ASAYİŞ - 02 Haziran 2021 Çarşamba 08:09

Akaryakıt istasyonuna park edilen otomobil alev alev yandı

A
A
A
Akaryakıt istasyonuna park edilen otomobil alev alev yandı

Bolu’da, akaryakıt aldıktan sonra yakıt tanklarının hemen yanında yanarak alev topuna dönen otomobil korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle faciadan dönülen olayda otomobil küle döndü.

Olay, saat 02.00 sıralarında Borazanlar mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin Arslan isimli vatandaş akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra 14 BG 465 plakalı otomobilini istasyonun hemen yanında bulunan oto yıkamaya park etti.

Arslan’ın aracını park etmesinden kısa bir süre sonra akaryakıt tanklarının yanında bulunan otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın paniğe neden olurken istasyon çalışanları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın ekiplerin kısa sürede müdahale etmesiyle alevler akaryakıt tanklarına ulaşmadan söndürüldü. Yangında araç kullanılamaz hale gelirken, alkollü olduğu öğrenilen sürücü karakola götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
 

Faruk Çidem
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kerem Yavaş: "Çok değerli 3 puan kazandık" Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Göztepe maçının ikinci yarısında oyunu kontrol eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Çok pozisyon üretemesek de skoru korumayı başardık. Bizim için çok değerli 3 puan kazandık" dedi. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşılaştığı Göztepe’yi 1-0 mağlup etti. Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Göztepe ile geçen seneden beri tatlı bir rekabet var. İkimiz de 1. Lig’de rekabet sonucu mutlu sona ulaştık. Bugün tekrar Süper Lig’de bir araya geldik. Onlar da şampiyonlukları aynı hocayla ve aynı oyun anlayışıyla Süper Lig’de devam ettiler. Bu durum bizim için de aynıydı. Geçen sezon galip gelen taraf onlardı. Bu sefer kazanan biz olduk. Rakibimizi iyi tanıyorduk, keza onlar da bizi iyi tanıyorlardı. Fiziksel özelliklerini sahaya yansıtacaklarını biliyorduk. Teması seven, hücumda opsiyonlarına gitmek isteyen, kenara indiklerinde ortaları çok kullanan bir takım. Duran toplarda çok organizeler. Buradan da çok skor üretiyorlar. Maçın ilk devresi düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık. Oyunun diğer tarafına, bire bir mücadeleye, kontra ataklar üretmeye başladık. İkinci devre oyunu kontrol eden biz olduk. Çok pozisyon üretemesek de skoru korumayı başardık. Bizim için çok değerli 3 puan kazandık. Hedef açısından da birebir rakibimiz olduğu için çok değerli galibiyet elde ettik" diye konuştu. Göztepe’nin 5’li savunmayla oynamasına yönelik bek tercihleri sorulan Yavaş, Birkaç faktör oturuyorsa sahaya yansıtıyoruz. Çok istediğimiz rakip sahaya yerleşemedik ama solda Dubois, sağda Melih ile başladık. Caner’in bir sakatlığı vardı. Son 2-3 gündür bizimle antrenman yapabildi. Aldığımız bu karar rakibimize özellikle bize neler getireceğiydi" şeklinde konuştu.
İstanbul Stanimir Stoilov: “Bugün çok fazla fırsat yakaladık” Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Eyüpspor maçıyla ilgili, “Bugün çok fazla fırsat yakaladık. Deplasmanda bu fırsatları değerlendiremezseniz puan alamazsınız. Biz lige yeni katılan genç bir takımız. Çok fazla çalışmaya ihtiyacımız var” dedi. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Göztepe, konuk olduğu Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “Aslında biz bugün mücadeleye dayalı maçı kaybettik. Kendi hatamızdan kaynaklı bir pozisyonda rakip değerlendirdi. Eyüpspor iyi bir takım. İki senedir iyi futbol oynuyorlar. Bugün çok fazla fırsat yakaladık. Deplasmanda bu fırsatları değerlendiremezseniz puan alamazsınız. Biz lige yeni katılan genç bir takımız. Birlikte çalışan, fikirleri uygulama aşamasında çok fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Galibiyetleri hak etmeye ihtiyacımız var. Bu maç da Samsunspor maçı gibi en azından berabere bitirebileceğimiz maçtı. Çalışma arzumuzla, kulüp olarak çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda mücadele etmeye devam edeceğiz. Fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor. Rakip bunu başardı” ifadelerini kullandı. “Matsuki’nin iyi bir performansa ulaşması için çalışıyoruz" Eyüpspor karşısında ilk kez 11’de başlayan Kuryu Matsuki’nin performansı ile ilgili Stoilov, “Matsuki çok genç ve çok kaliteli bir oyuncu. Geldikten sonra sakatlık yaşadı. Hastalandığı dönem oldu. O süreç zor geçti. Onu iyi bir performansa ulaşması için çalışıyoruz. Yaşadığı bu süreçlerden sonra neredeyse 1 ay kaybetti. Daha sonra tekrar geri dönmek kolay olmuyor. Genç oyuncular bugün olduğu gibi hatalar yapabilirler. Hocaları olarak, kulüp olarak kendilerine destek vermek, onların içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak için destek vermek ve sahada çalışmaları sürdürmek gerekiyor. Victor (Hugo) da buna bir örnek diyebiliriz. Hepsini desteklemeye devam ediyoruz. Birkaç ay içinde futbol anlamında dinamizme ayak uyduracaklar. Sahada çok daha iyi performans sergileyeceklerine eminim” diye konuştu. "Dinamik bir futbol oynamak istiyoruz" Oyun tarzını değerlendiren Bulgar teknik direktör, sözlerine şöyle tamamladı: "Daha direkt ve agresif oynuyoruz. Bu yüzden topa çok sahip olamıyoruz. Golü yedikten sonra sıkıntı yaşadık. Fenerbahçe maçında da 2 gol yememize rağmen geri dönmüştük. Bazen rakip iyi kapandığında sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncularım, şu ana kadar ligde iyi performans gösterdiler. Oyuncuların ikili mücadeleleri ve hava topları kazanması önemli. Biz, dinamik bir futbol oynamak istiyoruz. Bazı takımlar topa daha fazla sahip olmak isteyebilir. Bizim tarzımız daha farklı."