YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 15:06

GEDİZ`DE KIZ ÖОRENCİLER HATIRA ORMANINA AОAÇ FİDANI DİKTİ

A
A
A
GEDİZ`DE KIZ ÖОRENCİLER HATIRA ORMANINA AОAÇ FİDANI DİKTİ

Gediz`de Yüksek Öğrenim gören kız öğrenciler hatıra ormanına çam fidanı diktiler.
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksek Okulu`nda (GMYO) öğrenim gören ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gediz Kız Öğrenci Yurdu`nda kalan 40 öğrenci, Gediz Organize Sanayi Bölgesi`nde (SB) geçen yıl kurulan hatıra ormanına 70 adet çam fidanı diktiler.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gediz Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Seher Akşit, İlçe Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü`nün katkılarıyla geçen yıl kurulan hatıra ormanına yurtta kalan 40 kız öğrenciyle birlikte ağaç fidanı dikerek genç ormanı güçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.
Yurt Müdürü Seher Akşit, "Geçen yıl kurduğumuz Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gediz Yurt Müdürlüğü Hatıra Ormanı`na Gediz Orman İşletme Müdürlüğü`nden temin ettiğimiz 150 adet karaçam fidanı dikerek işe başlamıştık. Öğrencilerin eğitsel ve kültürel faaliyetleri çerçevesinde bu yıl ikinci kez fidan dikimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 70 çam fidanını daha toprakla buluşturduk. Her yıl öğrencilerimizle buraya gelerek fidan dikmeye devam edeceğiz. Bize destek veren doğa ve orman sevdalısı kurum, kuruluş ve şahıslara katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir