ASAYİŞ - 21 Ekim 2024 Pazartesi 07:44

Tekirdağ’da hemzemin geçitte kaza: 1 yaralı

A
A
A
Tekirdağ’da hemzemin geçitte kaza: 1 yaralı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan kazada 1 kişi hastanelik oldu.


Kaza, dün akşam saatlerinde Muratlı ilçe merkezi Mustafa Kemal Caddesi’ni Atatürk Caddesi’ne bağlayan tren yolu hemzemin geçidinde meydana geldi. İddiaya göre; G.İ. idaresindeki 34 EOJ 534 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen G.G. adlı yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan G.G, başından yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Ardından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.


Emniyet ekipleri bölgede trafik güvenliğini sağlarken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Tekirdağ’da hemzemin geçitte kaza: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Tatık’tan kitap fuarında okuma vurgusu Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarını ziyaret etti. Fuarın kültürel katkılarına dikkat çeken Başkan Tatık, okuma alışkanlığının yaygınlaşmasının önemini vurguladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kitap Fuarını ziyaret eden Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, fuar ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Denizli Büyükşehir Belediyemizin bu önemli organizasyonuna katılmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Kitaplar, hem bireylerin hem de toplumların gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Yazarlarımıza ve tüm katılımcılara fuarın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Tatık, fuarın geniş yazar yelpazesiyle her yaştan insanı okumaya teşvik eden bir platform oluşturduğuna işaret etti. Okumanın ve bilgi edinmenin önemine bir kez daha vurgu yapan Başkan Tatık, Peygamber Efendimizin “İlim Çin’de dahi olsa gidip alınız” hadisini hatırlattı. Tatık, bu hadisin bilgiye ulaşmanın ve öğrenmenin sınır tanımadığını ortaya koyduğunu kaydetti. Kitap fuarlarının bilgiye açılan önemli kapılar olduğunu dile getiren Başkan Tatık, yerel yönetimlerin kültürel etkinliklere olan desteğinin süreceğini belirterek, Tavas’ta da bu tür etkinliklerin artırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Eğitim ve kültürel faaliyetlerin şehrin gelişiminde büyük bir rol oynadığını ifade eden Tatık, tüm Denizli halkını ve kitapseverleri fuarı ziyaret etmeye davet etti. Fuarın, kitaba ve bilgiye olan ilgiyi artıracağına inandığını belirten Tatık, katılımcıların yeni yazarlarla tanışma fırsatı bulacağını sözlerine ekledi.
Manisa Kazada ağır yaralanan adam hayata tutunamadı Manisa’nın Kula ilçesinde önceki gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan 55 yaşındaki Alim Avcı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Avcı’nın ilçeye bağlı Kenger Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Kaza, önceki gece saat 22.30 sıralarında Manisa’nın Kula ilçesi İzmir-Ankara D300 kara yolu Gökçeören çevre yolu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan İbrahim Can K. idaresindeki 35 BYZ 84 plakalı otomobil ile Gökçeören çevre yolundan D300 kara yoluna bağlanmak isteyen Alim Avcı idaresindeki 35 HN 288 plakalı otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Alim Avcı, kafa travması ve vücudundaki çok sayıda kırık sebebiyle ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Avcı, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Sabaha karşı vefat haberi duyulan Avcı’nın ilçeye bağlı kırsal Kenger Mahallesi’nde ikamet ettiği ve cenazesinin de bugün öğlen namazını müteakip Kenger Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan, kazada yaralanan 5 kişinin Kula ve Salihli Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.