ASAYİŞ - 06 Ekim 2024 Pazar 14:02

Kontrolden çıkan traktör, önce araçlara çarptı sonra kaldırıma çıktı

A
A
A

Kaldırımda yürüyen vatandaşların, son anda kendilerini atarak üzerlerine gelen traktörden kurtulmayı başardığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Kaza, ilçeye bağlı Feneseaşağı Mahallesi Hadibey Caddesi üzerinde geçtiğimiz gün meydana geldi. İddiaya göre, elma taşıyan 38 TA 752 plakalı traktörün freni patladı. Sürücüsünün hakimiyetinden çıkan traktör, önce seyir halindeki 38 ACF 845 plakalı araca, ardından park halindeki 38 EE 668 plakalı otomobile çarptı. Yol kenarındaki demir bariyere çarptıktan sonra kaldırıma çıkan traktör trafik lambasına çarparak durabildi.

Üzerlerine gelen traktörden kaçarak kurtuldular

Öte yandan, kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde traktörün kontrolden çıkarak otomobillere çarptığı anlar yer alırken, kaldırımda yürüyen vatandaşların da üzerlerine gelen traktörden kaçarak kurtuldukları anlar da saniye saniye kaydedildi. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahmut Kılınç

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Şadi Özdemir, ’Eker I Run’ heyecanına ortak oldu Binlerce sporcunun katıldığı ’11. Eker I Run’ heyecanı Nilüfer’de yaşandı. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 5K Yarışı’nın startını verirken, koşu renkli anlara sahne oldu. Türkiye ve dünya genelinden binlerce sporcunun katılım gösterdiği ’11. Eker I Run’, ’Yola Çık!’ temasıyla Bursa Eker Meydanı’nda gerçekleşti. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, resmi partner olarak etkinliğe katkı sağladı. Etkinlikte, 42K Maraton ve 42K 2’li Bayrak Yarışı’nın startı Uludağ’ın zirvesinden verildi. Ayrıca, 15K ve 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu, Paten Yarışı ve Özel Sporcular Yarışı’nın start ve finiş noktası Eker Meydanı oldu. Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın da temsilen katıldığı Eker Meydanı’nda gerçekleşen 5K Yarışı’nın startını Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir verdi. Sporculara start alanından seslenen ve başarı dileyen Başkan Şadi Özdemir, “Eker’e böyle bir organizasyonu yaptığı için çok teşekkür ediyoruz. Şimdi on binlere yaklaşan bir katılımla yapılıyor. İnanıyorum ki bir sonraki organizasyonda bu rakamlar da aşılacak. Yarışıyor olmak önemli. Adı yarışma ama hep birlikte spor yapıyoruz” dedi. Yarış startının ardından Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, eşi Nuray Özdemir ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, alanda kurulan stantları tek tek gezdi.