ASAYİŞ - 26 Ekim 2024 Cumartesi 12:51

Avcılar’da tekel bayisinde ’veresiye’ kavgası kamerada

A
A
A

İstanbul Avcılar’da gece saatlerinde aynı mahallede oturan ve bir süredir anne kızın işlettiği tekel bayisine gelerek borç istediği ileri sürülen adam, dükkan sahibi yakınlarını darp etti. Kavga anı güvenlik kamerasına yansırken işletme sahipleri şahıstan şikayetçi oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, madde bağımlısı olan ve aynı bölgede oturan şahıs, bir süredir cadde üzerinde anne kız tarafından işletilen tekel bayisine gelerek veresiye istedi. İsteği reddedilen şahıs olay çıkardı. Anne kızın yakınlarının araya girmesiyle şahıs darp etmeye başladı. Yaşanan olay kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Daha önce de kapalı dükkanın önüne gelmiş

Olay anı iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde, şahısla tekel sahibi yakınları arasındaki tartışma ve ardından yaşanan kavga anları yer aldı. Öte yandan aynı şüphelinin daha önce de tekel bayii kapalıyken dükkan önüne gelip kapalı dondurma ve kola dolabını zorladığı görüldü.

Murat Delice - Ozan Erturan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın’da terör operasyonu: 5 gözaltı Aydın’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terör operasyonu kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca 17 ilde PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütüne yönelik ’GÜRZ-22’ operasyonları düzenlendi. Adana, Aydın, Iğdır, Siirt, Hatay, Kars, İzmir, Erzurum, Eskişehir, Kocaeli, Muğla, Manisa, Hakkari, Trabzon, Elazığ, Muş ve Şırnak’ta düzenlenen operasyonlarda 55 şüpheli terör örgütü mensubu yakalandı. Operasyonlar kapsamında Aydın’ın Efeler, Germencik ve Söke ilçelerinde 5 şüpheli de gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonlarda şüphelilerin; terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri, terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde bulundukları, terör örgütüne finans sağladıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edildi. Operasyonlar hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteğiyle durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.