GÜNDEM - 16 Nisan 2024 Salı 10:02

Kaymakam İpek’ten, Başkan Azizoğlu’na ziyaret

A
A
A
Kaymakam İpek’ten, Başkan Azizoğlu’na ziyaret

Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek Çıldır, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


31 Martta yapılan yerel seçimleri sonucunda AK Parti’den yeniden Çıldır Belediye Başkanı olarak seçilen K. Yakup Azizoğlu’nu makamında ziyaret eden ilçe Kaymakamı M. Enes İpek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, 5 yıllık görev süresinde başarılar diledi.


Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek’in ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Çıldır Belediye Başkanı kendisine teşekkür ederek, ilçenin geleceği için İlçe Kaymakamlığı ile organize bir şekilde çalışarak eksikliklerini daha kolay giderileceğini sözlerine ekledi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı...6 şüpheli 4 silahla yakalandı Bursa’da aralarında daha önceden husumet bulunan taraflar arasında çıkan silahlı kavgada birbirlerine ateş açan 6 şüpheli Gasp Büro Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis; olayda kullanılan 4 silahı da ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olay, iki gün önce merkez Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi 3. Vardar Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.A., M.E.K. ile aralarında daha önceden husumet bulunan E.U., K.D., N.S. ve H.U.K. sokak üzerinde karşılaştı. Husumetliler arasındaki gerginlik bir anda artarken yanlarında bulunan silahlar ile birlilerine ateş açtılar. Açılan ateş sonucu yaralanan olmazken çevrede bulunan ev ve araçlara isabet ederek zarar verdi. Husumetliler hızlıca bölgeden uzaklaşırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Kimlikleri kolay tespit edildi Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptığı geniş çaplı soruşturmada şüphelilerin kimliklerini kolayca tespit etmesiyle birlikte operasyon için düğmeye bastı. 6 şüpheli, farklı yerlerde kısa sürede yanlarındaki silahlarla birlikte yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen 6 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Gasp Büro Amirliği ekipleri olayda kullanılan 1 pompalı 2 tabanca ve biri yarı otomatik tabanca olmak üzere toplamda 4 silah ele geçirdi.