SPOR - 07 Ocak 2023 Cumartesi 16:08

Moryke Fofana: 'İyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum'

A
A
A
Moryke Fofana: 'İyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum'

Samsunspor’un başarılı oyuncusu Moryke Fofana, yakın zamanda başlayacak ligin ikinci devresini iyi geçirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’da başarılı kanat forvet Moryke Fofana, takımın Antalya kampını değerlendirdi. Antalya kampında çalışmaların çok güzel ve sıkı olduğunu belirten tecrübeli futbolcu Moryke Fofana, “Kamp çok güzel gidiyor. Çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah ikinci yarıya iyi bir şekilde hazır olacağız. Kamplar her zaman güzeldir. Kamp yapmaya geldiğimizde takım arkadaşlarımızla her şeyi birlikte yapıyoruz ve birlikte daha fazla vakit geçiriyoruz. Bana göre kampta futbol takımından ziyade bir aile oluyoruz. Umarım bunu sahada hissederiz ve her şey bizim lehimize olur” dedi.

“İyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum”

Sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini belirten Moryke Fofana, “İlk yarıyı ikinci sırada bitirdik. Ama bu kolay olmadı. Çünkü çok fazla sakat oyuncumuz vardı. En önemli şey ikinci yarıya hazır olmak. Altay’a karşı oynayacağımız ilk maç bizim için çok ama çok kritik ve iyi bir maç olacak. Bu maçı kazanırsak özgüvenimiz artacak. Çok çalışıp, herkesi mutlu edeceğiz. İlk yarıdan daha güçlü olacağız. İlk yarı zordu ama ikinci yarı her takım için daha zor olacak. Ama biz daha çok çalışıp, yüzde 100 hazır olacağız ve iyi bir ikinci devre geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir İlk saldırıdan yaralı kurtuldu, hasta yatağında ikinci saldırıda öldü Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçen hafta silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Emrah İmamoğlu, hasta yatağında tekrar silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir hafta önce silahlı saldırı sonrası yaralanan Emrah İmamoğlu (37), Edremit Devlet Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Ziyaret saatinde E.A. (22), Edremit Devlet Hastanesine ziyaretçi gibi gelerek Emrah İmamoğlu’nun kaldığı odaya girdi. Tabancasıyla E.A., Emrah İmamoğlu’na ateş açtı ve olay yerinden kaçtı. İmamoğlu’na ilk müdahale hasta odasında yapıldı ve hemen acil servise indirildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hasta yatağında silahlı saldırıya uğrayan Emrah İmamoğlu hayatını kaybetti. Saldırı sonrasında Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri firari E.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı ve zanlı kısa sürede yakaladı. Cinayet zanlısı E.A. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından Edremit Adliyesine sevk edildi. E.A.’nın Edremit Cumhuriyet Savcılığı tarafından işlemlerinin yapılması sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor. Hasta yatağında silahlı saldırıya uğrayan ve hayatın kaybeden Emrah İmamoğlu’nun cenazesi ise otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Cinayet olayı ile ilgili Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı.