GÜNDEM - 30 Ocak 2025 Perşembe 12:40

Başkan Çolakbayrakdar: “İlçemize yatırım yapan kazançlı çıkacak”

A
A
A
Başkan Çolakbayrakdar: “İlçemize yatırım yapan kazançlı çıkacak”

Kocasinan Belediyesi; ilçenin farklı noktalarında bulunan 6 adet konut arsası, 2 adet ticaret arsası, 1 adet konut dışı kentsel çalışma alanı ve 1 adet akaryakıt istasyonu arsasını yüzde 25 peşin ve 8 ay taksit seçeneği ile 11 Şubat Salı günü düzenlenecek ihale ile satışa sunacak. Yapılan yatırımlarla Kocasinan’ın her geçen gün değerlendiğini ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "İlçemize yatırım yapan herkes kazançlı çıkacaktır" dedi.


Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; gerçekleştirdikleri her projede Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini belirterek, ihale gelirlerinin de bu doğrultuda değerlendirileceğini ifade etti. İhalenin yatırım açısından büyük bir avantaj sağladığının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar; "İhalelerden elde ettiğimiz gelir, Kocasinan’da yaşam standartlarını daha da yükseltmek için kullanılacak. İlçemizin gelişimi ve modernleşmesi adına önemli yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız için daha yaşanabilir bir Kocasinan oluşturma gayretindeyiz. Hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazları satın alacak vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. Kocasinan ilçesinde çeşitli mahallelerde bulunan arsalar ihale ile satışa sunuluyor. Satışa çıkarılan arsalar; Erkilet Camikebir Mahallesi’nde 1 adet 10 bin metrekare konut arsası, Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 2 adet villa arsası ve 11 bin 475 metrekare villa sitesi arsası, Osmangazi Mahallesi’nde 1 adet 3 bin 645 metrekare konut arsası, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 1 adet 750 metrekare konut arsası, Erkilet Mahallesi’nde 1 adet 3 bin 094 metrekare ticaret arsası, Şeker Mahallesi’nde 1 adet 4 bin 136 metrekare ticaret arsası, Cırgalan Mahallesi’nde 1 adet 3 bin 256 metrekare konut dışı kentsel çalışma arsası, Ahievran Mahallesi’nde 1 adet 2 bin 470 metrekare akaryakıt istasyonu arsası ihaleyle yüzde 25 peşin, 8 ay taksit imkânıyla satışa sunuluyor. İhaleye katılmak isteyenler; ihalelerle ilgili şartname ve ekleri Emlak Müdürlüğü’nden temin edinilebileceği, ayrıca 0(352) 222 70 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği kaydedildi.



Başkan Çolakbayrakdar: “İlçemize yatırım yapan kazançlı çıkacak”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 2 - Çaykur Rizespor: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Samsunspor, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 52. dakikada sağdan ceza sahasına yapılan ortada Satka’ya çarpan top filelerle buluştu. 2-1 60. dakikada Schindler’in sağdan ortasında ceza sahası içinde Soner Aydoğdu’nun şutunda top az farka auta çıktı. 86. dakikada ceza sahasına atılan uzun topu indiren Zeqiri’nin pasında Ali Sowe meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 2-2 88. dakikada Samsunspor’un kaptırdığı topta soldan ceza sahasına çalımlarla giren Zeqiri’nin şutu ağlara gitti. 2-3 Hakemler: Halil Umut Meler, Mehmet Kapluhan, Gökmen Baltacı Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Rick van Drongelen, Lubo Satka, Soner Gönül (Ntcham dk. 90+1), Ait Benasser, Celil Yüksel, Arbnor Muja (Schindler dk. 64), Carlo Holse (Soner Aydoğdu dk. 64), Emre Kılınç (Nanu dk. 84), Nany Dimata Yedekler: Halil Yeral, Taha Tosun, Ntcham, Tait, Muhammet Ali, Yunus Çift, Emre Köroğlu Teknik Direktör: Thomas Reis Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Taha Şahin, Samet Akaydın, Husniddin Alikulov, Casper Hojer, Giannis Papanikalaou (Buljubasic dk. 22), Ibrahim Olawoyin, Babajide Akintola (Zeqiri dk. 46), Abdülkadir Ömür (Berkay Özcan dk. 46), Mithat Pala (Jurecka dk. 46), Ali Sowe (Mosci dk. 90+3) Yedekler: Iva Grbic, Ayberk Karapo, Verasanovic, Ghezzal, Ermrecan Bulut Teknik Direktör: İlhan Palut Goller: Samet (dk. 23 k.k.), Emre (dk. 41) (Samsunspor), Satka (dk. 52 k.k), Sowe (dk. 86), Zeqiri (dk. 88) (Rizespor) Sarı kartlar: Ntcham (Samsunspor), Zeqiri, Jurecka, İlhan Palut (Rizespor)
Van Muradiye Şelalesi’nde çöp toplayıp satranç oyandılar Van’ın Muradiye ilçesinde Gençlik Merkezi personel ve gönüllüleri, çevre bilinci farkındalığı oluşturmak amacıyla Muradiye Şelalesi çevresinde çöp toplayıp, kısmen donan şelale önünde satranç oynadı. Doğal güzelliği ile dikkat çeken ve dört mevsim ziyaretçilerin ilgi odağı olan Muradiye Şelalesi, soğuk havaların etkisiyle kısmen dondu. Farkındalık oluşturmak ve çevre bilincine dikkat çekmek isteyen Gençlik Merkezi personeli ve bir grup gönüllü de şelaleyi ziyaret ederek satranç etkinliği düzenledi. Muradiye Şelalesine gelen gönüllü grubu, önce ellerine aldıkları çöp poşetleriyle şelale çevresine atılan çöpleri topladı. Daha sonra da her mevsim kartpostallık görüntü sunan şelale önüne masaları kurup, farkındalık için soğuk havaya aldırmadan satranç oynadı. Muradiye Gençlik Merkezi Müdürü Çağlar Kayakeser, doğal güzelliklere sahip çıkmak amacıyla her yıl çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Bugün her mevsimde ayrı bir güzelliği olan Muradiye Şelalesi’ne kışın travertenlere benzeyen halini görmek için gönüllü gençlerimizle birlikte bir ziyaret düzenledik. Burada çevrenin çok kirli olduğunu fark ettik. Gençlerimizle de bir çevre temizliği programı icra ettik. Ondan sonra da gençlerimizle birlikte bir satranç turnuvası düzenleyerek buraya gelen ziyaretçilerimizin daha hassas davranmaları için farkındalık oluşturmaya çalıştık" dedi. Gönüllülerden Taner Küçükyazıcı ise, "Gençlik merkezi gönülleri olarak buraya geldik güzel bu manzara karşısında satranç oynadık. Buraya gelen misafirlerden de ricamızdır çevreyi temiz tutsunlar nasıl bırakırlarsa da öyle bulurlar burayı" diye konuştu.