SPOR - 06 Ekim 2024 Pazar 06:39

Sivasspor taraftarı Uygun’u istifaya çağırdı

A
A
A
Sivasspor taraftarı Uygun’u istifaya çağırdı

Sivasspor’un Göztepe’ye 3-2 yenilmesinin ardından Sivassporlu taraftarlar Teknik Direktör Bülent Uygun’u istifaya çağırdı. Taraftarlar maçın ardından Sivas 4 Eylül Stadyumunun dört bir yanına pankartlar astı.


Sivasspor deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.


Alınan bu son mağlubiyet Sivasspor cephesinde bardağı taşırdı.


Uzun süredir tepkilerin odağında olan ve tüm başarısızlıklarda suçlayacak birini bulan, bazen taraftar, bazen de yönetim suçlayan Teknik Direktör Bülent Uygun’u taraftarlar istifaya çağırdı.


Uygun’u Sivas’ta istemeyen taraftarlar maçın ardından Sivas 4 Eylül Stadyumun dört bir yanına pankartlar astı. Asılan pankartlarda, “Sivasspor sana uygun değil! En uygunu istifa, taraftar istifa bekliyor, kim o arkandaki 20 kişi?” yazıldı.


Diğer yandan bazı taraftarlar da sosyal medya üzerinden Bülent Uygun’u istifaya çağırdı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Hollandalı gelin ’Kızkalesi’ sahilindeki nikah töreniyle evlendi Mersinli damat, Polonya’da öğrenciyken tanışıp arkadaş olduğu Hollandalı Corianda’yla Kızkalesi sahilinde kıyılan nikahla evlendi. Mersinli mühendis Alper Uçar ile Hollandalı Corianda Bukeijn, öğrenci değişim programı çerçevesinde Polonya’da eğitim hayatlarını sürdürürken tanıştı. Öğrenciyken görüşmeye devam eden ve birbirine aşık olan çift daha sonra ülkelerine döndü. İrtibatlarını koparmayan çift, eğitim hayatlarının bitmesinin ardından bu kez Hollanda’da buluşarak evlilik kararı aldı. Evlenmek için Erdemli ilçesinde bulunan Kızkalesi’ni tercih eden çiftin nikahı ise sahilde kıyıldı. Davetlilerin yanı sıra tatilciler de nikaha eşlik etti. Nikahın kıyılmasının ardından gittiği kursta Türkçe ile örf ve adetlerini öğrenen gelin, damadın ayağına basmak istese de basamadı. Renkli görüntülerin olduğu nikah merasimi, alkışlarla bitti. Öğrenciyken Erasmus programı çerçevesinde gittikleri Polonya’da birbiriyle tanıştıklarını anlatan Alper Uçar, "İlişkimiz büyüdü. Daha sonra bir süre ayrı kaldık. O Hollanda’ya döndü, ben Türkiye’ye döndüm. Üniversite bitince ben Hollanda’ya taşındım, ondan beri de beraberiz. Beraber bir gölün kenarında yürüyüş yaptık, orada evlilik teklifi yaptım ’evet’ dedi" diye konuştu. Hollanda’ya döndükten sonra Türkçe öğrenmek için kursa gittiğini belirten Corianda Bukeijn ise, "Türkçeyi biraz öğrendim, biraz konuşabiliyorum. Türkiye’de yemekler çok güzel, insanlar da çok hoş" ifadelerini kullandı.