ASAYİŞ - 15 Aralık 2011 Perşembe 17:12

40 SANİYEDE 50 BİN TL`LİK SOYGUN

A
A
A
40 SANİYEDE 50 BİN TL`LİK SOYGUN

İzmir ve Manisa’da üç kuyumcuyu soyan hırsızlar, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı. Hırsızların girdikleri kuyumcularda toplam 40 saniyede 50 bin TL değerinde ziynet eşyasını çalarak kaçtıkları ortaya çıktı.
İzmir’in Gaziemir ve Çiğli ilçelerinde kapıyı zorlayarak kuyumcu dükkanlarına giren 2 zanlının hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde eşkallerini gizlemek adına özel bir girişimde bulunmadan kapıları zorlayarak dükkana giren iki zanlı, kameralara aldırış etmeden 40 saniyede 50 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalarak kaçıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola
çıkarak eşkali tespit edilen Selçuk B. (31) ve Murat E. (34) adlı zanlıların Manisa’da ikamet ettiklerini tespit etti. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen İzmir polisi, Manisa’da da bir kuyumcunun aynı kişiler tarafından soyulduğunu belirledi. Çaldıkları altınlarla birlikte gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir