ASAYİŞ - 10 Eylül 2024 Salı 10:42

Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A
Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde elektrikli bisikletle otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Olay yerinde aracını bırakıp firar eden ve polis ekiplerince yakalanan sürücünün ise 0,65 promil alkollü olduğu tespit edildi.


Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Selinus Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ö. idaresindeki elektrikli bisiklet ile 07 UZ 010 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, elektrikli bisiklet sürücüsü M.Ö. ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan G.T. yaralandı.



Otomobil sürücüsü firar etti


Otomobil sürücüsü ise otomobilini olay yerinde bırakıp firar etti. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Alınan ihbarın ardından, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi burada yapılan yaralılar, ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazadan sonra aracını olay yerinde bırakıp kaçan sürücünün T.Ö. olduğunu tespit etti. Kısa sürede yakalanan T.Ö.’nün 0,65 promil alkollü olduğu belirlendi.


Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.



Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, elektrikli bisikletle çarpıştı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Futbolun kalbi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde atıyor 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri, Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaparken, Türkiye Milli Takımı ise çıktığı iki karşılaşmada da galip gelerek, adım adım zafere gidiyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın vizyon projesi ile dolu dolu bir yaz sezonu geçiren ve Erciyes’i yaz aylarında da sporun merkezi haline getiren Erciyes Yüksek irtifa Kamp Merkezi, U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor. 1850 metre yükseklikte Erciyes Dağı’nın eşsiz doğası ve tertemiz havasında spor hizmeti veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’nda Türkiye başta olmak üzere Portekiz, Danimarka ve Romanya U-16 Milli Takımlarını ağırlıyor. 14, 16 ve 18 Eylül’de Türkiye, Portekiz, Danimarka ve Romanya’nın genç yeteneklerini bir araya getiren turnuvada, futbolun kalbi Erciyes’te atıyor. 14 Eylül’de oynanan ilk karşılaşmada Romanya’yı 5-1 gibi muhteşem bir skor ile geçen U-16 Türkiye Milli Takımı, 16 Eylül’de oynanan ikinci maçta ise Danimarka’yı 4-2’lik net bir skor ile yenmeyi başardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, U-16 Milli Takımlar Hazırlık Turnuvası’nda milli takıma başarılar dileyerek, “Bizim çocuklar Erciyes’te adım adım zafere gidiyor. A Milli Takımımız, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’mizde düzenlenen U-16 Milli Takımlar Futbol Turnuvası’nda Danimarka’yı 4-2 gibi muhteşem bir skorla geçti. Genç futbolcularımızı ve teknik heyeti yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun” diye konuştu. Turnuva, 18 Eylül Çarşamba günü saat 11.00’de oynanacak Danimarka-Romanya ve Türkiye-Portekiz maçları ile tamamlanacak. Uluslararası standartlarda inşa edilen, sporculara yüksek rakımda antrenman yapma imkânı sunan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, sporcuların fiziksel performanslarını geliştirmelerine ve uluslararası düzeyde rekabet edebilmelerine yardımcı oluyor.
İstanbul Ergin Ataman: "Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeridir" Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan hazırlık maçında Rum taraftarların açtığı pankartla ilgili, "Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeridir. Bu pankartı açan insanların, ilk günden bu yana burada bana ve takımıma sevgi gösteren binlerce insanın duygularını etkilemeyeceğini biliyorum" dedi. Panathinaikos’un Türk başantrenörü Ergin Ataman, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile Kıbrıs Rum Kesimi’nde oynanan maçta açılan "Yıllar süren yasa dışı işgal. Unutmuyoruz" yazılı pankarta tepki gösterdi. Ataman, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İlk günden itibaren çok güzel karşılandığını ancak gördükleri misafirperverliğe yakıştıramadığı bir siyasi pankart açıldığını belirten Ataman, "Panathinaikos kulübünün geçen sezon yaşadığı ’efsanevi’ başarılardaki başantrenörü olarak takımımın burada oynayacağı turnuvayı, ’dostluk ve barışa’ katkı yapacağını düşündüğüm için çok destekledim ve buraya çok güzel duygularla geldim. İlk gün havaalanında çok güzel karşılandık. İnsanların gözündeki gerçek sevgi beni çok mutlu etti. Otelde düzenlediğimiz imza gününde yüzlerce basketbolseverle bir araya geldim. Bu dostluk ve barış ortamı hepimiz için çok umut vericiydi. Ama dün sporcun ve dostluğun hakim olması gereken salonda, bir grup tarafından burada gördüğümüz misafirperverliğe yakıştıramadığım bir siyasi pankart açıldı. Ben de bu duruma dikkat çekmek için tepkimi en sert şekilde gösterdim. Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeridir. Bu pankartı açan insanların, ilk günden bu yana burada bana ve takımıma sevgi gösteren binlerce insanın duygularını etkilemeyeceğini biliyorum. Bizim onlarla aramızda her zaman çok özel bir sevgi olacak. Yine aynı şekilde yaşanan ne olursa olsun, buradaki gerçek basketbolseverlere olan sevgim her zaman aynı kalacak. Çünkü bizi onlarla bir araya getiren en güçlü şey basketbol sevgimiz. İnanıyorum ki kazanan hep spor ve dostluk olacak" ifadelerine yer verdi.