ASAYİŞ - 23 Ekim 2024 Çarşamba 17:14

Kilis’te motosiklet ile otomobil çarpıştı:2 yaralı

A
A
A
Kilis’te motosiklet ile otomobil çarpıştı:2 yaralı

Kilis’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada motosiklette bulunan iki kişi yaralandı.


Kaza Şıh Mehmet Mahallesi çevreyolu üzerinde meydana geldi. N.G. idaresindeki 27 ARU 469 plakalı otomobil ile R.D. yönetimindeki 27 Z 9821 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü R.D. ve motosiklette yolcu olarak bulunan B.Y. sağlık ekiplerince Prof Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine gönderildi.



Kilis’te motosiklet ile otomobil çarpıştı:2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul UEFA Avrupa Ligi: Galatasaray: 4 - Elfsborg: 3 (Maç sonucu) UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Galatasaray, konuk ettiği İsveç ekibi IF Elfsborg’u 4-3 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 46. dakikada Mauro Icardi’nin pasında topla buluşan Victor Osimhen kaleci Isak Petterson ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta Pettersson ayaklarıyla meşin yuvarlak uzaklaştırdı. 52. dakikada ceza sahası sağ tarafında topla buluşan Simon Hedlund’un pasında altıpas içerisinde Niklas Hult’un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 3-1 60. dakikada sağ taraftan ceza sahasına yapılan ortada arka direkte Barış Alper Yılmaz’ın meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında VAR’ın uyarısıyla mücadelenin hakemi Matej Jug pozisyonu izledi ve Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahası içinde elle müdahalesi olduğunu tespit ederek penaltı noktasını gösterdi. 65. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Michael Baidoo, meşin yuvarlağı ağlalar yolladı. 3-2 83. dakikada Victor Osimhen ile duvar pasıyla ceza sahasına giren Yunus Akgün, rakiplerini geçip altıpas çizgisinin sağ tarafından uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 4-2 90+2. dakikada Andri Baldursson’un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Johan Larsson’un, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 4-3 Hakemler: Matej Jug, Matej Zunic, Manuel Vidali Galatasaray: Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz (Kerem Demirbay dk. 74), Lucas Torreira (Victor Nelsson dk. 89), Gabriel Sara, Yunus Akgün (Elias Jelert dk. 86), Dries Mertens (Berkan Kutlu dk. 74), Victor Osimhen (Michy Batshuayi dk. 86), Mauro Icardi Yedekler: Batuhan Şen, Atahan Ordu, Hakim Ziyech, Yusuf Demir, Ali Yeşilyurt, Efe Akman, Metehan Baltacı Teknik Direktör: Okan Buruk IF Elfsborg: Isak Pettersson, Ibrahim Buhari, Sebastian Holmen, Terry Yegbe (Johan Larsson dk. 90), Simon Hedlund, Besfort Zeneli (Andri Baldursson dk. 77), Timothy Ouma, Niklas Hult, Ahmed Qasem (Rami Kaib dk. 82), Arber Zeneli (Jalal Abdullai dk. 76), Michael Baidoo (Emil Holten dk. 82) Yedekler: Melker Uppenberg, Marcus Sorensen, Gustav Henriksson, Jens Thomasen, Eggert Gudmundsson Teknik Direktör: Oscar Hiljemark Goller: Mauro Icardi (dk. 28), Abdülkerim Bardakcı (dk. 39), Barış Alper Yılmaz (dk. 44), Yunus Akgün (dk. 83) (Galatasaray), Niklas Hult (dk. 52), Michael Baidoo (dk. 65 pen.), Johan Larsson (dk. 90+2) (IF Elfsborg) Sarı kartlar: Terry Yegbe, Niklas Hult (IF Elfsborg)
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısına ilişkin “Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ yerleşkesine yönelik terör saldırısına ilişkin sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘Tam Bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır. Terör eyleminin ilk anından itibaren güvenlik kuvvetlerimiz olaya süratle müdahalede bulunmuş ve teröristleri etkisiz hale getirmiştir. Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak; güvenliğimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir şer odağı emellerine ulaşamayacaktır. Her türlü terör tehdidiyle ve destekçileriyle mücadelemiz azimle, kararlılıkla ve çok boyutlu bir şekilde devam edecektir. Kalleş terör eyleminde şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Savunma sanayimizin gurur kaynağı TUSAŞ’ımızın fedakar çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır’daki programını iptal ederek Ankara’ya dönüyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısının ardından MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleriyle olağanüstü olarak bir araya gelerek, Diyarbakır’daki programını iptal etme ve Ankara’ya dönme kararı aldı. CHP’den yapılan yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özel’in Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını Diyarbakır’daki programı sırasında canlı yayında öğrendiği belirtildi. Özel’in ilk değerlendirmesinde süreci yakından takip edeceklerini ve terörü kimden gelirse gelsin lanetledikleri bildirilen açıklamada, "Özel, ardından Diyarbakır’daki programına eşlik eden MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleriyle olağanüstü olarak bir araya geldi ve terör saldırısını değerlendirdi. Yaklaşık yarım saat süren toplantıda, programların iptal edilmesi, Ankara’ya dönülmesi ve Merkez Yönetim Kurulu toplantısının Ankara’da acil olarak toplantıya çağrılması kararlaştırıldı. Toplantı Özel, Ankara’ya ulaşana kadar Genel Sekreter Selin Sayek Böke başkanlığında gerçekleştirilecek. Ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan bir heyetin de TUSAŞ’a gitmesi kararı alındı. Özel, ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüşerek terör saldırısıyla ilgili bilgi aldı" ifadelerine yer verildi.