EKONOMİ - 30 Ocak 2025 Perşembe 20:09

İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı

A
A
A
İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı

İhlas Pazarlama, mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Şirketin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazası, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı.


İhlas Pazarlamaya ait Anadolu Yakası’ndaki 17. şube, Tuzla Şifa Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine İhlas Pazarlama Mağazalar Direktörü Cüneyt Özkan, İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, Bölge Müdür Yardımcısı Emre Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı. Elektrikli motor çeşitlerinden ATV’ye, beyaz eşyadan elektrikli küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı mağaza yoğun ilgi gördü. Kurdele kesimi ve okunan duanın ardından mağaza kapılarını vatandaşlara açtı.



“En iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunuyoruz”


İhlas Pazarlama Mağazaları Anadolu Yakası Bölge Müdürü Yusuf Özdemir, “Tuzla Şifa Mahallesi’nde bir yerimiz vardı. Burası daha küçük metrekarede bir yerdi. Talep fazla olunca yatırımımızı daha büyük bir alanda burayı dizayn ederek değiştirdik. Bugün de buranın açılışını yapıyoruz. Burada elektrikli motor çeşitlerimiz, ATV’lerimiz, beyaz eşyalar, elektrik, elektronik, evin ihtiyacı olan en iyi markaları en iyi şartlarda halkımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Şifa Mahallesi’ndeki mağazamızı öncekinin metrekare olarak yetmediğinden dolayı bir anlamda ödüllendirmiş olduk. Hayırlı olsun. İnşallah yeni yerlerimizi, yeni mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza Anadolu Yakası’nda devam edeceğiz” dedi.



İhlas Pazarlama, Anadolu Yakası’ndaki 17. mağazasını Tuzla’da açtı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de ’Maydonoz Döner’e FETÖ operasyonu: 50 gözaltı Ünlü döner zinciri Maydonoz Döner’e, "FETÖ’ye finansman sağladığı" iddiasıyla İzmir merkezli gerçekleşen operasyonda 50 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan çalışmalarda Maydonoz Döner markasının FETÖ nedeniyle işlem gören ve örgütle bağlantısı devam eden şahıslara, bedel karşılığında gayri resmi ortaklık verdiği, şubelerin, örgüte bağlı şahıslara istihdam ve para sağlamak amacıyla kullanıldığı ve bu şubelerden himmet alındığı ortaya çıktı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün ildeki güncel faaliyetlerinin deşifresine ve terörizmin finansmanı faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda, ünlü döner zinciri olan ’Maydonoz Döner’ firmasının, terör örgütüne finansman sağladığı ve FETÖ üyeliği suçlamasıyla işlem gören, örgütle bağlantılı kişilere gayrı resmi ortaklık verdiği belirlendi. FETÖ referansı olmayana ortaklık yok Derinleştirilen soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda ’Maydonoz Döner’ firmasının, franchise (isim hakkı) usulü ile faaliyet yürüttüğü ve bünyesine FETÖ nedeniyle işlem gören ve örgütle bağlantısı devam eden şahıslara, bedel karşılığında gayri resmi ortaklık verdiği, şirketin örgüt referansı göstermeden ortaklığa girişe izin vermediği, bu sistemi (RTB) Referans Temelli Büyüme olarak adlandırdıkları tespit edildi. Ayrıca yapılan çalışmalarda, resmi belge olmaksızın, bu ortaklığın tamamen örgütsel güvene dayandırıldığı, şubelerin, örgüte bağlı şahıslara istihdam ve para sağlamak amacıyla kullanıldığı ve bu şubelerden himmet alındığı, gayri resmi ortakların hisse satışlarında elde edilen paraların takibe takılmaması için örgüt iltisaklı esnafların üzerinden (kuyumcu vb.) emanet usulü ile yapıldığı ve şirketin yurt dışında yeni bayilikler vererek genişlediği ve bu şekilde yurt dışından para transferini kolaylaştırdığı ortaya çıktı. 50 gözaltı Soruşturma kapsamında tespiti yapılan 57 şüpheliye yönelik KOM Başkanlığı ile koordineli İzmir merkez ilçeleri ile Bergama, Kemalpaşa, Tire ve Selçuk ilçelerinde 21 Şubat tarihinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 50 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, 7 şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmalar sürüyor.
Bursa Bursa Büyükşehir’den ‘Ramazan Desteği’ Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sevginin, hoşgörünün ve paylaşmanın doyasıya yaşandığı Ramazan ayı dolayısı ile hayata geçirdiği ‘Ramazan Desteği’nde başvurular başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını merkeze alarak ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek çekleri dağıtan, Burskoop aracılığıyla öğrencilerine eğitim desteği veren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Ramazan ayı dolayısı ile ‘Ramazan Desteği’ni hayata geçirdi. Desteklerden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, 2 Mart 2025 Pazar gününe kadar https://bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı sosyal belediyecilikle buluşturmanın ve verilen sözleri bir bir tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik ‘Ramazan Desteği’ni hayata geçirdiklerini açıklayan Başkan Bozbey, "Vatandaşımızın hayatına dokunan bir projeyi daha hayata geçirdik. Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ‘Ramazan Desteği’nde bulunacağız. Yaşanan ekonomik krizin etkilerini azaltacak sosyal projelerle Bursa’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ile güzel. Ramazan bereketi sofralardan eksik olmasın" dedi.