SPOR - 13 Eylül 2024 Cuma 16:47

Beşiktaş’a yeni sponsor

A
A
A
Beşiktaş’a yeni sponsor

Beşiktaş Futbol A Takımı'nın şort sponsoru Bahçeşehir Üniversitesi oldu.

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu boyunca Futbol A Takımının şort sponsorunun Bahçeşehir Üniversitesi olduğunu açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, ülkemizin önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından Bahçeşehir Üniversitesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Bahçeşehir Üniversitesi, 2024-2025 sezonu boyunca Futbol A Takımımızın şortunda yer alacak. Sponsorluk anlaşmasının iki kurum için de hayırlı olmasını temenni eder, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Hüseyin Yücel: "Ortak noktamız gençler ve spor"

BAU Mütevelli Heyet Başkan Vekili ve Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ise yapılan anlaşmayla ilgili şunları söyledi:
"Beşiktaş, Türkiye’nin en köklü kulübü. Bahçeşehir ailesi ise 1968’de kurulan Uğur Dershaneleri’nden bu yana eğitim sektöründe ülkemize hizmet eden bir kurum. Her iki camianın da yöneticisi olarak ortaya çıkan bu iş birliği beni çok mutlu etti. Gençlere ve spora yatırım yapan, ülkemizin muasır medeniyet hedefi için çalışan iki markanın iş birliği hayırlı uğurlu olsun. Bahçeşehir ailesi olarak her zaman Türk sporunun gelişimi ve sporcu yetiştirme misyonuyla hareket ediyoruz. Buradan hareketle kendimi bildiğimden beri gönül verdiğim Beşiktaşımıza destek olmaktan da gurur duyuyorum."

Beşiktaş’a yeni sponsor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir