruptan çıkma hedefine ilişkinse şunları söyledi: “Tabii ki gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. Hedefimiz o. Maçtan sonra duyduk berabere kaldıklarını. Sevindik açıkçası. Ama şunu unutmamak gerekiyor. İzlanda zor bir rakip. Orada da zor bir maç olacağını biliyoruz. O yüzden şimdi dinlenme aşamasına geçeceğiz. Çünkü sonuçta 6,5 saat uçacağız. Zor bir süreç bizi bekliyor ama dediğim gibi ben takıma güveniyorum, inanıyoruz. Güzel bir havamız var. Bu galibetten sonra daha da güzel oluyor. Keyifli oluyor inşallah. Orada da en iyi şekilde döneriz. Ben gruptan çıkma şansımızı yüzde 90 görüyorum, yüzde 10’u bırakıyorum” şeklinde konuştu.