ASAYİŞ - 02 Temmuz 2024 Salı 11:14

Park halindeki kamyonet yandı

A
A
A
Park halindeki kamyonet yandı

Hatay’da park halindeyken yanmaya başlayan kamyonette maddi hasar oluştu.


Yangın, Defne İlçesi Çekmece Mahallesi 402. Sokakta meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan FORD marka araç, yanmaya başladı. Alevlerin yükseldiği aracı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, bölgeye gelerek alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın sonrası araçta maddi hasar oluştu.



Park halindeki kamyonet yandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Ailesine dehşeti yaşatmıştı, mide bulandıran detay ortaya çıktı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini ve 2 çocuğunu tabancayla ateş ederek ağır yaralayan babayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Babanın 2021-2023 tarihleri arasında 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilirken, olaya ilişkin yargılanan babanın duruşmadan bir gün önce ailesine faciayı yaşattığı öğrenildi. Dün, Bağlarbaşı Mahallesi Şiir Sokak’taki sitesinde boşanma aşamasındaki eşi S.K.’nin (42) evine giden S.K.;, eşi, oğlu İ.K. (17) ve kızı Y.K.’ya (14) tabanca ile ateş ederek kaçmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan anne S.K. ile kızı ağır yaralanmıştı. Uzaklaştırma kararı bulunan koca, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Cinsle istismar davasından bir gün önce ailesine dehşeti yaşattı Olaya ilişkin detaylar bugün oraya çıktı. Baba S.K.’nin 2021 ile 2023 yılları arasında 14 yaşındaki kızı Y.K.’ye defalarca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilirken, konuya ilişkin dava açıldığı ve babanın yargılandığı bilgisine ulaşıldı. Babanın çocuğuna karşı cinsel istismar suçundan bugün duruşması olduğu, davadan bir gün önce ailesine faciayı yaşattığı öğrenildi. Bugün Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde cinsel istismar suçuna ilişkin dava görülürken, S.K.’nin gözaltında bulunması, mağdur ve müştekilerin hastanede olması sebebiyle duruşma ertelendi. Ayrıca baba S.K.’nin önceki ifadelerinde arkadaşları ile görüşmesini kısıtladığı için kızının kendisine iftira attığını söylediği öğrenildi.
Elazığ Bu kursu tamamlayanlar iş sahibi olabilecek Karacabey Atçılık Merkezinde açılacak olan nalbantlık kursunda başarılı olan kursiyerler, Elazığ Hipodromunda iş sahibi olabilecek. Karacabey Atçılık Merkezinde 2 Eylül 2024’te nalbantlık kursu açılacak. Konaklama imkanının verileceği kursta kursiyerlere bir miktar ücret de ödenecek. 6 ay sürecek olan kursların ardından başarılı olanlar, Türkiye’deki hipodromlarda istihdam edilebilecek. Konu ile ilgili bilgi veren Elazığ Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, "Kamuya fayda sağlama amaçlarımızdan birisi de bulunduğumuz illerimizde ve tesislerimizde o bölgedeki halka istihdam sağlamaktır. Yine bugün burada güzel bir projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Atçılık sektöründe önemli bir yeri olan nalbantlık mesleğine adım atmak isteyen gençleri Karacabey Atçılık Eğitim Merkezine bekliyoruz. Sektördeki hizmet kalitesinin arttırılması ve kendi alanlarında dünya standartlarında eğitim almış nalbantlar yetiştirmek için düzenlenen nalbantlık eğitiminin ikincisi başlayacak. Karacabey Atçılık Eğitim Merkezinde 2 Eylül 2024’te başlayacak olan proje 6 ay sürecek olup bu eğitimi dünyanın önde gelen nalbantlık okullarından Kentucky Horseshoeing School’da eğitmenlik yapan, aynı zamanda okulun kurucusu ve sahibi olan Mitch Taylor tarafından verilecek. Bu süreçte arkadaşlarımıza hipodromlarımıza ve tesislerimizde ayrıntıları verilecek olmakla beraber, yatılı olacak olup birçok ihtiyaçları kuruluş tarafından karşılanacaktır. Bugün buradan Elazığlı hemşerilerimizi bu iş imkanına ve kaliteli mesleğe davet ediyorum" dedi.