SPOR - 30 Ocak 2025 Perşembe 17:42

Fenerbahçe, Milan Skriniar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı

A
A
A
00:00
00:00
HD

Fenerbahçe, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’de forma giyen Slovak oyuncu Milan Skriniar’ı kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Milan Skriniar’ın kiralık transferi için kulübü Paris Saint-Germain ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Milan Skriniar, kendisini sezon sonuna kadar sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Slovak stopere ’Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile sarı lacivert başarılar diliyoruz" denildi.

Fenerbahçe, Milan Skriniar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Slovak defans oyuncusu kariyerinde ayrıca Zilina, Sampdoria ve Inter’de forma giydi. 29 yaşındaki futbolcu, Paris Saint-Germain ile bu sezon ise 5 resmi maçta görev aldı.

Fenerbahçe, Milan Skriniar’ı kiralık olarak kadrosuna kattı

İmza törenin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulunan Skriniar, "Harika hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım ve tüm ekiple birlikte sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı yolluyorum. Stadımızda maç izledim. Taraftarlarımız harika. Dediğim gibi sahada olmak ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 27 büyükşehirde eş zamanlı denetim: 8 bin 322 kişiye kimlik kontrolü yapıldı, 144 düzensiz göçmen tespit edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 27 büyükşehirde 96 mobil göç noktası aracıyla yapılan denetimlerde 8 bin 322 kişiye kimlik kontrolü yapıldığını ve 144 düzensiz göçmen tespit edilerek geri gönderme merkezine sevk edildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca düzensiz göç ve göçmen kaçakçılarıyla yapılan mücadele çalışmaları kapsamında; Gaziantep, İstanbul, Mersin, Adana, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Hatay, Bursa, Tekirdağ, Antalya, Sakarya, İzmir, Samsun, Kocaeli, Kayseri, Eskişehir, Konya, Denizli, Muğla, Malatya, Diyarbakır, Manisa, Balıkesir, Aydın, Trabzon, Ordu ve Erzurum olmak üzere toplam 27 büyükşehirde denetimler gerçekleştirildi. 96 mobil göç noktası aracı ile yapılan denetimlerde 8 bin 322 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. 144 düzensiz göçmen tespit edilerek geri gönderme merkezlerine sevk edildi. Tespit edilen düzensiz göçmenlerin ülkelerine geri gönderilme işlemleri başlatıldı. Mobil göç noktasında GöçNET veri tabanına bağlı bilgisayar, parmak izi cihazı, göç uzmanları ve tercüman bulunuyor. Bu uygulamayla, bir taraftan düzensiz göçle sahada mücadele verirken; diğer taraftan da Türkiye’de yasal kalışı olanları ve turistleri rahatsız etmemek hedefleniyor.