ASAYİŞ - 26 Nisan 2022 Salı 19:02

Asansör boşluğuna düşen adam 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

A
A
A
Asansör boşluğuna düşen adam 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Antalya’da bir apartmana asansör montajı yapmak için giden asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçiden 3 gün sonra acı haber geldi.

Olay, 23 Nisan günü Güllerpınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir asansör firmasında çalışan Can Ekmekçi (44) asansör montajı yapmak için binaya geldi. Burada çalışan Ekmekçi, bir an dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten asansör boşluğuna düştü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Ekmekçi’yi ağır yaralı olarak hastaneye sevk etti. 3 gündür tedavisi devam eden Ekmekçi, doktorların tüm müdahalesine rağmen 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan 24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında 24 Erzincanspor Kulübü, uzun süredir kamuoyunda merak konusu olan denetim raporuna ilişkin sürecin geldiği aşamayı açıklamak zorunda kaldı. Kulüp, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yaptığı başvuru sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen yanıtı kamuoyu ile paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, kulübün talebi üzerine başlatılan denetim süreci kapsamında görevlendirilen müfettişler incelemelerini tamamladı. Hazırlanan İnceleme/Denetim Raporu’nun, Bakanlık Makamı onayının ardından resmî işleme alınacağı bildirildi. Ancak raporun içeriğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmaması dikkat çekti. Kamuoyunda oluşan soru işaretlerine rağmen sürecin hâlen Bakanlık onay aşamasında olması, kulüp yönetimine yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi. Açıklamada, sürecin ne zaman tamamlanacağına dair net bir takvim verilmezken, yalnızca "süreç tamamlandığında bilgilendirme yapılacağı" ifadeleriyle yetinildi. Kulüp yönetimi, şeffaflık ve hesap verebilirlik vurgusu yapsa da, raporun sonuçlarına ilişkin belirsizlik devam ediyor. Denetim sürecinin sonucu, hem spor kamuoyu hem de Erzincanlı futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Gözler şimdi, Bakanlık tarafından onaylanması beklenen denetim raporunun kamuoyuna açıklanıp açıklanmayacağına çevrilmiş durumda. Öte yandan bugün 24 Erzincanspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 2 Ocak Cuma günü yeniden yapılacak.