ASAYİŞ - 25 Nisan 2024 Perşembe 12:02

Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi

A
A
A

Avcılar’da süratli şekilde ilerleyen bir araç, önüne çıkan minibüse çarpmamak için manevra yapınca işyerine girdi. Kapı önünde uyuyan sokak kedisi ezilmekten son anda kurtulurken, yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü Avcılar Firuzköy Mahallesi’nde yaşandı. Cadde üzerinde süratli şekilde ilerleyen bir araç, önüne çıkan minibüsü görünce panikleyerek direksiyonu kırdı. Panikleyerek aracın hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırım ve basamakları geçerek bir kafeye girdi. İşyerinin duvarını yıkan araç kapı ve kepenklere de zarar verirken, kapı önünde uyuyan sokak kedisi ise ezilmekten son anda kurtuldu. Yaşanan kazada araç kullanılamaz hale gelirken, sürücünün yanında bulunan vatandaş fenalık geçirdi. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yaşanan olay hakkında konuşan işyeri sahibi Cafer Duman, “Bir minibüs yola çıktı, cadde üzerinde süratli şekilde ilerleyen araç direksiyon hakimiyetini kaybederek işyerime girdi. Kapı önünde bulunan duvar yıkıldı ve kepenk zarar gördü. Korktuk, endişelendik. Düşük bir ihtimaldi aracın basamakları aşıp dükkana girmesi. Arkadaşların daha yavaş olması gerekirdi, Allah’tan can ve mal kaybı yaşanmadı. Araç ise kullanılamaz hale geldi. Araç içindeki arkadaşlardan biri de fenalık geçirdi, ambulans geldi arkadaşı götürdü ama bir yaralanma yaşanmadı” dedi

Kafede besledikleri sokak kedisinin kaza sırasında kapıda yattığını ve ezilmekten son anda kurtulduğunu belirten Duman, “Bizim dükkanın kedisiydi o kedi. Kaza sırasında saniyelik refleksiyle kurtulmuş. Kazadan sonra da korkarak saklanmış. Sabah aradık bulduk ve yiyecek verdik. Çok sevindik ona bir şey olmadığına” diye konuştu.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Köyceğiz’de 3. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 3. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası başarıyla tamamlandı. Köyceğiz Spor Kulübü 3.Ulusal Masa Tenisi Turnuvası zevkli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Türkiye’nin her bölgesinden toplam 270 veteran sporcu Köyceğiz Kapalı Spor Salonunda iki gün boyunca mücadele verdi. Veteran Masa Tenisci Kaya Gülsün anısına düzenlenen turnuva sonunda madalya ve kupa töreni yapıldı. Köyceğiz Spor Kulübü Başkanı Tarkan Öztürk, “Köyceğiz Spor Kulübü yönetimi olarak turnuvanın en iyi şekilde geçmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Turnuvaya katılan Veteran sporcular Köyceğiz’den memnun ayrıldılar. Turnuvanın baş mimarları Köyceğiz’den Masa Tenisi Veteran abilerimiz Ahmet Şahan, Mustafa Baydemir, Halis Bozdoğan, Osman Günal ile Bülent Doğan ve Şahidin Aydemir’e, İstanbul’dan Turnuva Organizatörü Sabri Metin İskit, Muğla’dan Başhakemlerimiz Muğla Masa Tenisi Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Sarıyar ve Turgut Eroğlu, Ankara’dan Masa Tenisi Muhabiri Spor Yazarı Fatih Bacak ve Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ve ekibi ile Köyceğiz Sportif ve Köyceğiz Akademi Spor Kulüplerinin genç sporcularının özverili çalışmaları sonucu turnuvamızı başarılı bir şekilde tamamladık. Turnuvamıza Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, destek vermiştir. Destekleri için çok teşekkür ederiz. Sponsor olan esnaflarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.