ASAYİŞ - 27 Nisan 2024 Cumartesi 13:51

Babaeski’de seyir halindeki minibüste çıkan yangın söndürüldü

A
A
A
Babaeski’de seyir halindeki minibüste çıkan yangın söndürüldü

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde seyir halinde motor kısmından yanmaya başlayan minibüs, sürücü ve çevredeki vatandaşların yardımıyla söndürüldü.


Yangın,Babaeski ilçesine bağlı Karamesutlu köyü mevki D555 kara yolu üzerinde bir minibüste çıktı. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki 39 AB 113 plakalı minibüsün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden sürücü aracı hemen kenara çekerek yangına kendi imkanlarıyla müdahale etti. Yangını gören çevredeki vatandaşlarda, yangın tüpleri ile yangını söndürmeye çalıştı. Sürücü ve vatandaşların çabalarıyla yangın büyümeden söndürüldü.Tedbir amacıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta kontrollerde bulunarak olay yerinden ayrıldı.


Can kaybı ve yaralının olmadığı yangında araçta maddi hasar oluştu.



Babaeski’de seyir halindeki minibüste çıkan yangın söndürüldü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Afyon CHP Genel Başkanı Özel, Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Burcu Köksal, başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Özel, Afyonkarahisar’ın ilk kadın belediye başkanı olan Başkan Köksal’ı tebrik etti. CHP Genel Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve milletvekilleri ile birlikte Belediyeyi ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özel, "Afyon bugüne kadar görmediği hizmetleri bizde görecek, bugüne kadar gördüğü yanlışları da bizde görmeyecek” diye konuştu. Başkan Köksal, seçimlerden önce Genel Başkan Özgür Özel’e verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Özel ise Başkan Köksal’ı tebrik etti. 31 Mart seçimlerinin ardından bütün Afyon’un kazandığına dikkat çeken Özel, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazandık, ama şımarmadık, kibirlenmedik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak asla ve asla kendi başarımızı birilerinin kaybı olarak görmüyoruz. Bütün Afyon kazanmıştır. Afyon’daki bir AK Partili, bir MHP’li kendini kaybetmiş görüyorsa biz kusurluyuz demektir. Buyursun gelsin bu odaya Burcu Başkan’a derdini, tasasını anlatsın. Buralar partizanlık yapılan yerlerden olmaktan çıkacak. Biz mümkün olan bütün gayretimizle tüm doğru işleri birlikte yapacağız” dedi. Ziyaret, Başkan Köksal’ın Özel’e, Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz’da, Kocatepe’deki görüntüsünü simgeleyen plaketi takdim etmesi ile sona erdi.