ASAYİŞ - 19 Ekim 2024 Cumartesi 19:35

İnşaatta ayağı takılan işçi merdivenlerden düşerek yaralandı

A
A
A
İnşaatta ayağı takılan işçi merdivenlerden düşerek yaralandı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde inşaatta sıva yaparken ayağı takılan işçi merdivenlerden düşerek yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Sırrıpaşa Mahallesi Pazar Sokak’ta yapılan bir inşaatta sıva işi yapan işçi, ayağının takılması neticesinde merdivenlerden düştü. Durumu gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralanan işçiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.



İnşaatta ayağı takılan işçi merdivenlerden düşerek yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulunu seçti Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin yeni yürütme kurulu üyeleri yapılan seçimlerle belirlendi. Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin yeni dönem yürütme kurulu seçimi, düzenlenen genel kurul toplantısı ile sonuçlandı. Tarihi Bedesten Salonu’nda gerçekleşen seçimli genel kurula Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, Şehzadeler Kent Konseyi Başkanı Yasemin Gümüş, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Bektaş Kılınç, Çocuk Meclisi’ne aday olan öğrenciler ve velileri katıldı. Seçim süreci, heyecanlı ve çekişmeli bir atmosferde geçti. Toplantı, başkan adaylarının konuşmaları ile başladı. Adaylar, kendi projelerini ve çocukların kent yönetimindeki önemine dair görüşlerini dile getirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuşmasında çocukların geleceğin liderleri olduğunu vurguladı ve Çocuk Meclisi’nin çocukların demokrasi bilinci kazanması açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin önemine vurgu yapan Başkan Durbay, “Cumhuriyet sayesinde seçilmiş bir kadın belediye başkanı olmaktan dolayı onur duyuyorum. Sizler de geleceğin başkanları, yöneticileri olacaksınız” dedi. Cumhuriyet sayesinde seçilmiş bir kadın belediye başkanı olmaktan onur duyduğunu ifade eden Başkan Durbay, “Bugün burada sizlerin arasında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizler ülkemizin aydınlık yarınları ve Cumhuriyetimizin umudusunuz. Şehzadeler Belediyesi olarak çocuklarımızla çok güzel çalışmalar yapacağımıza, ortaya güzel işler koyacağımıza inanıyorum. Her zaman destekçiniz olacağım”diyerek genel kurula katılım sağlayan tüm çocuklara teşekkür etti. Başkan Durbay’ın yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, Şehzadeler Kent Konseyi Başkanı Yasemin Gümüş ve Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi Danışanı Ayşe Çevik de birer kısa konuşma yaptı. Konuşmaların ardından sandık başına geçen öğrenciler, oylarını kullandı. Yapılan seçim sonucunda Şehzadeler Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri belirlendi. Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu’na 21 adaydan 9 üye asil olarak seçilirken, aday olan 21 öğrencinin yürütmede eşit bir biçimde aktif çalışacağı belirtildi. Seçilen yürütme kurulu üyeleri, önümüzdeki dönemde çocukların şehir yönetimine daha aktif katılımını sağlamak için çeşitli projeler üzerinde çalışacaklarını belirttiler. Seçim süreci tamamlanırken Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin yeni yürütme kurulu üyeleri, göreve başlamanın heyecanını yaşadı. Belediye Başkanı Durbay, seçilen öğrencilere başarılar dilerken, “Bu mecliste alınacak her karar, kentimizde çocuklar için daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda atılmış bir adım olacaktır” şeklinde konuştu.
Adana Trendyol 1. Lig: Adanaspor: 1 - Şanlıurfaspor: 4 Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Adanaspor konuk ettiği Şanlıurfaspor’a 4-1 mağlup oldu. Maçtan dakikalar 1. dakikada sağ kanattan Muhammed’in ortasında arka direkte Kayode’nin kafa vuruşunda top Donkor’a çarparak ağlara gitti. 1-0 27. dakikada Kayode, kaleci Jankat ile ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi. 2-0 51. dakikada Adanaspor’da Fevzi’nin kaçırdığı topu kapan Kayode, kaleci Jankat’ın solundan meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 3-0 80. dakikada ceza sahasında topla buluşan Kayode’nin düzgün vuruşunda top ağlara gitti. 4-0 86. dakikada Devran’ın ortasında ceza sahası içinde Ciss kafayla topu filelerle buluşturdu. 4-1 90.dakikada Adanaspor’da Donkor, yerden seken topa vurmak isterken Kayode’nin yüzüne vurdu. Hakem Gürcan Hasova, Donkor’a kırmızı kart gösterdi. Hakemler: Gürcan Hasova, Serdar Soydan, Selim Şenöz Adanaspor: Jankat Yılmaz, Donkor, Fatih Kurucuk, Ferhat Katipoğlu (Doğukan Emeksiz dk. 46), Hıdır Aytekin (Devran Şenyurt dk. 46), Feyzi Yıldırım (Yepie Yepie dk. 55), Innocent, Turgay Gemicibaşı, Harun Alpsoy (Metehan Altunbaş dk. 35), Diakite (Burhan Tuzun dk. 86), Ciss Yedekler: Korcan Çelikay, Cem Güzelbay, Alp Efe Kılınç, Metehan Mollaoğlu, Emir Can Aksu Şanlıurfaspor: Abdülkadir Sünger, Burak Çamoğlu, Fatih Eren, Miraç Acer, Nafican Yardımcı (Mehmet Coşkun dk. 80), Hakan Erçelik (Begic dk. 58), Hasan Hüseyin Acar, Muhammed Gönülaçar (Efe Koyuncu dk. 84), Forsell (Cuma Menize dk. 46), Malle (Ashkovski dk. 80), Kayode Yedekler: Enes Kalyoncu, Ofosu, Atakan Aybastı, Salih Sen, Ahmet Gökbayrak Teknik Direktör: Erkan Sözeri Goller: Ciss (dk. 86) (Adanaspor), Donkor (dk. 1 k.k.), Kayode (dk. 42, 51 ve 80) (Şanlıurfaspor) Kırmızı kart: Donkor (dk. 90) (Adanaspor) Sarı kartlar: Fatih Eren, Muhammed Gönülaçar (Şanlıurfaspor)
İzmir İmren Alaçatıspor’dan 6 gollü galibiyet İzmir Süper Amatör Lig D Grubu’nda mücadele eden İmren Alaçatıspor, ligin 2. haftasında konuk ettiği Eski İzmir Gençlik’i 6-0 mağlup etti. İzmir Süper Amatör Lig D Grubu’nda mücadele eden İmren Alaçatıspor, ligin 2. haftasında Eski İzmir Gençlik’i konuk etti. 2024-2025 sezonunun ilk maçında, geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Selçuk Çamlıkspor maçında, uzatma dakikalarında elde ettiği golle 4-4 berabere kalarak 1 puanla dönmeyi başaran İmren Alaçatıspor, ligin ikinci haftasında da kendi sahasında konuk ettiği Eski İzmir Gençlik’i 6-0 yenerek 3 puan kazanmayı başardı. Ev sahibinin ilk golü, 2. dakikada Murat Çetin’in ayağından geldi. Murat Çetin, 30. dakikada da attığı golle takımının ikinci golüne imza attı. 43. dakikada Zeki Parlaktepe’nin attığı golle de ilk yarı 3-0’lık skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Eski İzmir Gençlik rakip kalede gol arayışına girse de İmren Alaçatıspor oyuncusu Ümit Kocabaş’ın attığı 4-0 öne geçti. Golün ardından maçın üstünlüğünü tamamen ele geçiren ev sahibi 85. dakikada Mehmet Berke Sarlıca ve 88. dakikada Murat Çetin’in attığı gollerle maçı 6-0 kazandı. "Oyuncularımızın gösterdiği performans için onlara teşekkür ediyorum" Farklı galibiyetin ardından kısa bir değerlendirme yapan İmren Alaçatıspor Teknik Direktörü Hakan Kara, "Öncelikle galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımızın gösterdiği performans için onlara teşekkür ediyorum. Yeni kurulmuş genç bir ekiple lige katıldık. Tabii ki oyun bütününde bazı aksaklıklarımız var. Onları da en kısa zamanda giderip, daha da iyi oynamak için çalışacağız. Geçen hafta da söylediğim gibi bu hafta galip geldik, sevindik ve artık pazartesiden itibaren haftaya oynayacağımız Seferihisar deplasmanına hazırlanacağız" dedi. "Galibiyetimiz Alaçatı sevdalılarına armağan olsun" İmren Alaçatıspor Sportif Direktörü Haydar Yılmaz da yaptığı açıklamada, takımın öz güveninin yerine gelmesi için böyle bir skorun çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Geçen haftanın talihsizliğini ve stresini taşıyarak cıktığımız bu maçın farklı skorla kazanılmasının sevincini ve haklı gururunu yaşıyoruz. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Rakibe saygılı duruşumuzla kazanmasını bildik. Geçen haftadan dersler çıkararak bu maca hazırlandık. Dersimizi iyi çalıştık ve galip gelmesini bildik. Takımımız gün geçtikçe daha iyi olacak. Çocuklar maç temposunu yakaladikca form grafiklerini yükselecektir. Galibiyetimiz Alaçatı sevdalılarına armağan olsun" diye konuştu. İmren Alaçatıspor, ligin 3. haftasında 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Seferihisarspor ile deplasman maçında karşılaşacak.