YEREL HABERLER - 09 Kasım 2012 Cuma 10:45

BAŞKAN DOОAN, SERDAR MAHALLESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

A
A
A
BAŞKAN DOОAN, SERDAR MAHALLESİNİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan soğuyan havaya rağmen mahalle inceleme gezilerine devam ediyor. Her hafta en az iki mahallede incelemelerde bulunana Başkan Doğan son olarak Serdar Mahallesi`ndeki çalışmaları inceledi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan daha önceki mahalle inceleme gezisinde tespit edilen eksikliklerin giderildiğini ve yeni çalışmaları başlatıldığı bilgisini verdi. Sorunların öncelik sırasına göre çözüldüğüne dikkat çeken Başkan Doğan, ``Serdar Bayırı Sokak ile Girgin Sokak ve Reyhan Sokak arasındaki bağlantılarını sağlayan beton merdivenleri tamamladık. Orkide Sokak, Mine Sokak, Serdar Bayırı Sokak, Menzil Sokak ve Karaca Sokak`ta beton merdiven yapımlarını tamamladık. Menzil Sokak`ta 180 metre uzunluğunda 4 metre yüksekliğinde perde beton, Karaca Sokakta 120 metre uzunluğunda 3 metre yüksekliğinde perde beton yaptık`` dedi.
Serdar Mahallesi Serdar Bayırı Sokakta ikamet eden 66 yaşındaki Fatma Çamkerten çalışmalarından ötürü Başkan Doğan`a teşekkür etti. Çalışmaların hızla devam edeceğini söyleyen Doğan, mahallenin en kıdemli sakini 92 yaşındaki İsmail Avcı`yı da ziyaret ederek gezisini sonlandırdı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir