GÜNDEM - 28 Nisan 2024 Pazar 12:32

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor”

A
A
A
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor”

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, kentin merkez noktasında bulunan ve içerisinde çok sayıda sosyal donatı alanı barından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.


Genel olarak vatandaşların millet bahçesinden memnun olduğunu belirten Başkan Albayrak, “Sadece seçim arifesinde değil her zaman sahadayız. Hafta sonunu Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde değerlendiren kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik ve taleplerini dinledik. Genel olarak Eskişehir’in merkez noktasına böylesine yeşil bir alan kazandırmış olmamızdan dolayı hemşehrilerimiz memnun. Ama tabii ki ufak tefek bazı eksiklikleri de dile getirdiler. Biz de bu konularda notumuzu aldık. Çözüm önerilerimizi ilettik. En kısa sürede bu ufak dokunuşları da yapacağız inşallah. Ayrıca, ikinci bir millet bahçesi talebinde bulunan hemşehrilerimiz de var. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz. Yapılacaklar listemize ekledik. Eskişehir’imiz için durmaksızın çalışmaya devam” dedi.



AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci millet bahçesini istiyor”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü İlman şampiyon ekibi kutladı Halk Oyunları Okullar Türkiye Şampiyonası’nda Sivas’ta sahne alan Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ekibi, Düzenlemeli Dal’da 93,42 puanla Türkiye Şampiyonu oldu. Okul Sporları Federasyonu’nun 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası 11-12 Mayıs tarihlerinde Sivas’ta yapıldı. Türkiye’nin her bölgesinden gelen şampiyon ekipler, kendi yörelerine ait oyunları sergileyerek izleyenlere görsel şölen yaşattı. Yarışmada 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu, düzenlemeli dalda 14 takımla yarışarak Denizli’yi temsil etti. Halk Oyunlarında taraflı tarafsız herkesin ayakta alkışladığı performansları ile takdir kazanan Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yıllarda üst üste elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu başarısını bu yıl da tekrarladı. Uzun soluklu ve özverili çalışmalar sonucunda; önce il yarışmalarında, ardından Gruplarda Şampiyon olan Denizli temsilcisi, Sivas’taki finallerde de aynı üstün performansı sergileyerek altın madalyanın sahibi oldu. “Halk oyunları ekibimizle bir kez daha gurur duyduk” 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibinin Türkiye Şampiyonu olmasıyla Denizli’nin haklı bir gurur yaşadığını söyleyen Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Antrenör Ömür Günay’ı arayıp elde edilen başarıdan dolayı kutladı. Hedefe giden yolda 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları topluluğunun gecesini gündüzüne katarak çok çalıştığını söyleyen İlman, bu başarının gelmesinde onlara desteklerini esirgemeyen sporcu ailelerine ve okul idarecilerine teşekkür etti.