EKONOMİ - 03 Ekim 2024 Perşembe 13:59

4 binden fazla mobilya üreticisi bu fuarda olacak

A
A
A
4 binden fazla mobilya üreticisi bu fuarda olacak

Kayseri Mobilyacılar Odası ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, 8-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak mobilya fuarında 4 binden fazla üreticinin ürünlerinin görücüye çıkacağını söyledi.


Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karma AVM’si olan KUMSmall AVM’de 8-13 Ekim tarihleri arasında mobilya fuarı düzenlenecek. Düzenlenecek olan fuarda 4 binden fazla üreticinin ürünleri görücüye çıkacak. En modern mobilya fuarını yapacaklarını kaydeden Kayseri Mobilyacılar Odası ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, "Türkiye’nin ve Avrupa’nın en modern mobilya fuarını yaptığımızı iddia ediyoruz. Kayseri’mizde 4 binden fazla üreticimizin el emeği göz nuruyla ürettiği ürünleri 8-13 Ekim’de vitrine çıkarıyoruz. Gerek Türkiye’mizde toptan mobilya ticareti yapan, gerekse dünyadan davet ettiğimiz misafirlerle inşallah 8-13 Ekim’de Kayseri’mizde bereketli bir hafta yaşayacağız. Alışveriş merkezimizin 122 bin metrekare oturumu var, 300 bin metrekare inşaat alanı var ve 180 bin metrekarede ürün sergiliyoruz. Burada yaklaşık 300 firmanın ürünleri 180 bin metrekare alanda görücüye çıkacak" dedi.


Mobilya ticareti içerisinde olan herkesi Kayseri’ye davet eden Sarıkaya, "Bu alanda İstanbul’da açılan TÜYAP ve CNR Fuar alanlarının büyüklüğünden daha fazla. Dolayısıyla mobilya ticaretinin içinde olan, yeni bir iş kurmak isteyen, mobilya bayiliği almak isteyen bütün vatandaşlarımız Türkiye’nin tüm bayilik ve mobilyacıları da dahil 8-13 Ekim’de KUMSmall’a gelerek bu etkinlikten ticari maksatlarına dönük olarak faydalanabilirler. Tüm mobilya toptancılarını, ticaretçilerini, e-ticaretçilerini Kayseri’ye bekliyoruz" ifadelerini kullandı.



4 binden fazla mobilya üreticisi bu fuarda olacak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla MSKÜ’de yeni öğrenciler için "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenlendi 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler için "Üniversitene Hoş Geldin" etkinliği düzenledi. Fen Fakültesi Tören Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, yeni gelen öğrencilere yönelik bilgilendirme stantları kuruldu ve farklı kültürel aktiviteler gerçekleştirildi. Programda halk oyunları gösterileri ve müzik konserleriyle renkli anlar yaşandı. Etkinlikte, üniversitenin yeni öğrencileri Muğla’nın kurumlarıyla tanıştırılırken, kurumların da öğrencilere sunduğu imkanlar ve fırsatlar tanıtıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, etkinliğin amacının öğrencileri Muğla’nın çeşitli kurumlarıyla buluşturmak olduğunu vurguladı. Kaçar, konuşmasında şunları söyledi: "Bu etkinliğin amacı, Muğla’mızın kurumlarını öğrencilerimize, öğrencilerimizi de Muğla’nın kurumlarına tanıtmak. Aynı zamanda burada güzel bir gün geçirmek istiyoruz. Muğla’nın en güzel taraflarından biri de her zaman güzel bir havaya sahip olması, bugün de bu şansımızı yanımızda bulduk. Ümit ederim ki gün boyunca keyifli anlar yaşarsınız. Tüm etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da tekrar yapmayı dilerim. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" MSKÜ’nün yeni öğrencilerine yönelik olarak her yıl düzenlenen bu etkinlik, üniversite hayatına adım atan gençlerin uyum süreçlerini kolaylaştırmayı ve Muğla’ya adapte olmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.