ASAYİŞ - 02 Temmuz 2024 Salı 13:33

Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Kaza, bu sabah Pazaryeri kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gediz-Uşak karayolunda seyir halinde olan Ö.A. (24) yönetimindeki 43 KM 022 plakalı çekiciye bağlı 43 KJ 417 plakalı dorseye, kırmızı ışıkta geçtiği düşünülen İ.A. idaresindeki 07 ZY 0265 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada İ.A, ile araçta yolcu olarak bulunan K.K. (82) ve eşi M.K. (78) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale kaza mahallinde yapılarak hastaneye götürüldü. Gediz Devlet Hastanesinde müdahaleleri yapılan K.K. ve eşi M.K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Sürücü İ.A. ise durumunun ağır olması nedeniyle ilk tedavisinin ardından ambulansla Kütahya’ya sevk edildi.


Diğer yandan kamyon sürücüsü Ö.A. polis tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



Otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Türk-Alman heyeti İnönü’de ‘Gençlik Katılımı ve Yetkilendirme Programı’ Türk-Alman uzman değişimi programı kapsamında İnönü Belediyesini ziyaret eden Türk ve Alman heyeti, belediye tarafından gençlere yönelik yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Alman uzmanlar kurum ve kuruluş ziyaretleri ile yerinde iyi uygulama örneklerinin görülmesi ve projelerin tanıtılması amacı ile Eskişehir Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın, Gençlik ve Spor Bakanlığından oluşan heyet İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’yı ziyaret ederek ilçede yapılan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İnönü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İnönü Belediyesi tarafında ilçede yapılan çalışmalar anlatıldı. Gençlerin taleplerini öncelikli işler arasına aldıklarını belirten İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, yönelik yapımı tamamlanan; Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi, halı ve voleybol sahalarından oluşan spor kompleksi, gençlerin çeşitli aktivite yapabilecekleri Gençli Merkezi, yurt içi turlar, belediye bünyesinde oluşturulan çeşitli spor branşlarına ait takımlar, sportif turnuvalar gibi belediye tarafından gençlere yönelik yapılan etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hamamcı, gençlerin talepleri doğrultusunda futbol sahası ve spor kompleksi, atölye projeleri gibi projelerinin devam ettiğini sözlerin ekledi. İnönü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyaret sonrası Alman heyet, İnönü Belediyesi kurum amirleri eşliğinde ilçenin tarihi, sosyal ve kültürel alanlarını ziyaret ettiler. Gençlik Katılımı ve Yetkilendirme Projesi ile; devlet ve sosyal şartların ele alınarak Türkiye’deki gençlerin katılımına yönelik strateji ve kavramları sunmak, Alman ve Türk uzmanlar arasında ve akademisyenlerle tartışma ve deneyim paylaşımının gerçekleştirilmesi, kurum ve kuruluş ziyaretleri ile yerinde iyi uygulama örneklerinin görülmesi ve projelerin tanıtılması amaçlanmaktadır.
Gaziantep Güçlü kadrosu ile özel bireylere değer katılıyor Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faaliyet gösteren 300 özel bireyin faydalandığı Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi, eğitim programlarıyla göz dolduruyor. Merkez bünyesinde fizyoterapi salonları, hobi atölyeleri, oyun alanları ve bire bir konuşma terapi eğitimleriyle özel ihtiyaç gerektiren bireylerin sosyal hayata katılımları hızlandırılıyor. “Bizim İçin Değerliniz” parolası ve hizmet kalitesiyle öğrencilerine, çalışanlarına ve özel bireylerin ailelerine değer katan Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi Gaziantep’te tüm modüllerde eğitim veren nadir eğitim kurumları arasında yer alıyor. Günden güne büyüyen ve eğitim kadrosunu her geçen gün güçlendiren Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi çocukların ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için çeşitli eğitsel, sanatsal, sportif ve psikososyal çalışmalara imza atıyor. Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi’nin güçlü kadrosu her çocuğun özgüvenini artırmayı ve başarı duygusunu hissetmelerini sağlamayı hedeflerken, aynı zamanda ailelerle yakın işbirliği içinde çalışarak çocukların yaşam kalitelerini arttırmak ve umutları yeşertmeyi hedefliyor. Değer Özel Eğitim, Rehabilitasyon ve Dil Konuşma Merkezi’nin uzman kadrosu “Yaygın Gelişimsel Bozukluklar, Özel Öğrenme Güçlüğü, İşitme Engelli Bireyler, Görme Engelli Bireyler, Dil ve Konuşma Güçlüğü, Zihinsel Engelli Bireyler, Bedensel Engelli Bireyler” modüllerini özel bireylerin ihtiyaçlarına göre düzenleniyor ve uyguluyor.