ASAYİŞ - 05 Temmuz 2024 Cuma 12:39

İki ticari aracın çarpışma anı kameralara yansıdı

A
A
A
İki ticari aracın çarpışma anı kameralara yansıdı

Nevşehir’de bir kavşağa kontrolsüz giren iki ticari araç çarpıştı. O anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.


Kaza Esentepe Mahallesi Oğuzhan Sokak üzerinde meydana geldi. Plakası ve sürücüleri öğrenilemeyen iki ticari araç, kavşağa kontrolsüz girince kaza yaptı. Kazada sadece araçlarda maddi hasar meydana geldi.


Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Araç sürücüleri kendi aralarında kaza tutanağı tuttuktan sonra kaza yerinden ayrıldı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Kumluca Atatürk Stadyumu’nda son rötuşlar yapılıyor Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Atatürk Stadyumu’nda tüm yapısal imalatlar tamamlandı. Son rötuşların titizlikle gerçekleştirildiği stadyumda, saha içi rulo çim serme işlemi de tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, Kumluca’ya sözünü verdiği Kumluca Atatürk Stadyumu Projesi’nde sona yaklaşıldı. Başta güreş, maç, konserler ve festivaller olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan stadyumda son rötuşlar yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü kapsamında hayata geçirilen proje, Kumluca’nın sosyal ve kültürel hayatına yeni bir ivme kazandıracak. Yapısal imalatlar tamamlandı Stadyum projesinde kaba ve ince işler tamamen bitirildi. Saha içi rulo çim serme işlemleri tamamlandı. Yapı çevresinde uygulanacak peyzaj için alt yapı çalışmaları hazır hale getirildi. Bitkisel ve yapısal peyzajın tamamlanmasıyla stadyum kısa sürede Kumlucalıların ve Antalya halkının hizmetine sunulacak. Kumluca Atatürk Stadyumu, 13 bin 200 metrekare alanın yaklaşık 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edildi. Projede, idari alanlar, tuvaletler, engelli tuvaletleri, duşlar, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alıyor. Projede ayrıca 2 bin metrekare yeşil alan ve 97 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.
İstanbul Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü Beşiktaş, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü. Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst önderliğinde bu sabah yaptığı idmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Orta alanda yapılan toplantı sonrası futbolcular iki gruba ayrılarak dar alanda pas çalışması yaptılar. Topla yapılan çalışmalar sonrasında siyah-beyazlılar, idmanın basına kapalı bölümünde ise taktik antrenmanlara ağırlık verdi. Kartal, akşam saatlerinde yapacağı çalışmayla günü çift antrenmanla tamamlayacak. Yeni sezon çalışmalarına 1 Temmuz tarihinde başlayan Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku ve Omar Colley de bugün itibarıyla takımla birlikte çalışmalara başladı. Avrupa Şampiyonası için Arnavutluk Milli Takımı’nda yer alan Ernest Muçi, 15 Temmuz’da, Türkiye Milli Takım’ında yer alan ve dün gece geç saatlerde yurda dönen Mert Günok ve Semih Kılıçsoy ise Slovenya kampı dönüşünde İstanbul’da takımla birlikte çalışmaya başlayacak. Öte yandan Ante Rebic ise, tedavi süreci dolayısıyla ülkesi Hırvatistan’da bulunuyor. İlk hazırlık maçını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Ümraniyespor ile yapan Beşiktaş’ın kalan maç programı şöyle: 13 Temmuz Cumartesi 18.30 Beşiktaş - GNK Dinamo Zagreb (Stadium Lendava) 17 Temmuz Çarşamba 18.30 Beşiktaş - FC Shakhtar Donetsk (Sports Park Radomlje) 20 Temmuz Cumartesi 19.00 Beşiktaş - Grazer AK (Stadion Wildon)
Düzce Orman yangınlarına karşı teyakkuz uyarası DÜZCE(İHA) – Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk’ün başkanlığında gerçekleşen 2024 yılı ilk 6 ay işletme müdürlükleri değerlendirme toplantısı Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü sosyal tesisinde gerçekleştirildi. Toplantıya Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcıları Yılmaz Yıldız, Halis Belen ve Kemal Yıldız ile Şube Müdürleri ve İşletme Müdürleri katıldı. Toplantıda özellikle ülke genelinde sıcaklık değerlerinin artması ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının orman yangını riskini artırdığını belirten Bölge Müdürü Mahmut Şentürk yaşanabilecek orman yangınlarının önlenmesi için tüm birimlerin teyakkuz halinde olmasını istedi. Özellikle orman yangınları ile mücadele kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin Bolu ve Düzce valiliklerince alınan kararlara uyulması için vatandaşların bilgilendirilmesini, alınan kararlar doğrultusunda gerekli her türlü tedbirin alınarak takip edilmesi talimatını verdi. Toplantıya İşletme Müdürlerinin 2024 yılı program ve gerçekleşmelerinin ele alındığı sunumlarla devam edildi. İşletme Müdürleri yılın ilk 6 aylık programlarının gerçekleşme sonuçlarını içeren sunumlarında, bütçe hedef ve gerçekleşmelerinde varsa meydana gelen sapmalar ve nedenleri konu edildi. Daha sonra bir önceki toplantıda alınan toplantı kararlarının son durumları değerlendirildi. 2024 yılında yapılan çalışmalarından dolayı işletme müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Mahmut Şentürk 2024 yılı programlarının yılı içerisinde program aşımına mahal vermeden, tasarruf tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesini istedi.