SPOR - 09 Ekim 2024 Çarşamba 19:03

Sivasspor’a Rey Manaj idmanlara başladı

A
A
A
Sivasspor’a Rey Manaj idmanlara başladı

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonunun 9. hafta maçında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başlarken, sakatlığı düzelen Rey Manaj da idmanın bir bölümünde yer aldı.


Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan Yiğidolar, bugün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde toplanarak ligde Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi. Gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından dar alan pas çalışmaları yapan Yiğidolar, yarım saha çift kale maçla idmanı tamamladı. Öte yandan golcü futbolcu Rey Manaj da antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.


Yiğidolar yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını devam edecek.


Sivasspor ile Hatayspor 20 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşılaşacak.



Sivasspor’a Rey Manaj idmanlara başladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Cıngı: “Kayseri’de çok lezzetli bir festival yapılıyor” Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, Kayseri Gastronomi Günleri’ni meclis gündemine taşıyarak, “Kayseri’de çok lezzetli bir festival yapılıyor” dedi. Kayseri’de düzenlenen Gastronomi Günleri’nde kentin eşsiz lezzetlerinin vatandaşların beğenisine sunulduğunu ileten AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, bu lezzetleri tatmak üzere tüm vatandaşları Kayseri’ye davet etti. Cırgalan biberi, Gömeç fasulyesi ve Yamula patlıcanına değinen Cıngı sözlerine şu şekilde devam etti: “Kıymetli milletvekilleri, bugünlerde Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olan Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Kayseri Büyük Şehir Belediyemizin ev sahipliğinde Türkiye’nin en lezzetli festivali yapılıyor. Kayseri mantısı, pastırması, sucuğu, yağ mantısı, katmeri, yağlaması, nevzinesi, saraylara girmiş Kayseri güllü baklavası; bunun yanı sıra Cırgalan biberi, Gömeç fasulyesi, Yamula baldıcanı gibi emsalsiz lezzetlerimiz beğenicilerin karşısına, huzurlarına çıkıyor. Kayseri’de üniversiteler, odalarımız ve sivil toplum organlarımızla beraber çok lezzetli bir festival yapılıyor. Bunun yanı sıra da Türkiye’nin en meşhur şefleri şu anda Türkiye’nin en lezzetli ürünlerini Kayseri turizmine nasıl kazandırırız kaygısını çekiyorlar. Bu vesileyle, tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı Kayseri’ye emsalsiz lezzetleri tatmaya davet ediyoruz.”
Kayseri Kayseri’deki feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi Kayseri’de otobüs bekleyen öğretmenleri alan hafif ticari araca kamyon çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Edinilen bilgiye göre, Mahzemin İmam-Hatip Ortaokulu’nda görevli öğretmenler H.K., Ö.Ç., C.Y.ve O.M. evlerine gitmek için otobüs durağına geçti. Bu sırada öğretmenleri gören mahalleli Y.K., 38 AIK 062 plakalı hafif ticari aracıyla öğretmenleri aldı. Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin Mahallesi Kayseri-Ankara Karayolu’nda kavşaktan dönmek isteyen hafif ticari araca M.K. idaresindeki 38 HP 824 taş yüklü kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürüklenirken, kamyonda şarampolden arağı ters döndü. Kazada hafif ticari araçta bulunan öğretmenlerden H.K., Ö.Ç., C.Y.ve O.M.ve sürücü Y.K. ile kamyon sürücüsü M.K. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede okulda görevli fen bilgisi öğretmeni H.K.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar da ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. İncelemelerin ardından otomobil çekici ile yoldan kaldırılırken, yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ölü sayısı 2’ye yükseldi Öte yandan, kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan hafif ticari otomobilin sürücüsü Y.K. da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Muğla Marmaris Belediyesi’nin açtığı taşınmaz ihalesinde satış olmadı Marmaris Belediyesi tarafından 9 Ekim’de düzenlenen altı taşınmazın ihalesinde, satışlar gerçekleşmedi. Bazı taşınmazlar için hiç teklif gelmezken, bazılarına verilen teklifler muhammen bedelin altında kaldığı için satışlar yapılmadı. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Satış yapma meraklısı değiliz, ancak belediyenin ihtiyacı var" dedi. Temmuz ayında yapılan olağan meclis toplantısında alınan kararla Marmaris Belediyesi’ne ait altı mülk için ihale açılmıştı. Lisanslı denetleme firmaları tarafından fiyat belirlenen ve Marmaris Belediyesince de tekrar düzenlenen fiyatlar ile bugün belediye binasında gerçekleşen ihalede, belirlenen saatlerde teklifler verildi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’nün başkanlığında gerçekleştirilen ihale saat 14.30’da, Camiavlu Mahallesi’nde bulunan 2347 nolu parselin satış teklifi ile başladı. İhale şartnamesinde mülk için 8 milyon TL muhammen bedel belirlenmiş olmasına rağmen, 5 milyon TL teklif edilince satış gerçekleşmedi. Armutalan Mahallesi’ndeki 400 metrekarelik arsa için 15 milyon TL muhammen bedel belirlenmişti, ancak saat 15.00’te yapılması planlanan ihale için teklif gelmedi. Aynı şekilde, Beldibi Mahallesi’nde bulunan 35 milyon TL değerindeki arsa için de teklif gelmemesi nedeniyle saat 15.30’da yapılması planlanan ihale iptal edildi. Saat 16.00’da İçmeler Mahallesi’nde bulunan 1278 metrekarelik arsa için yapılan ihalede ise iki kişi teklif verdi, ancak teklif edilen fiyatlar muhammen bedel olan 95 milyon TL’nin altında kaldığı için satış gerçekleşmedi. Kemeraltı Mahallesi’nde bulunan 230 metrekarelik arsa için belirlenen 100 milyon TL’lik bedel için de herhangi bir teklif gelmedi. Son olarak, saat 17.00’de yapılması planlanan, Çamdibi Mahallesi Bağlaiçi mevkiinde yer alan 800 metrekarelik arsa için verilen teklifler muhammen bedelin altında kalınca satış yine gerçekleşmedi. "Satış yapmak için satmıyoruz" İhale sırasında ihaleye katılan bir vatandaşın rakamların yüksek olduğunu belirtmesi üzerine Başkan Ünlü, "Biz burayı illa satalım diye bir derdimiz yok. İşimize yarayacak şekilde satmaya çalışıyoruz. Elbette bizim de ihtiyacımız var bu yüzden satıyoruz" dedi. Ünlü, taşınmazlar için lisanslı denetleme firmalarına fiyat tespiti yaptırdıklarını belirterek, "Bu bedeller, hem firmaların hem de bizim değerlendirmelerimiz sonucunda belirlendi. Yarın şartlar değişirse yeniden ihaleye çıkar ve fiyatları yeniden değerlendiririz" diye ekledi. Satışı gerçekleştirilmeyen taşınmazlar için yeni bir düzenleme ve şartnamenin hazırlanarak, ilerleyen süreçte tekrar satışa sunulacağı belirtildi.