SPOR - 29 Eylül 2024 Pazar 18:18

Gol düellosunu fırtına kazandı! Trabzonspor 3 puanla tanıştı

A
A
A
Gol düellosunu fırtına kazandı! Trabzonspor 3 puanla tanıştı

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Konyaspor’u 3-2 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3 puan aldı.

Maçtan dakikalar 

5. dakikada Ozan Tufan'ın pasında kale sahasına yakında yerden Banza'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik'de kaldı.

16. dakikada Bardhi'nin kullandığı faul atışı savunmadan döndü. Ceza yayı üzerinde topu önüne alan Vısca'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik'in sağından ağlarla buluştu. 1-0

25. dakikada Bazoer'in arka direğe yerden gönderdiği topu iyi takip eden Ali Demirbağ, meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan ağalarla buluşturdu. 1-1

43. dakikada Kramer'in pasında ceza sahası dışından Pedrinho'nun vuruşunda kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45+2. dakikada kullanılan korner atışında Banza'nın kafa vuruşunda Blaz Kramer'in eline çarpan top sonrası oyun devam etti. Ardından VAR tavsiyesiyle hakem Halil Umut Meler pozisyonu inceledi ve penaltı kararı verdi.

45+4. dakikada penaltıda topun başına geçen Banza'nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-1

54. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşu sonrasında Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı ceza sahası içi sağ tarafında topu önüne bulan Banza çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 3-1

72. dakikada gönderilen uzun topla ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Nwakaeme’nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik’den döndü.

77. dakikada Denswil’in ceza sahası içinde Kramer’in ayağına basması sonucu hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Umut Nayir’in vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak dışarı çıktı.

88. dakikada Melih İbrahimoğlu’nun uzak mesafeden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

90. dakikada Trabzonspor’un savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza sahası içi sol tarafında alan Pedrinho’nun pasında kale önünde bulunan Keyta düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Murat Tuğberk Curbay

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Cham dk. 36), Bardhi (Lundstram dk. 46), Nwakaeme (Serdar Saatçı dk. 83), Visca (Orsiç dk. 90), Banza (Draguş dk. 90)

Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Barisic, Umut Güneş, Arif Boşluk, Poyraz Efe Yıldırım

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Adil Demirbağ, Bazoer (Damjanovic dk. 75), Guilherme, Uğurcan Yazğılı (Keyta dk. 57), Marko Jevtovic (Umut Nayir dk.68), Yusuf Erdoğan (Melih İbrahimoğlu dk. 68), Pedrinho, Ndao (Aleksiç dk. 57), Blaz Kramer

Yedekler: Yavuz Aygün, Yasir Subaşı, Louka Andreasen, Ufuk Akyol, Oğulcan Ülgün

Teknik Direktör: Ali Çamdalı

Goller: Visca (dk.16), Banza (dk. 45+2 pen. ve dk. 54) (Trabzonspor), Adil Demirbağ (dk. 25), Keyta (dk. 90) (Konyaspor)

Sarı kartlar: Visca, Denswil, Malheiro, Serdar Saatçı (Trabzonspor), Adil Demirbağ (Konyaspor)



 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Hacıazizler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı Kütahya Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Hacıazizler Mahallesi Kültür ve Dayanışma Şenliği’nde renkli görüntüler yaşandı. Şenlikte yerel sanatçıların konserleri, Kütahya Belediye Sanat Akademisi öğrencileri halk oyunları ekibi ile Hacivat ile Karagöz ve Aşuk ile Maşuk gösterileri yer aldı. Birbirinden lezzetli ikramlar ve sürpriz hediyeler büyük ilgi görürken, çocuklar için düzenlenen yüz boyama, çuval yarışı gibi etkinlikler de beğeniyle karşılandı. Hacıazizler Mahalle Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Ekici, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine vurgu yaparak, “Bizi bir arada tutan en güçlü değerlerimizden biri dayanışmadır. Şehrimizin bu güzide mahallesinin bu değerler çerçevesinde her geçen gün daha da güçleneceğine olan inancım tamdır” dedi. Ekici, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, mahalle sakinlerinin bu organizasyonlar sayesinde birlik ve beraberliklerini pekiştirdiklerini ve belediye olarak da bu etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade etti. Şenliğe Başkan Yardımcıları Kemalettin Ekici ve Ümit Tulum, CHP İl Başkanı Tamer Yenikaya, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Hilal Çaylak, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Arı, Hacıazizler Mahallesi Muhtarı Fatma Yıldız Abacı, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.