SPOR - 28 Nisan 2024 Pazar 17:26

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

A
A
A
Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 23-28 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılan Büyük Erkekler ve Kadınlar Bocce Petank Türkiye Şampiyonasında, erkeklerde şampiyon, kadınlarda ise Türkiye 3’üncüsü oldu.


328 erkek,168 kadın sporcunun katıldığı müsabakalar sonucu ilk 4 dereceye giren sporcular, milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.


Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, dereceye giren sporcular Yusuf Ekinci, Mesut Duruk, Rıdvan Kırmızıçolak, Emircan Duruk ve Gülçin Esen ile antrenör Niyazi Kutlay’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Yıldız; “Sporcularımız, bizlere büyük gurur yaşattı. Onlara verdiğimiz değerin önemini başarılarıyla ispatlıyorlar. Belediyemizin bu başarılarıyla kentimizde bocce sporunun farkındalığının arttığını da görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.


Toroslar Belediyesi ve milli takım antrenörü Niyazi Kutlay da elde edilen şampiyonluğu Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a hediye ettiklerini söyleyerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Toroslar Belediyesinin milli takım sporcusu Mehmet Can Yakın ise 7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonasında Türkiye ve Toroslar Belediyesini temsil edecek.



Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tolunay Kafkas: "Çok rahat puan alacağımız maçtı" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Çok rahat puan alacağımız maçtı" dedi. Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fatih Karagümrük, evinde karşı karşıya geldiği Galatasaray’a 3-2 yenildi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İstediğimiz oyunu oynadık, planımız tuttu. Galatasaray’a karşı iyi oynadık. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Saha içerinde bütün opsiyonları kullandık. Maalesef kötü oynadık. Sezon başından beri bunu bir türlü atlatamadık. Çok rahat puan alacağımız maçtı. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Son 2 hafta çok kritik. Hiç kimsenin hakem hatasına tahammülü ve sabrı kalmadı. Buradan federasyon başkanı ve bütün yetkililere çağrı yapıyorum, lütfen bu maçlarda ellerinden gelen iyi hakemleri versinler. Düşen takımlar için maddi, manevi bedelleri ağır oluyor. Oynayacak maçların hepsi kritik hale geldi. Kim hak ediyorsa o kazansın. Yan faktörlere kimsenin tahammülü kalmadı" diye konuştu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 4 büyük takımla oynadıkları maçlarda deplasman takımı taraftarlarına tribünlerin yüzde 30’unun açıklamasının hatırlatılması üzerine Kafkas, "Buradan bir hasılat geliri elde ediliyor. Onunla da oyuncuların ödemeleri yapılıyor. Türkiye’deki düzen çok farklı. Biraz önceki basın toplantısında kaç kişi vardı, şimdi kaç kişi var? Oyunla ilgili bir şey konuşamıyoruz. Kimsenin Karagümrük’ün ne yaptığı, ne oynama çalıştığıyla ilgili bir derdi yok. Ben olsam tribünün hepsini açarım" şeklinde konuştu.