ASAYİŞ - 21 Ekim 2024 Pazartesi 21:17

Peçeteye ‘mezar taşımı yaptırmayın’ deyip ortadan kaybolan gençten acı haber

A
A
A
Peçeteye ‘mezar taşımı yaptırmayın’ deyip ortadan kaybolan gençten acı haber

Antalya’nın Kumluca İlçesinde 22 Eylülde WhatsApp’ta grup kurduktan sonra vedalaşan ve peçeteye , ‘mezar taşımı yaptırmayın’ notunu yazıp ortadan kayıp olan 22 yaşındaki Halil İbrahim’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.



Kumluca İlçesinde Halil İbrahim Öksüz’den (22 yaşında) 22 Eylül Pazar Günü Whats App üzerinden kurduğu gruptan yakınlarına veda ederek ortadan kayıp olmuştu. Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunan Öksüz ailesi o günden beri Halil İbrahim Öksüzden gelecek haberi bekliyordu. Kumluca İlçesi Gödene Caddesi Akkoyunlu Apartmanı 4. katta yaşayan Halil İbrahim Öksüz’ün cansız bedeni bugün öğleden sonra saat 15.00 da ilçe yakınlarındaki Sarnıçtepesi girişinde çam ağacına asılı olarak bulundu. Cesedi gören vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürlüğünü aradı. Olay yerine emniyet ekipleri sevk edildi.


Ardından Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Halil İbrahim Öksüz’ün cenazesi Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı.


“Mezar taşımı yaptırmayın”


Öksüz, en son ailesinin yanından ayrılmadan önce bir peçetenin üzerine doğum tarihini, kaybolduğu günü ise ölüm tarihi olarak yazıp, “Vasiyetimdir, mezar taşımı yaptırmayın” notunu paylaşmıştı.


(RS-SM-

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Babasını ve ağabeyini bıçaklayıp evi ateşe veren şahıs ifadesinde kendisiyle çelişti Denizli’nin Tavas ilçesinde babasını ve ağabeyini bıçakladıktan sonra evi ateşe veren şahıs yakalanmasının ardından çelişkili ifadeler verdi. Cinayet şüphelisi şahsın uyuşturucu madde satın almak için para istediği babasıyla sık sık tartıştıkları ileri sürüldü. Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen K. Pekdemir (28), evde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı babası Süleyman Pekdemir (60) ve ağabeyi Muhammet Pekdemir’i (35) bıçakla yaraladı. Olayın ardından evi ateşe veren şüpheli kaçarken, babası ve ağabeyi hayatını kaybetti. Yangın ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, büyük hasar oluşan evde baba oğlun cansız bedenleriyle karşılaştı. Jandarmadaki ifadesinde kendisiyle çelişti Olay yerinde çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde olayın ardından bir şahsın motosiklet ile uzaklaştığı görüldü. Görgü şahitlerinin de ilk ifadeleri ışığında hareket eden jandarma ekipleri şüpheleri üzerine çeken K. Pekdemir’i yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli K. Pekdemir, polis ekipleri tarafından ilçe merkezinde yakalandı. Şüpheli K. Pekdemir’in jandarmadaki ifadesinde önce, "Bıçakla öldürdüm" dediği ardından ise "Tüfekle vurdum" şeklinde çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. "Uyuşturucu madde temini için sık sık babasından para istiyor" iddiası Olayın gerçekleştiği adreste Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in birlikte yaşadığı öğrenildi. Süleyman Pekdemir’in bir süre önce eşinden boşandığı ve eşinin bir oğluyla birlikte kent merkezinde ikamet ettiği belirtildi. Olayın şüphelisi K. Pekdemir ise ilçe merkezinde yalnız yaşadığı öğrenildi. Madde bağımlısı olan K. Pekdemir’in babasından sık sık uyuşturucu madde satın almak için para istediği ve ikilinin bu nedenle tartışmalar yaşadığı iddia edildi. Jandarma ekipleri baba-oğlun hayatını kaybettiği evin etrafında geniş güvenlik önlemi alırken, büyük hasar oluşan evde detaylı inceleme yapılacağı kaydedildi.
Zonguldak 70 yaşındaki adam bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu Zonguldak’ta 70 yaşındaki Kamil Gezer, evinin banyosunda bıçaklanmış halde ölü bulundu. Asma Mahallesi Kömürlü Sokak üzerinde bir vatandaş, yalnız yaşayan 70 yaşındaki komşusu Kamil Gezer’den haber alamayınca evine geldi. Cep telefonu ile Gezer’i arayan komşusu telefonun sesinin evden geldiğini fark edince bir olumsuzluk olduğunu düşünerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile içeri girerek evde yaşlı adamı aradı. Kamil Gezer, evinin banyosunda bıçaklanmış şekilde bulundu. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen olay yerinde ekiplerden bilgi aldı. Ekipler, arama köpeği ile evin içinde ve çevresinde arama yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler elde ettikleri bütün bulguları delil olarak topladı. Yaşlı adamın cansız bedeni ceset torbasına konularak cenaze aracına taşındı. Gezer’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayın faili ya da faillerini yakalamak için çalışmaya başlattı. (OA
İstanbul A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın Avusturya ve Almanya maçı kamp kadrosu açıklandı A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın, EHF Erkekler 2026 Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 7. Grup’ta 7 Kasım’da Avusturya ile deplasmanda ve 10 Kasım’da Ankara’da Almanya ile oynayacağı maçların kamp kadrosu açıklandı. THF Prof Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda çalışmalarını sürdürecek olan Başantrenör Daniel Gordo Rios yönetimindeki Milli Takım, 4 Kasım tarihinde Cemal Kütahya Kamp Eğitim Tesisi’nde toplanacak. A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın Avusturya ile oynayacağı ilk maç Bregenz kenti Handballarena Rieden-Vorkloster’de saat TSİ 20.00’de başlayacak. 10 Kasım’da THF Prof Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak Almanya müsabakası ise saat 17.10’da başlayacak. A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın hazırlık kampı kadrosu şöyle: Kaleci: Yunus Özmusul (Depsaş Enerji As), Enis Yatkın (Beşiktaş), Mehmet Emre (Nilüfer Belediye) Sol kanat: Samet Kanberoğlu (Depsaş Enerji As), Enis Harun Hacıoğlu (Beşiktaş) Sol oyun kurucu: Doruk Pehlivan (HC Elbflorenz), Halil İbrahim Öztürk (Spor Toto), Baran Nalbantoğlu (Beşiktaş) Orta oyun kurucu: Ozan Erdoğan (CSM Foscani), Onur Ersin (Beykoz Belediyesi), Ali Emre Babacan (Beykoz Belediyesi) Sağ oyun kurucu : Durmuş Ali Tınkır (Spor Toto), Eyüp Arda Yıldız (Beşiktaş) Sağ kanat : Şevket Yağmuroğlu (Beşiktaş), Görkem Biçer (Nilüfer Belediye) Pivot: İlkan Keleşoğlu (CSM Foscani), Koray Ayar (TSV Hannover Burgdorf), Alper Aydın (Beşiktaş)