ASAYİŞ - 24 Mart 2025 Pazartesi 12:05

Kuaförde köpek korkusu berberi komedi sahnesine çevirdi

A
A
A
Kuaförde köpek korkusu berberi komedi sahnesine çevirdi

Kocaeli’de erkek kuaföründe zincirini koparan köpek tıraş olan müşterinin üstüne yürüyünce eğlenceli anlar ortaya çıktı. Berber masanın üstüne çıkmaya çalışırken müşteri ise ne yapacağını bilmedi. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, Kartepe ilçesinde bulunan erkek kuaföründe meydana geldi. Tıraş olmak için kuaföre gelen müşteri, yanına köpeğini de getirdi. Müşteri tıraş olurken bağladığı köpeği bir anda zincirden kurtularak alt kata indi. O sırada tıraş olan diğer bir vatandaş ve berber panik oldu. Köpeğin kendilerine yönelmesi ile berber masanın üzerine çıkmaya çalıştı. Müşteri ve berberin köpekten korktuğu anlar eğlenceli görüntülere sebep oldu.



Kuaförde köpek korkusu berberi komedi sahnesine çevirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Eskişehir’de 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavga kamerada Eskişehir’de 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayii önünde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüşürken, taraflardan T.E.C.’nin göğüs bölgesi ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki esnafın yerde kanlar içinde yatan şahsın yarasına tişörtle tampon yaparak kanamayı yavaşlatmaya çalıştığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince T.E.C., ilk müdahalesinin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. T.E.C.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. T.E.C.’yi yaralayan şahıs ve arkadaşı olay yerinden kaçtığı, polisin şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi. "2 bıçak yarası vardı ama göğsündeki oldukça derindi" Olayın görgü şahidi ve T.E.C.’nin yarasına tampon yapamaya çalışan esnaf Veysel Tepe, "Dükkanda çalışıyordum o esnada, dışarıya çıktığımda adam dükkanımın önüne geldi, düştü. Her tarafı kan içinde görünce, tişört ile yaralarına bastırdım. Yarım saat sonra ambulans geldi. Baktık ki 2 yerinden yara almış. İki yere de tişört ile baskı uyguladık. 2 bıçak yarası vardı ama göğsündeki oldukça derindi. Durumunu biz de merak ediyoruz. Biz bilincini açık tutmak için çaba gösterdik. Şahısları ilk kez gördüm, ben bile şaşırdım. Benim dükkânımın önüne nasıl denk geldiler diye şaşırdım" dedi.