EKONOMİ - 08 Mayıs 2024 Çarşamba 11:47

Keçiören Belediyesinden ödeme kolaylığı

A
A
A
Keçiören Belediyesinden ödeme kolaylığı

Keçiören Belediyesi, vergi mükellefi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak için zabıta karakoluna ödeme noktası kurdu.


Keçiören Belediyesi, ilçede vergi mükellefi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla ilçedeki birçok zabıta karakoluna ödeme noktası kurdu. Vergi ödeyecek vatandaşlar belediyeye gelmeden evine ya da işyerine yakın noktalardan ödeme yapabilecek. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, "Vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıracak her türlü uygulamayı hizmete sunuyoruz. İlçemizin birçok noktasına kurduğumuz vergi ödeme noktaları da bunlardan biridir. Vergi mükelleflerimiz gönül rahatlığıyla ödemelerini yapabilirler. Ödenen her kuruş vergiyi hizmete dönüştüreceğiz" dedi.


Son ödeme tarihi 31 Mayıs 2024 olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan-reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar belediye hizmet binasına gelmeden Aktepe, Ufuktepe, Sancaktepe ve Osmanlı İş Merkezi’nde bulunan zabıta karakolunda ödeme yapabilecek.



Keçiören Belediyesinden ödeme kolaylığı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Kahramankazan’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde, Çelenk Sunma Töreni ve Doğu Demirkol’un stand-up gösterisi eşliğinde coşkuyla kutlandı. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, şölen havasında kutlandı. Milli Egemenlik Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni’yle başlayan kutlama, saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasının ardından, Akıncı Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin hazırladığı folklor, tiyatro, geleneksel gösteriler, bando gösterileriyle devam etti. Ayrıca, komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol da kutlamalar çerçevesinde bir gösteride bulundu. Kahramankazan Belediyesi’nin özverili çalışmalarıyla düzenlenen Demirkol’un ’Mizah Dozu’ adlı stand-up gösterisi, Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Çırpanoğlu yaptığı konuşmada, "Kahramankazan’ın gençliği her şeyin en iyisine layık. Bunu da göstermek istiyoruz. Türkiye’nin mizah açısından bana göre en kaliteli üç isminden biri olan Doğu Demirkol’u Kahramankazan’ımızda ağırlamakla, bu güzel 19 Mayıs akşamında kendisini gençliğimizle, Kahramankazan’la buluşturmakla güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz’’ dedi. Gençlere verdiği önemi de konuşmalarına yansıtan Başkan Çırpanoğlu, "Göreceksiniz, beş yıl boyunca gençlerimize karşı yapacaklarımız hiçbir zaman bitmeyecek. Her zaman, 30 Ağustoslarda, 19 Mayıslarda, 23 Nisanlarda, 15 Temmuzlarda, devletimizin milli bayramlarında gençlerimizle beraber her zaman bir program yapmak için elimizden geleni yapacağız’’ diyerek gençlere söz verdi. Doğu Demirkol ise, gençlerin yoğun katılımına karşı, "Burada büyük bir özveri var. Selim Başkan’a teşekkür ediyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Gösteri sonunda Başkan Çırpanoğlu, Doğu Demirkol’a çiçek ile beraber Atatürk’ün Nutuk kitabını ve köstekli saat hediye etti. Kutlamalara Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ve ilçe protokolü katılım sağladı.