ASAYİŞ - 28 Ekim 2024 Pazartesi 10:26

Otomobil kazılan çukura düştü

A
A
A
Otomobil kazılan çukura düştü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde elektrik hatlarının yer altına alınması için kazılan çukura, otomobil düştü. Kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı.


Kaza; Bahçelievler Mahallesi 5001 Sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Emine Eda Boztaş’ın kullandığı 07 ADL 373 plakalı otomobil, elektrik hatlarının yer altına alınması çalışması çerçevesinde, yolun kapalı olduğunu görerek dönüş yapmak istediği sırada yine aynı çalışma kapsamında 5001 ve 5005 Sokak kesişiminde kazılan çukura düştü.


Otomobilin kazılan çukurun içerisine tamamen düşmekten son anda kurtulduğu kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı.



Otomobil kazılan çukura düştü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Prof. Dr. Kamil Çolak: "Cumhuriyetimizin 101’inci kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz" Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak için bizlere ve gelecek nesillere düşen en büyük görev, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmak ve vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü inanç ve kararlılıkla savunmaktır" dedi. ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde mesaj yayımladı. Rektör Çolak, mesajında, "Aziz Türk milleti, 1’inci Dünya Savaşı’nın ardından vatanını elinden alarak kendisini yok etmek isteyen işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı ile tarih sahnesinde yeniden dirilmiş ve imza attığı eşi görülmemiş zaferin ardından 29 Ekim 1923’te ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ile Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Bu yıl cumhuriyetimizin 101’inci kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz" ifadelerini kullandı. "Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" Rektör Çolak, mesajının devamında, "Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak için bizlere ve gelecek nesillere düşen en büyük görev, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmak ve vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü inanç ve kararlılıkla savunmaktır. Bu düşüncelerle 101’inci yılında milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için kanını döken ve canını veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye kaydetti.
Bursa Maçın oynandığı sahaya paraşütle iniş yaptı Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 yıl önce çalıştığı fabrikanın bahçesine inen paşütçü Adem Keskin, bu kez de maçın oynandığı sahaya iniş yaptı. Paraşüt sporcusunu gören futbolcu ve taraftarlar büyük şok yaşadı. Bursa Amatör Ligi 1. Küme Yenicespor ve Şirinevler takımlarının karşı karşıya geldiği maçın devre arasında büyük sürpriz yaşandı. Uludağ eteklerinden uçuş yapan paraşüt sporcusu ve mobilya firması işçisi Adem Keskin, evine yakın olan amatör futbol sahasını gözüne kestirdi. Havadan sahanın müsait olduğunu gören paraşüt sporcusu, süzülerek sahaya indi. Paraşütçüyü gören futbolcu ve taraftarlar büyük şok yaşarken, onu ayakta alkışladılar. Uludağ eteklerinden paraşütle uçuş yapan mobilya firması işçisi Adem Keskin, 2 yıl önce de mesaiye geç kalmamak için çalıştığı fabrikanın bahçesine iniş yapmıştı. Sokağında araçlar olduğu için sahaya indiğini belirten Adem Keskin, "Uludağ’dan uçuş yaptık. Kendi evimin sokağında iniş yapacaktım ama etrafa araçlar olduğu için yapamadım. Yakın olduğu için sahaya iniş yapmak zorunda kaldım. Şimdi tekrardan çıktık ama karanlık oldu uçuş yapamıyoruz. Güzel bir uçuştu. İndiğim sırada sahada maç oynanıyormuş. Devre arası olduğu için sıkıntı yaşamadık. Jandarma beni apar topar hemen dışarı çıkardı. Güzel bir iniş oldu" şeklinde konuştu.