SPOR - 05 Ekim 2024 Cumartesi 22:14

Şenol Güneş: "Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik"

A
A
A
Şenol Güneş: "Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor, Mersin’de karşılaştığı Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Yedikleri golde taç pozisyonu diye düşünen oyuncunun bıraktığını, arkasından rakip oyuncunun direkt kaleye girip golü attığını ifade eden Güneş, "Buna benzer pozisyonlar verdik. İleride basit top kayıpları ve arkasından kontraya çıktığı zaman defansımızda tehlikeli ataklar oldu, ama bizim de vardı, rakibin de vardı. Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik. Daha iyi oynamalıydık. Tespitleri hep yaptık, yapıyoruz. Ama oyunumuz seviye olarak daha yukarı çıkmalı. Oyuncuların yeteneklerinin olduğuna inanıyorum. Ama kırılganlıkları oyunu tamamen kopartabiliyor. Oyun disiplininden kopmalar, bireysel oynamalar ve o kopmaların da bize yararı olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

"Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil"

Şu anda oynadıkları oyunun tatmin edici bir oyun olmadığını ifade eden Güneş, bunu daha önce de paylaştıklarını belirtti. Burada bir maç kazanarak biraz daha nefes almak istediklerini dile getiren Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Puan da önemli, 3 puan ama özellikle oyun olarak güçlü bir oyun istedik. Oyun başındaki o yavaş da oynasak; oyun anlayışımız gitgide dönüştürmek bizim gibi takımlara oyunculara eksik kalıyor. Üzgünüz çünkü; çok sabırsız bir şekilde kazanılması gereken maçlar istiyoruz. Bugün de öyleydi. Deplasmanda kazanamayan, işte son dönemlerde baktığınız zaman bir tek galibiyet olan bir takım olur; yani kalitemizi, isteğimiz, her şeyimiz tartışılırdı. Ama çok daha çalışmaya ihtiyacı olan bir dönemdeyiz. Çok daha sabırlı, akıllı olmak durumundayız. Çünkü bunu kırılganlıkları yenmenin tek yolu işimizi iyi yapmak ve çalışmak olacak. Ben hala oyunculara inanıyorum. Yanlışları kabul etmek ve ettirmek durumundayız. Hepimiz için yanlış yapan, eksik yapan olsa değişiklik olur ama bu oyuncuların da bu oyundan daha iyi oynayacağını biliyorum. Onu da bekliyorum zaten."

Veli Gürgah - Hüseyin Kar



Şenol Güneş: "Kazanmak için sahaya çıktığımız maçta maalesef iki puan kaybettik"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: "Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmesin diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmek durumunda kalmasın diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın gündeminde yatırım, istihdam ve nitelikli iş gücü var. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile birlikte Samsun Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Başkan Doğan, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında incelemelerde bulundu. Samsun’da 36 meslek lisesinde, otomotiv sanayine yönelik 19 binden fazla öğrencinin eğitim aldığını vurgulayan Başkan Halit Doğan, “Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmek durumunda kalmasın diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. “Samsun’umuz üreten, lider ve vizyoner bir şehir” Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Meslek liselerimizin öneminin farkındayız, bu bilinçle de çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Sayın Valimiz ile birlikte Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi ziyaret ettik, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında incelemelerde bulunduk. Üretim, istihdam ve yatırım hedefleriyle çalışmalarımızı yürüttüğümüz Samsun’umuzda nitelikli personel ihtiyacını meslek liselerimiz ile daha da gidermiş olacağız. Samsun’umuzda şu an 36 meslek lisemizde 19 binden fazla öğrencimiz otomotiv sanayine yönelik eğitimlerini alıyor. Aynı zamanda bu okullarımızda okumuş, mezun olan ve sektöre katkı sunacak binlerce daha gencimiz var. Hayata geçen ve geçecek olan yatırımlarımızla, sanayi alanlarımızla; inşallah Samsun’umuzun evladı çalışmak için başka bir şehre gitmek zorunda kalmayacak. Samsun’umuz üreten, lider ve vizyoner bir şehir. Kara, deniz ve hava ulaşımı, nitelikli iş gücü, genç nüfusu, altyapısı, sektörel zenginliği ve üretim kapasitesiyle; bölgenin lideri, ülkemizin önde gelen illerinden birisi. Bu hususta bizler üzerimize düşen görevin bilinciyle şehrimizin potansiyelini ve olanaklarını değerlendirerek, kaliteli iş gücüyle hep birlikte Samsun’umuzu daha da ileriye taşımaya kararlıyız” şeklinde konuştu.