ASAYİŞ - 05 Eylül 2024 Perşembe 01:45

Güç kaynağından çıkan yangın, hastanede paniğe sebep oldu

A
A
A

 Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nin tomografi cihazlarının bağlı olduğu güç kaynağından çıktığı düşünülen yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, bir anda duman altında kalan hastane koridorlarında kısa süreli panik yaşandı.

Yangın, Atatürk Devlet Hastanesi'nde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hastanenin tomografi ve MR odalarının bağlı olduğu teknik odada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hastane koridorlarının duman altında kaldığı yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Dumanları fark eden hastane personeli durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınırken, ekipler soğutma çalışması gerçekleştirdi. Hastane koridorlarında biriken yoğun dumanı tahliye eden ekipler, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı.

Güç kaynağından çıktı

Yoğun dumanın tahliye edilmesinin ardından yapılan ilk incelemelere göre yangının tomografi cihazlarının bağlı olduğu güç kaynağından çıktığı tespit edildi. Öte yandan yangının çıktığı bölgeye yakın olan hasta servislerinin de oluşan yoğun duman ve koku sebebiyle tedbir amaçlı tahliye edildiği öğrenildi. 

Uğur Eser

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Kayıp olarak aranan sağlık çalışanı aracında silahla vurulmuş halde ölü bulundu Karaman’da kayıp olarak aranan sağlık çalışanı, aracının içinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olay, akşam saatlerinde Yunus Mahallesi Dereköy yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sağlık çalışanı Şahin Caner’e (37) ulaşamayan ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine arama çalışma başlatan ekipler Caner’in aracının en son Yunus Mahallesi’nde görüldüğünü tespit etti. Arama çalışmalarını o bölgede yoğunlaştıran ekipler otomobili Dereköy yolu üzerinde park halinde buldu. Aracın yanına giden ekipler Caner’i kapıları kilitli olan otomobilin içinde hareketsiz vaziyette görünce, olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi istedi. Otomobilde hareketsiz halde duran şahsa müdahale etmek için aracın camı itfaiye gelmeden kırılarak kapıları açıldı. Sağlık ekibi araç içerisinde silahla kalbinden tek kurşunla vurulmuş halde olan Caner’in hayatını kaybettiğini belirledi. Haber alarak olay yerine gelen Caner’in yakınları ise ağlayarak gözyaşı döktü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Caner’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere görev yaptığı hastanenin morguna kaldırıldı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görev yaptığı öğrenilen Şahin Caner’in intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Trabzon - Şenol Güneş: "Savaşçı ruhumuz var" Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, takımda savaşçı ruh olduğunu belirterek, "Uzun süre 10 kişi oynadık. Beşiktaş için de kayıp 2 puan ama bizim için daha önemli. Biz 3 puana ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Henüz 3 puanla tanışmadık. Perşembe günkü maçı bekleyeceğiz" dedi.Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kısa bir dönem içerisinde takımla birlikte olduklarını belirterek, "Trabzonspor’un iki maçta 2 puanı vardı. Şimdi üç maçta 3 puan oldu. İlk defa gol attık, ilk defa yedik. Üçüncü maçı oynadık. Bazıları 5. maçını oynadı, ligde 19 takım olunca ligin de seyrinde bir dalgalanma oluyor. Görüntü olarak iyi bir görüntüde değiliz. Zaten zorlu dönemde olduğumuzu söylüyoruz ama bu zorlukları aşacak bir durumumuz olduğunu da söyledik. Bugün de oyuncular bize o konuda umut verdi. Onun dışında futbol yorumunu da fazla yapmayı doğru bulmuyorum. İyi başladık. Yani düşündüğümüz ön baskıları, çıkışları oyuna hakim olmayı düşünürken, beklenmeyen şekilde talihsiz bir şekilde, ben şimdi izledim rakip de hızını kesince topa vurduktan sonra kayıp arkasından bastırınca kırmızı kart gördü. En iyi oyunculardan biri, takımda tecrübeli bir oyuncu. Ondan sonraki bölümde ne konuşursak haklı çıkamam çünkü topa sahip olma, hücumda pozisyon bulma, gol bulma ve atak geliştirme aslında savaştık. Bütün oyuncular elinden geleni gayreti gösterdi. 10 kişi kaldık ama 12. adam dediğimiz taraftar devreye girdi. Onların desteğiyle takım direncini daha fazla koydu. Oyun başından beri olduğu gibi birlikte yaşadık. Bu bizim umut ışığımız olacak. Zaten o düşünce olacağını görüyordum. Ama futbol adına futbol değerlerini konuşmaya kalkarsak sadece savunmada kalırken savaşçı ruhumuz var. Ama orada da pozisyon verirken yediğimiz golde ve benzer pozisyonda, pozisyonlar verdik. Orada da Uğurcan devreye girdi. Orta sahamız savaştı. İki kanattaki oyuncuları kapatmak için açıklarımızın olağanüstü çalışması gerekiyordu. Onlarda da değişiklik yapmak zorunda kaldık. Banza ilk maçına rağmen çok uyumlu, olumluydu, olumsuzluğu yoktu. Yeni geldi, acemidir diyecek bir şeyimiz yok. 10 kişi de kalsanız daha fazla ileride oynamak gerekiyor. Oyunculara diyecek bir şeyim yok. Uzun süre 10 kişi oynadık. Beşiktaş için de kayıp 2 puan ama bizim için daha önemli. Biz 3 puana ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Henüz 3 puanla tanışmadık. Perşembe gününki maçı bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Trabzon Şenol Güneş: "Savaşçı ruhumuz var" Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, takımda savaşçı ruh olduğunu belirterek, "Uzun süre 10 kişi oynadık. Beşiktaş için de kayıp 2 puan ama bizim için daha önemli. Biz 3 puana ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Henüz 3 puanla tanışmadık. Perşembe günkü maçı bekleyeceğiz" dedi. Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kısa bir dönem içerisinde takımla birlikte olduklarını belirterek, "Trabzonspor’un iki maçta 2 puanı vardı. Şimdi üç maçta 3 puan oldu. İlk defa gol attık, ilk defa yedik. Üçüncü maçı oynadık. Bazıları 5. maçını oynadı, ligde 19 takım olunca ligin de seyrinde bir dalgalanma oluyor. Görüntü olarak iyi bir görüntüde değiliz. Zaten zorlu dönemde olduğumuzu söylüyoruz ama bu zorlukları aşacak bir durumumuz olduğunu da söyledik. Bugün de oyuncular bize o konuda umut verdi. Onun dışında futbol yorumunu da fazla yapmayı doğru bulmuyorum. İyi başladık. Yani düşündüğümüz ön baskıları, çıkışları oyuna hakim olmayı düşünürken, beklenmeyen şekilde talihsiz bir şekilde, ben şimdi izledim rakip de hızını kesince topa vurduktan sonra kayıp arkasından bastırınca kırmızı kart gördü. En iyi oyunculardan biri, takımda tecrübeli bir oyuncu. Ondan sonraki bölümde ne konuşursak haklı çıkamam çünkü topa sahip olma, hücumda pozisyon bulma, gol bulma ve atak geliştirme aslında savaştık. Bütün oyuncular elinden geleni gayreti gösterdi. 10 kişi kaldık ama 12. adam dediğimiz taraftar devreye girdi. Onların desteğiyle takım direncini daha fazla koydu. Oyun başından beri olduğu gibi birlikte yaşadık. Bu bizim umut ışığımız olacak. Zaten o düşünce olacağını görüyordum. Ama futbol adına futbol değerlerini konuşmaya kalkarsak sadece savunmada kalırken savaşçı ruhumuz var. Ama orada da pozisyon verirken yediğimiz golde ve benzer pozisyonda, pozisyonlar verdik. Orada da Uğurcan devreye girdi. Orta sahamız savaştı. İki kanattaki oyuncuları kapatmak için açıklarımızın olağanüstü çalışması gerekiyordu. Onlarda da değişiklik yapmak zorunda kaldık. Banza ilk maçına rağmen çok uyumlu, olumluydu, olumsuzluğu yoktu. Yeni geldi, acemidir diyecek bir şeyimiz yok. 10 kişi de kalsanız daha fazla ileride oynamak gerekiyor. Oyunculara diyecek bir şeyim yok. Uzun süre 10 kişi oynadık. Beşiktaş için de kayıp 2 puan ama bizim için daha önemli. Biz 3 puana ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Henüz 3 puanla tanışmadık. Perşembe gününki maçı bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.