SPOR - 23 Ekim 2024 Çarşamba 10:14

Karşıyaka’dan şirketleşme adımı

A
A
A
Karşıyaka’dan şirketleşme adımı

Karşıyaka Spor Kulübü, şirketleşme için harekete geçtiklerini açıkladı.


Karşıyaka Spor Kulübü, son dönemlerde borçların artması üzerine harekete geçti ve şirketleşmek için önemli bir adım attı. Başkan İlker Ergüllü ve yönetim kurulu üyeleri, şirketleşmeye dair resmi internet sitesinden yayımladığı açıklamada, "Bu zor günleri öncelikle el birliği ile ve sonrasında da yapısal reformlarla aşabileceğimizi düşünmekteyiz. Bu zor ekonomik şartlarda spor kulüplerinin yaşaması için gereken sponsor destekleri maalesef olması gereken seviyelerin çok altında kalmakta ve bu durum kulübümüz için de geçerliliğini korumaktadır. Bunun yanı sıra kamuoyuna da yansımış olması itibarı ile spor kulüplerinde yıllardır gecikmiş ve birikmiş vergi borçları, aylık %4 - %4,5 olarak uygulanan gecikme faizleri ile birlikte Maliye tarafından talep edilmiş ve kulüp yöneticilerinin bu borçlardan bireysel olarak da sorumlu tutulacağı bildirilmiştir. Zaten gündelik giderleri karşılamakta ve sporcu ödemelerini yapmakta zorlanan kulübümüz, gerçekten altından kalkılması zor bir durumda kalmıştır. Karşıyaka Spor Kulübü organlarının başkanları, yöneticileri ve sevdalıları olarak şahsi yapacağımız katkıların yanı sıra öncelikle ortağı bulunduğumuz ve bize ait olan şirketlerimizi sponsor da yaparak dönemimize ait vergi borcu asıllarını ve benzerlerini ödeyecek şekilde hareket etme kararı almış bulunmaktayız. Ancak kesin bir gerçek var ki sürdürülebilir ve ileriye dönük yapısal reformlara da ihtiyaç olduğu aşikardır. Bunun da yolunun şirketleşmekten geçtiğini düşünmekteyiz. Doğru bir planlama ile bir veya birden fazla çok ortaklı anonim şirketlerin sportif branşlarımızla bir araya getirilmesi neticesinde oluşan yeni yapılanmanın doğru çözüm olacağına inanıyoruz. Yönetim kurulumuz, bu konunun enine boyuna konuşulması ve karara bağlanarak yetki alınması yönünde olağanüstü bir genel kurul toplantısı planlamaktadır. Bu açıklama olağanüstü genel kurul çağrısı olmayıp söz konusu olağanüstü genel kurul için yönetim kurulumuz ayrıca tarih ve gündemi belirterek çağrıda bulunacaktır" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli KO-MEK 20. yıl stratejisini belirledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), 20. yıl değerlendirme ve yenilikçi çalışma stratejileri toplantısı düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Yavuz, "Nicelik olarak mevcut durumumuzu korurken nitelik konusundaki çalışmalara ağırlık vermeliyiz" dedi. Eğitimle dolu 20. yılına giren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), vatandaş odaklı projeler üreterek değer aktarımını destelemek için, değerlendirme ve yenilikçi çalışma stratejileri toplantısı düzenledi. Darıca Balyanoz Eğitim Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Yavuz, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan’ın yanı sıra birim şefleri, 44 kurs merkezinin yöneticileri ve yönetici yardımcıları katıldı. Toplantıda, verilen eğitimlerin kalitesini artırmak, kursiyerlerin motivasyonunu yükseltmek, ayrıca eğitim sürecinde sahada yaşanan olumsuzlukları, uyumsuzlukları konuşmak ve çözüm bulmak için fikir alışverişinde bulunuldu. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan, kurs yönetici ve yardımcılarının vatandaşla iletişimine dikkat çekti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Yavuz ise "Hep birlikte KO-MEK projesi yanında, Komeksepeti, Kodeli, Özel Eğitim Sınıfları, Ustam, KO-MEK Hurması, KO-MEK Vefası gibi birçok projeyi yürüttük. Her bir kurs merkezimiz yürüttüğü eğitimlerin yanında etki alanındaki vatandaşlarımızın Büyükşehir’e birer erişim ve temas noktasıdır. Bu sebeple kursiyerimiz olsun veya olmasın erişim alanınızdaki dezavantajlı vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek üzere ilgili birimlerle irtibatlarını sağlamalıyız. Bu bağlamda nicelik olarak mevcut durumumuzu korurken nitelik konusundaki çalışmalara ağırlık vermeliyiz. Gayretli çalışmalarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederken yeni eğitim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
İstanbul Ali Taha Koç, dünya mobil iletişim sektörünün tepe yönetiminde Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, global mobil iletişim sektörüne yön veren Dünya GSM Birliği GSMA’nın yönetim kuruluna seçildi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 1995’te küresel mobil operatör standartlarını geliştirmek amacıyla kurulan Dünya GSM Birliği GSMA’nın yönetim kuruluna girdi. İş hayatı ve toplumsal değişim için temel teşkil eden yenilikleri keşfetmek ve geliştirmek amacıyla mobil ekosistemi birleştiren GSMA’nın yönetim kurulunda yer alacak Ali Taha Koç, böylece dünyada endüstriye yön veren 26 üyeden biri olacak. “Vizyonumuzu ve tecrübemizi, global ölçekte paylaşacağız” GSMA’nın, mobil iletişim endüstrisinin paydaşı 1000’den fazla şirketi bir araya getiren ve sektöre global ölçekte yön veren bir kuruluş olduğunu hatırlatan Dr. Ali Taha Koç, şunları söyledi: “Türkiye’nin Turkcell’i olarak, geride kalan 30 yılda bir telekom operatörü olmanın çok ötesine geçtik. Ülkemizin dijitalleşme yolculuğuna lokomotiflik eden, çok geniş bir yelpazedeki ürün ve hizmetleriyle hayatın her alanına dokunan stratejik öneme sahip bir teknoloji markasına evrildik. İlklere ve çok kritik inovasyonlara imza attık. Şirketimizin sahip olduğu engin tecrübe ve nitelikli insan gücüyle, sürekli gelişen vizyonuyla, mobil iletişim sektörünün gelişimine, geleceğine ve dijital dünyaya çok anlamlı katkılar sunacağımıza yürekten inanıyorum. GSMA bünyesindeki çalışmalarımızı, sadece Turkcell markasını değil Türkiye’yi de temsil ettiğimiz bilinciyle sürdüreceğiz. Sektöre yön veren böylesine önemli bir kuruluşun yönetiminde yer almak büyük bir mutluluk ve gurur. Beni bu anlamlı göreve layık gören tüm GSMA yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.”
Karabük Yıldırım, “Kayıt dışı çalışanlar birçok haktan yoksun kalmaktadırlar” Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım, kayıt dışı çalışanların, emeklilik hakkı, malullük aylığı, ölüm aylığı, işsizlik sigortası hakkı, her türlü sağlık ve izin hakları, ücret ve kıdem tazminatı hakkı gibi haklardan yoksun kaldığını belirtti. Yıldırım, beraberinde, SGK Müdür Yardımcısı Fevzi Altunkaya ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Karabük Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Yasin Erdem’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Yıldırım, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. “Çalışanların sosyal güvenlik sistemine dahil olmaları hak ve aynı zamanda bir yükümlülüktür” diyen Yıldrım, “Çalışmaya başlayan herkes kanunen mutlaka sosyal güvenlik sistemine dahil olmak zorundadır. Çalışanlar kanunen bu hakkın yerine getirilip getirilmediğini işverenden isteme ve yerine getirilmediği takdirde yasal yollara başvurma haklarına sahiptir. İşverenler açısından da, gerek kendisini gerekse yanında çalıştırdığı kişileri sosyal güvenlik kurumuna bildirmek zorundadır” ifadelerine yer verdi. Kayıt dışı çalışma ya da çalışanların ücretlerindeki kayıt dışılığın verdiği zararların oldukça önemsenmesi gereken bir konu olduğunu belirten Yıldırım, “Kayıt dışı istihdam, kayıt dışı ekonominin istihdam piyasasındaki yansıması olarak öne çıkmaktadır. Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak her yıl kayıt dışı istihdam konusunda farkındalık oluşturmak adına çalışmalar yürütülmektedir. 2024 yılı rehberlik ve bilgilendirme programı çerçevesinde kurum olarak kayıt dışı istihdamla mücadeleye yönelik uygulanan temel politikalardan biri de, denetimin yanında sosyal güvenlik konularında yapılan rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarıyla kayıt dışı istihdama geçit verilmemesi hedeflenmektedir. İl Müdürlüğümüzde bu çerçevede iş yerleriyle ilgili STK’lar, basın-yayın kuruluşları ile toplantılar ve yüz yüze görüşmeler yapılmakta olup, bu görüşmelerde işverenlere ve çalışanlara sosyal güvenliğin önemi, kayıt dışı istihdamın olumsuz sonuçları, sosyal güvenlik hak ve yükümlülükleri, yabancı çalışanların sosyal güvenlik hakları ve çalışma izinleri, uygulanmakta olan sigorta prim teşvikleri, yapılandırma gibi konulara ilişkin bilgiler verilmektedir” dedi. Yıldırım, “Çalışanlar açısından kayıt dışılık emeklilik hakkı, malullük aylığı, ölüm aylığı, işsizlik sigortası hakkı, her türlü sağlık ve izin hakları, ücret ve kıdem tazminatı hakkı gibi haklardan kayıt dışı çalışanlar yoksun kalmaktadırlar. İşverenler açısından kayıt dışı istihdam; işverenlerin olası idari para cezalarına maruz kalmasına, yararlanılan teşviklerin durdurulmasına, iş kazası durumunda ağır idari ve mali yükümlülükler ile karşılaşmalarına neden olmaktadır. Diğer taraftan kamuda vergi, prim kaybı, emekli, çalışan dengesinin bozulması, primsiz ödemelerin artması, gelir dağılımının bozulması gibi zararlara yol açmaktadır” diye konuştu.
Gaziantep Op. Dr. Servet, damar cerrahisindeki yenilikçi yaklaşımları anlattı Medical Point Gaziantep Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ercan Servet, periferik damar cerrahisi alanındaki yenilikçi yaklaşımlar ile ilgili bilgiler verdi. Medical Point Gaziantep Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ercan Servet, periferik damar cerrahisindeki yenilikçi yaklaşımları ve sağlıklı bir yaşam için erken teşhisin önemini anlattı. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ercan Servet, “Periferik damar hastalıkları, özellikle bacaklar ve kollardaki kan akışının bozulmasına yol açarak yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyen sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Bu hastalıkların tedavisinde önemli bir rol oynayan periferik damar cerrahisi, modern tıbbın sunduğu yenilikçi yöntemlerle hastalara umut olmaktadır. Periferik arter hastalığı (PAH) genellikle diyabet, hipertansiyon ve sigara içimi gibi risk faktörleri ile ilişkilidir. Kan akışının kısıtlanması, ağrı, yürüme zorluğu ve ileri vakalarda uzuv kaybına neden olabilir. Periferik damar cerrahisi, bu tür sorunların çözümünde etkili bir tedavi seçeneği sunmaktadır. Ayrıca, yaşlı nüfus için büyük bir sağlık riski oluşturan periferik damar hastalıkları, günümüzde modern yaklaşımlar ve bilimsel veriler ışığında daha etkin bir şekilde tedavi edilebilmektedir” dedi. “Sağlıklı bir yaşam için erken teşhis ve tedavi büyük önem taşır” Op. Dr. Servet, "Periferik damar cerrahisi, hastalarımızın kan akışını iyileştirerek yaşam konforlarını artırmada kritik bir öneme sahiptir. Modern cerrahi teknikler ve minimal invaziv yöntemler sayesinde hastalarımızın daha hızlı iyileşmesini sağlıyoruz. Sağlıklı bir yaşam için erken teşhis ve tedavi büyük önem taşır. Ayrıca, sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve sigara kullanımından kaçınmak gibi alışkanlıklar, damar sağlığını korumada önemli bir rol oynar" diye konuştu.
Diyarbakır CHP lideri Özel, Bahçeli’nin açıklamalarını değerlendirdi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır’da 24 kadın STK temsilcisi ile bir araya geldi. Özel, “Kürtlerin yaşadığı sorunların sadece bir kişinin mecliste konuşmasıyla değil, 86 milyonun temsilcilerinin parlamentoda oturmasıyla, konuşmasıyla demokratik siyasetin önünün açılmasıyla ve kurulacak masaya 86 milyonun oturmasıyla çözülebilecektir” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı kapsayan bölge turu başladı. Özel, ziyaretinin ilk durağı Diyarbakır’da bir otelde 24 kadın STK temsilcisi ile bir araya geldi. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Özel, bugünkü toplantı, 6 gün sürecek olan ziyaretlerin ilk toplantısı olduğu için sembolik olarak burada ilk söylenecek sözün de önemi olduğuna işaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanı olarak gecikmiş bir teşekkürü yaparak söze başlamak istediğini belirten Özel, “14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta adayımıza ve daha sonra da seçim süreci tamamlandıktan sonra gerek 14 Mayıs’ta, gerek 28 Mayıs’ta adayımıza oy veren, destek veren çok kişi; kurum, kuruluş, parti, teşekkür duydu ama duymayanlar vardı. Gecikmiş bir teşekkürü burada yapmak durumundayım. Adayımıza 14 Mayıs ile 28 Mayıs’ta gerek Diyarbakır’dan Van’a kadar bölgede verilen büyük destek ve Türkiye’nin dört bir yanında yerel, genel son 4 seçimde Kürtlerin Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarına ve Cumhurbaşkanı adayına verdikleri destek ve aday çıkarmayarak 14-28 Mayıs’ta Cumhuriyet Halk Partisi adayına böyle yüksek bir oyun bölgeden çıkmasına katkı sağlayan o günkü YSP, bugünkü adıyla DEM Parti’ye hem kurumsal olarak, hem burada yaşayan hangi siyasi görüşler olursa olsun tüm Kürt vatandaşlarımıza bir teşekkürü çok görmememiz gerekiyordu. Bu teşekkürü Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanıyla burada bir kez daha ifade ederek başlamak isterim” dedi. Narin Güran cinayetine değinen Özel, konuşmasına şöyle devam etti: “Dün akşam yine Diyarbakır’dayken biz 14 sayfalık bir iddianame gördük nihayet. Ama içinde bir şey göremedik maalesef. Narin evladımız katledildi. 4 kişi müştereken Narin’i öldürmekle suçlanıyor; anne, amca, ağabey ve itirafçı komşu. Ama cinayeti kimin işlediği yok. Cinayet işlemek, orada bulunduğu söylenen kardeşin 2 arkadaşının hakkında bir şey yok. Bu cinayetin işlenme sebebi, işlemesinden önce ne oldu da bu cinayet işlendi? Bir anne, bir amca, bir kardeş, 6 yaşında bir sabiyi, bir kızı neden katlettiler bu yok. Bilmediğimiz hiçbir şey yok maalesef. Biz de davayı çok yakından takip edeceğiz, gündemde tutacağız. Ama AK Partili milletvekilinin 60 gün önce bildiğini dün akşam saatlerine kadar savcı bilmediğini kağıda ders ediyorsa burada bir tuhaflık var. İttifak kurulmuş geçmişi karanlık geleceğe de kaygı veren bir siyasi yapının kovalandığı meselesini görmezden gelemeyiz. Tayyip Bey (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) seçimden önce verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Ne emekliye ne emekçiye, ne esnafa, ne çiftçiye, ne yoksulluğa, ne kadınlara bir ek HÜDA-PAR’a verdiği sözü tutu. Bir kez daha evladımıza Allah’tan rahmet ve gerçek ailesi olan bütün Türkiye’ye sabır diliyorum.” “Kürdün sorununun olup olmadığına Kürtler karar verir, devlet karar veremez” “Sayın Bahçeli’nin açıklamalarıyla önemli bir eşikteyiz” diyen Özel, “Şimdi herkes neyin ne olduğunu anlamaya çalışıyor ama biz, meseleye şuradan bakıyoruz. Eğer Sayın Bahçeli’nin söylediği söz, bir kişinin özgürlüğü bir kişiye af ona verilecek bir kürsü, oradan söylenecek bir söz, lağvolacak bir örgüt ve her şey tamamdır. Maalesef hiçbir şey tamam değildir o anlamda. Son söyleyeceğimi baştan bir kez daha söyleyeyim. Cumhuriyet Halk Partisi de barışa giden annelerin gözünün yaşını durdurmaya yönelik olan şehit gelmesine, çatışmalar olmasına ve Türkiye’nin gelişimine engel olan bu sürecin tamamlanması, bitmesi, ortadan kalkması için terörün durması için terör örgütünün ortadan kalkması için Türkiye’nin 86 milyon birden barış içinde kucaklaşabilmesi için atılacak her adımı da önemsiyor ve engel olmayacak. Kimin sözü varsa da kıymetlidir, söylesin ama şu söz söylenmesin: Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Bir sorun vardır, onu da birisi konuşunca bitecektir. O zaman işte şu noktaya geliyorsunuz. Bu masayı diğer bölgedeki kadınların sorunlarını bu masayı daha da genişleterek Diyarbakır’daki Türklerin sorunları, Türkiye’deki 26 milyon Kürdün sorununu yok sayılırsınız. O zaman aslında iyi bir şey yapayım derken hepimizi çok daha kötü bir şeye razı etmeye çalışıyoruz. Bunu kabul etmek mümkün değil. Kürt sorunu vardır tam da şurada. Kürdün sorununun olup olmadığına Kürtler karar verir, devlet karar veremez. Büyük devlet karar vermiş, küçük devlet de dün ilan etmiş gibi görünüyor. Onların demesiyle Kürt sorunu bitmez. Aksine onlar böyle dedikçe derinleşir. O yüzden Kürtlerin sorunları, Kürtler sorunum kalmadı diyene kadar vardır ve çözülmesi gerekir. Biz de bununla ilgili elimizden gelen her türlü katkıyı ifade etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. "Terörün varlığı tüm Türkiye’nin sorunudur, Kürtlerin sorunları da sadece Kürtlerin değil, tüm Türkiye’nin sorunudur" diyen Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu 2 sorun eş zamanlı olarak çözülmedikten sonra, bu 2 sorun birbirini doğurmaya devam edecektir. Bunun olmaması için biz Diyarbakır’daki iyi niyeti, Diyarbakır’daki umudu görüyoruz ama Diyarbakır’daki endişeyi sabah yaptığımız toplantıda da kaydettik. Çünkü bir kez daha bir süreç yürütülmesi, bir kez daha bir umut ve bir kez daha başarısızlık, geçen sefer ne acılar yaşattıysa çok daha fazlasını yaşatabilir. Bu sebepten dolayı son derece dikkatli olmak durumundayız. Ve Kürtlerin yaşadığı sorunların sadece bir kişinin mecliste konuşmasıyla değil, 86 milyonun temsilcilerinin parlamentoda oturmasıyla, konuşmasıyla demokratik siyasetin önünün açılmasıyla ve kurulacak masaya 86 milyonun oturmasıyla çözülebilecektir. Bugün Cumhur İttifakı’nın Kürtlerin sorunlarını görmediği, gündeme almadığı, alacağına bir şeyler yapmaya çalıştığı süreç son derece riskler, tehlikeler barındırmaktadır. Bir yandan bir sorunu çözeceğiz derken hangi sorunun çözülmeye çalışıldığı konusunda derin şüpheler vardır. Kürt sorunu yoksa hep bir sorunu çözenlerin, Erdoğan’ın sorunu çözmek üzere bir süreç yürüttüklerine ilişkin endişeler hızla bertaraf edilmelidir.” Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak da daha önce farklı vesilelerle kamuoyu önünde açık biçimde Meclis başkanı ağzıyla Sayın Erdoğan’ın çağrısıyla sivil anayasa söylemiyle kahve dediğimiz anayasa masasına oturmadık. Mevcut anayasaya harfiyen uyulmadıkça ve İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılma gibi bir somut örneği de bir kez daha hatırlatayım. Bütün antidemokratik tavırlardan vazgeçilmedikçe, Anayasa Mahkemesi kararları, AHİM kararları kabul edilmedikçe yani anayasanın en ufak virgülüne kadar tam sadakat gösterilmedikçe biz anayasa çiğneyenlerle bir anayasa yapmayız” dedi. Bir tek samimiyetsizliğe itiraz edeceklerini vurgulayan Özel, “Sonuç olarak kapalı kapılar ardında biz yaptık, oldu anlayışı değil. Kürtleri yaşadığı sorunları gören, çözülme iradesi gösteren, önerileri ortaya koyan, 86 milyonun temsilcilerin olduğu mecliste kuran bir anlayışı savunuyoruz. Bu ülkede yaşayan herkesin Türklerin de Kürtlerin de geleceği yalnızca sivil demokratik siyasetten geçer, doğru yol budur” ifadelerini kullandı.
Gaziantep Doğan’ın Ankara temasları sürüyor Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Ankara’da katıldığı toplantıların ardından bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katılan Doğan, sonrasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçti. TBMM ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ile bir araya gelen Doğan, yerel yönetim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu Zeybek’e belediyecilik hizmetleri ile ilgili bilgi verdi. Milletvekili Zeybek ise, Doğan’a ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi. Ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ile birlikte CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen’i de makamında ziyaret eden Doğan, projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Her iki belediye Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Öztürkmen ise, Nizip ve Şehitkamil ilçelerini önemsediğini ifade ederek her iki ilçe için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirterek ziyaretleri için Belediye Başkanları Doğan ve Yılmaz’a teşekkür etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılıp haftalık konuşmasını gerçekleştirdiği CHP Grup toplantısına da katılan Belediye Başkanı Doğan, partisinin hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğini söyledi.