MAGAZİN - 26 Mayıs 2010 Çarşamba 22:30

Saran'dan, Avşar adına spor salonu

A
A
A
Saran'dan, Avşar adına spor salonu

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sadettin Saran tarafından Ardahan'a yaptırılan Hülya Avşar Kapalı Spor Salonu'nun açılışı Bakan Özak ve Hülya Avşar'ın katılımıyla yapıldı.

 

 

Sarı lacivert renklerin hakim olduğu kapalı spor salonunun açılışı öncesinde konuşma yapan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, aslında burada bir başarı öyküsü olduğunu söyleyerek, Kırıkkale'de doğan İstanbul'da kazanan ve Ardahan'a anlamlı bir yatırım yapan Sadettin Saran'ı kutladı. Bakan Özak, "Bugün Cumhuriyet tarihinin en fazla fazla dersliğini yapan bir hükümetin mensubu olmaktan, en uzun kilometredeki yollarını yapmış bir hükümetin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Yol medeniyettir demişti sayın başbakanımız. Bilim ve teknoloji gelişmişliğin göstergesi gibi görünse de, bunun yanına kültürü, sanatı, sporu koymazsanız siz gelişmiş olamazsınız" dedi.

 


Adına yaptırılan spor salonunun açılış törenine katılmak üzere geldiği memleketi Ardahan'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Avşar da, baba memleketinde olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti. Eğitimin önemine değinen Avşar, Sadettin Saran'a Ardahan'a kazandırdığı bu spor salonundan dolayı teşekkür etti.

 


Konuşmalardan sonra Bakan Faruk Özak, iş adamı Sadettin Saran ve Hülya Avşar'a birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 


Daha sonra Bakan Özak açılış kurdelesini Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, Vali Vekili A. Fuat Atik, İşadamı Sadettin Saran ve Hülya Avşar ile birlikte kesti. Açılışın ardından Bakan Özak Erzurum'a hareket etti.

 


OLGUN YILDIZ-ARDAHAN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir