EKONOMİ - 26 Aralık 2023 Salı 10:58

EasyCep, seneyi üç ödül birden alarak kapatıyor

A
A
A
EasyCep, seneyi üç ödül birden alarak kapatıyor

Türkiye’nin önde gelen yenilenmiş elektronik ürün marketlerinden EasyCep, hızlı büyümesini sürdürürken, seneyi üç ödül birden alarak kapatıyor.



Başta cep telefonları olmak üzere elektronik cihazlarda tüketim alışkanlıklarını sürdürülebilirlik odaklı olarak dönüştüren EasyCep, çalışmaları ile bugüne kadar birçok ödüle lâyık görüldü. 2023 yılının son çeyreğinde ödüllerine yenilerini ekleyen şirket, son olarak üç ödülün daha sahibi oldu.



Elektronik cihaz tüketimine yeni bir perspektif kazandırması nedeniyle İstanbul Marketing Awards’ta, ‘Ürün, Deneyim ve Satış’ kategorisinde ödüle lâyık görülen şirket, dijital dönüşüme ve müşteri deneyimlerine yön veren öncü markaların ve liderlerin buluştuğu LIFT AWARDS 2023’te ise çevrimiçi pazarlamadaki performansıyla ödül kazandı. EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı’nın, Altın Liderler Ödülleri’nde ‘Türkiye’nin 50 Lider CMO’su listesinde yer alması ise şirketin yeni bir sektörü pazarlama faaliyetleri ile tanıtma başarısını ortaya koydu.



“Ödüller doğru yolda olduğumuzun göstergesi”


Kazandıkları ödülleri değerlendiren EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı, “Faaliyetlerimize başladığımız ilk günden beri müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için kendimizi sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz. Bugüne kadar birçok ilke imza attığımız yenilenmiş elektronik cihaz sektöründe öncü ve yol gösterici bir konumda yer almanın bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İkinci el elektronik üründe güvenli ve avantajlı alışveriş olanağı sunan EasyCep olarak kazandığımız ödüller bize büyük bir motivasyon sağlarken; ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde farklı alanlarda üç ödülün daha sahibi olarak başarılarla dolu 2023 yılını taçlandırmış olduk. Önümüzdeki dönemde de ilk günkü heyecan ve motivasyonumuzla müşterilerimizi yeniliklerle tanıştırmayı ve öncüsü olduğumuz sektörü ileri taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Vali Çalgan’dan ilk ilçe ziyareti ceviz diyarı Oğuzlar’a Çorum Valisi Ali Çalgan, ilk ilçe ziyaretini ceviz diyarı olarak bilinen Oğuzlar’a yaptı. Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı’ndan Çorum’a Vali olarak atanan Ali Çalgan, Oğuzlar ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Oğuzlar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Çalgan, İlçe Kaymakamı Muhammed Turan’dan yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Daha sonra Oğuzlar Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Çalgan’a İlçe Belediye Başkanı Mustafa Cebeci belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Çalgan ve beraberindeki heyet, belediye ziyaretinin ardından Oğuzlar Kaymakamlığı ve Oğuzlar Belediyesi tarafından düzenlenen Yamaç Paraşütü Şenlikleri ve Yayla Şenliklerine katıldı. Vali Ali Çalgan, Hititlerden günümüze binlerce yıllık tarihi geçmişi bulunan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Çorum’un her alanda çok kıymetli değerlerinin olduğunu belirterek, “Çorum son derece güzel bir şehir. Çorumlu hemşerilerimiz samimi ve içten. Başarı, birlik ve beraberlikle gelir. Üstlendiğimiz görev ve sorumluluğun farkındayız. Çorum’da yürütülen güzel faaliyetlerin devamı ve daha da geliştirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Başta Çorum olmak ve tüm ilçelerimize güzel hizmetler kazandırma gayreti içerisinde olacağız. Amacımız, hem Hakkın hem halkımızın rızasını kazanmak ve gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Bizim için vatandaş memnuniyeti çok önemli. Şeyh Edebali, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini bütün dünyaya miras bırakmış. İnsan odaklı hizmeti esas alacağız. Şehrimizin her köşesine ulaşacağız. Gidilmedik yer bırakmayacağız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu işi yürüteceğiz. Rabbim mahcup etmesin” dedi. İlk ziyaretini Oğuzlar ilçesine yaptığını hatırlatan Vali Çalgan, “Oğuzlar, Türkiye’de ceviz diyarı olarak biliniyor. Çorum’un tarımsal potansiyelinin farkındayız. Çok büyük bir zenginliğimiz var. Birkaç üründe Türkiye’de ilk beşe giren bir şehiriz. Bunu geliştirmek, merkezi hükümetin, Ankara’nın tarımsal destek anlamında verdiği katkıları en üst düzeyde şehrimize kazandırmak için elbirliğiyle çalışacağız” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde Çorum milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif pehlivan da hazır bulundu.
Çorum Çorum Belediyesi’nden Dünya Hayvanları Koruma günü etkinliği Çorum Belediyesi tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü nedeniyle düzenlenen programa 16 okuldan yaklaşık bin öğrenci katıldı. Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde etkinliğinde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter, Veteriner Hekimleri Odası yönetimi, emniyet ve jandarma bünyesinde bulunan Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri hazır bulundu. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın çocuklarla beraber sahipsiz sokak hayvanlarının bulunduğu bölümün yanı sıra Evcilk Hayvan Parkı’nı da gezdi. Hayvan sevgisinin çocuklara erken yaşta aşılanması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “4 Ekin Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bugün Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizi ve Evcil hayvan parkımızı çocuklarımıza açtık. Bizler yaratılan her canlıyı Yaratan’dan ötürü seviyoruz. Çocuklarımıza da hayvan sevgisini erken yaşlarda aşılamamız gerekiyor. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’mizde sokakta kalan hasta, sakat yada bakıma muhtaç hayvanlarımızı alarak tedavi ve rehabilitasyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Öte yandan hizmete açtığımız kedi evinde de sokak kedilerinin bakım ve tedavileri yapılıyor. Bilindiği gibi Valiliğimiz başkanlığında kurulan Çorum İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği barınak çalışmalarına devam ediyor” dedi.
Malatya 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri, 6 Ekim’de Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “6 Ekim 2024 Pazar günü Çilesiz Mahallesi Aksa Caminin yan tarafındaki alanda düzenleyeceğimiz 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşlerinin hazırlıklarını tamamladık. Tüm vatandaşlarımızı ve sporseverleri saat 10:30’daki açılış töreni ile karakucak güreşlerini izlemeye davet ediyorum” dedi. Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Malatya Temsilciliğinin destekleriyle 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 08:00 ile 18:00 arasında Çilesiz Mahallesindeki Aksa Caminin yan tarafındaki alanda 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri düzenlenecek. Toplam 207 bin 300 TL para ödülü dağıtılacak Ata sporumuz karakucak güreşlerinin yaşatılması ve genç nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması amacıyla düzenlenecek olan karakucak güreşleri büyükler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde 21 sıklette gerçekleştirilecek. Toplam 207 bin 300 TL. para ödülünün dağıtılacağı organizasyon için yapılan hazırlıklar tamamlandı. Karakucak güreşlerinin Türk kültüründe özel bir yere sahip olduğunu söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ev sahipliği yapmaktan büyük bir onur duydukları 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri için titiz bir hazırlık döneminden geçtiklerini söyledi. “Ata Sporumuzu Yeşilyurt’ta yaşatıyoruz” Tüm vatandaşları açılış töreni ile karakucak güreşlerini izlemeye davet eden Başkan Geçit, “Ata sporumuz olan karakucak güreşlerimizi yaşatarak gelecek nesillere aktarmak amacıyla 6 Ekim 2024 Pazar günü saat 08:00 ile 18:00 arasında 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşlerini gerçekleştireceğiz. Malatyalı olmasından her zaman onur duyduğumuz rahmetli Turgut Özal’ın adının verildiği bu büyük organizasyonu Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Yeşilyurt Kaymakamlığımız ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Malatya Temsilciliğimizle işbirliği halinde gerçekleştireceğiz. Bilindiği üzere karakucak güreşleri Türk Kültüründe özel bir yere sahiptir. Orta Asya’dan Anadolu’ya yaklaşık 10 asırdır devam eden ata sporumuzu yaşatmak ve gelecek kuşaklara taşınması sağlamak bizim için büyük bir önem taşıyor. Rahmetli Turgut Özal’ın adının verildiği bu büyük organizasyona başarıyla ev sahipliği yapmak içinde titiz bir çalışma yürüttük. Çilesiz Aksa Camimizin yan tarafındaki alanda 6 Ekim’de yapılacak olan müsabakalara en güzel şekilde sahipliği yapacağız. Güreşlerin yapılacağı alandaki tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm sporseverleri ve hemşehrilerimizi hem açılış törenimize hem de karakucak güreşlerini izlemeye davet ediyorum. Bu tarihi müsabakalara katılacak olan tüm pehlivanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu. Açılış Töreni Saat 10:30’da 19.Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşlerinin açılış töreni 6 Ekim Pazar günü saat 10:30’da, ödül töreni ise aynı gün saat 18:00’de gerçekleştirecek.
Gaziantep SANKO Okulları’ndan TEKNOFEST’te gururlandıran birincilik SANKO Okulları öğrencileri Neva Doktoroğlu ve Kerem Utku Kaleli’nin danışman öğretmenleri Fatih Mehmet Günaydın rehberliğinde hazırladıkları “Otomobil Lastiklerinden Kaynaklanan Mikroplastiklerin Kaynağında Toplanması" projesi, TEKNOFEST Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu. TEKNOFEST Akdeniz ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirildi. Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması “İlkokul-Ortaokul” düzeyinde Türkiye birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza atan SANKO Okulları 8’inci sınıf öğrencileri Neva Doktoroğlu ve Kerem Utku Kaleli ile danışman öğretmenleri Fatih Mehmet Günaydın, birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’e Türkiye birinciliği ile dönen SANKO Okulları öğrencileri ile yarışmalarda derece elde eden tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. SANKO’lu öğrenciler önemli çevre sorununu çözüme kavuşturdu Projelerinin Türkiye birincisi olmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Neva Doktoroğlu, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Bir otomobil lastiğinin yılda 800 gramı mikroplastik haline dönüşmektedir. Bu mikroplastikler kontrolsüzce doğaya yayılmaya ve canlılar üzerinde olumsuz etkiye devam etmektedir. Hazırladığımız prototip ile bir otomobil lastiğinden çıkan mikroplastikleri yüzde 90 civarında toplayarak önemli çevre sorununu çözüme kavuşturduk. Türkiye birinciliğini kazandığımız için çok gururluyuz.” Kerem Utku Kaleli ise projeyle önemli bir çevre sorununa çözüm üretmeyi hedeflediklerini ve başarılı olduklarını belirterek, “TEKNOFEST gibi büyük bir organizasyonda Türkiye birincisi olduğumuz için çok mutluyuz” şeklinde konuştu. Öğrencilerinin projesinin TEKNOFEST gibi önemli bir organizasyonda Türkiye birinciliği kazanmasından büyük mutluluk duyduğuna vurgu yapan Proje Danışman Öğretmeni Fatih Mehmet Günaydın da “Böylesi önemli bir organizasyondan Türkiye birinciliğiyle dönmek bizim için çok kıymetli. Ülkemizin geleceği adına büyük önem taşıyan Milli Teknoloji Hamlesine katkı sunan TEKNOFEST ekibine ve tüm paydaş kurumlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. “Bilimsel çalışmalara önem veriyoruz” SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı ise TEKNOFEST’te ulaşılan Türkiye birinciliğinin önemine dikkat çekti. Bilimsel çalışmalar ve proje kültürünü önemsediklerini anlatan Asyalı, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda TEKNOFEST finallerine katılmak ve Türkiye birinciliği elde etmek öğrencilerimiz, okulumuz, şehrimiz ve ülkemiz adına bizleri gururlandırdı. TEKNOFEST Türkiye’nin ve gençlerin geleceği açısından önemli bir organizasyon. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hem ortaokul hem de lise düzeyinde TEKNOFEST Akdeniz’e katıldı. Proje geliştirerek TEKNOFEST yarışmalarına başvuru yapan, ödül alan ve almayan tüm öğrencilerimize, rehberlik ederek öğrencilerimizi yüreklendiren proje danışman öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye birinciliği elde ederek bizleri gururlandıran öğrencilerimiz ile TEKNOFEST’te Gaziantep’i temsil eden tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Gaziantep TEKNOFEST’te GAÜN ve SANKO buluşması SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) TEKNOFEST kapsamında açtığı standı ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Konukoğlu’nun ziyareti sırasında GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş tarafından karşılandı. Ziyareti esnasında Konukoğlu, GAÜN’ün teknoloji alanında gerçekleştirdikleri projeleri yakından inceleyerek, öğrencilerden detaylı bilgi aldı. Öğrencilere verdiği desteği sürdüreceklerini belirten Konukoğlu, GAÜN öğrencilerinin önemli projeler başardıklarını söyledi. Konukoğlu, “Eğer yaptığınız işi aşkla, şevkle yaparsanız mutlaka başarıya ulaşırsınız. Öğrencilerimizin elde ettikleri başarı gerçekten takdire şayan. Gençlerimize olan güvenimiz sonsuz, daha büyük başarılara imza atacaklarından eminim. TEKNOFEST’te inanılmaz projeler var ve bu projeler arasında Gaziantep Üniversitemizin yer alması büyük bir başarı. Bu işe gönülden bağlı olan öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı. GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş ise Konukoğlu’nun ziyareti için teşekkürlerini ileterek, “iş insanlarımızın öğrencilerin projelerine sponsor olması, standımızı ziyaret ederek öğrencilerimize destek vermesi ve motive etmesi çok değerli. Çalışan, gayret eden, yenilikçi teknolojilerle proje üreten öğrencilerimize her zaman destek olacağız” diye konuştu.