SPOR - 27 Ağustos 2024 Salı 19:36

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Eminoğlu’dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na ziyaret

A
A
A
Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Eminoğlu’dan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, TFF Başkanlığı’na seçilen Hacıosmanoğlu’nu tebrik ederek yeni görevinde kendisine başarılar diledi.


Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’na bir A Milli Takım forması takdim etti.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul TFF, VAR’ın gelişimini sağlamak amacıyla program başlattı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig müsabakalarında görev yapabilecek yetkinlikte ve yeterlikte Video Yardımcı Hakem (VAR) kadrosunu genişletmek, ayrıca halen VAR görevi alan hakemlerin gelişimini sağlamak amacıyla, TFF VAR Danışmanı Joao Capela koordinatörlüğünde bir program başlatıldığını duyurdu. TFF’nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "TFF Trendyol Süper Lig ve TFF Trendyol 1. Lig müsabakalarında görev yapabilecek yetkinlikte ve yeterlikte Video Yardımcı Hakem (VAR) kadrosunu genişletmek, ayrıca halen VAR görevi alan hakemlerin gelişimini sağlamak amacıyla, TFF VAR Danışmanı Joao Capela koordinatörlüğünde bir program başlatılmıştır. Bu program çerçevesinde bu haftadan itibaren TFF Trendyol Birinci Lig müsabakalarında AVAR 2 uygulaması ile programa dahil edilen hakemlerin gelişimi takip edilecektir. AVAR 2 olarak görev yapacak hakemler Joao Capela ile katıldıkları eğitim programlarına ek olarak ilk önce AVAR 2 olarak, devamında ise AVAR olarak görev yapıp VAR görevi için hazırlanacaklardır. AVAR 2 olarak görevlendirilen hakemler; görevleri sırasında karar aşamasında yer almayacak olup, tamamen eğitim amaçlı canlı müsabaka ortamında gözlem yapacaklardır. Programın devamıyla kadronun genişletilmesi ve rekabet ortamının sıcak tutulması hedeflenmektedir" ifadelerine yer verildi.